Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Поздрав момчиња....
Гледам завршена е работата со Алтинтоп....ако може некој да ме цитира,да ми објасни што виде толку убаво во овој играч Мурињо...да не гледавте некоја прес конференција..??
И ако е во можност некој да му прати порака....на Мурињо дека јас сум доста подобар од Х.А. ...некој на вип =))
Се слушаме.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Поздрав момчиња....
Гледам завршена е работата со Алтинтоп....ако може некој да ме цитира,да ми објасни што виде толку убаво во овој играч Мурињо...да не гледавте некоја прес конференција..??
И ако е во можност некој да му прати порака....на Мурињо дека јас сум доста подобар од Х.А. ...некој на вип =))
Се слушаме.
Доаѓа како фри агент на 4 година. Универзалец може да игра на 4-5 позиции било каде на средината и евентуално како десен бек. Борбен и вреден играч. Да видиме што улога ќе му даде Мур или ќе биде некој тежок фејл или пак ќе биде изненадување како Карваљо.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Хепа со среќа нека му е. Сега Кинез ни фали еден или Јапонец па да бидеме Јунајтед Нејшнс

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Честито Турке!!! Алтинтоп ни на крај памет не посмислил дека ќе заигра во Реал, сеа гарант се прави крш:je::cug::)

--- надополнето ---

Хепа со среќа нека му е. Сега Кинез ни фали еден или Јапонец па да бидеме Јунајтед Нејшнс
И Африканец! :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ласана африканец со француско државјанство и Аде од Того. Ако останат се разбира
И Бензема е ама не играат во Африканска репрезентација тие не ѓи рачунам, а за Адебајор заборавив башка и не е сеуште сигурен за во Реал.:)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Eпа конечно дојде долго најавуваниот Алтинтоп :) со среќа нека е.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Честито нека ни е нов играч...
незнам за вас, мене отсекогаш ми се допаѓал како играч (да не испадне муабетов го кажувам ова од кога потпиша за Реал :) )
шо е најбитно, за без пари, добивме според мене одличен играч, кој најверојатно нема да биде првотимец, но ќе пополнува доста дупки и очекувам доста квалитетно да го прави тоа...

Н

'Никола'

Гостин
Алтинтоп е одличен како џокер од клупа. Нека ви е со среќа.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Што ќе ни е ќебапов турски бе? Ама ајде ќе траем, и Кедира го кењавмо овде па не демантира свите :)
Да, ама Кедира двоцифрено го плативте, важеше како млад и надежен талент и секако дека беше стандарден за Германија во светското, и да не заборајме после Гомез, Кедира го држеше Штутгарт.

А Алтинтоп? Првата година во Баерн му беше добра, искрено изненади и играше редовно, но од ко се повреди никојпат не се врати и на крај не беше веќе ни замена на Рибери и Робен во Баерн.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
КАПИТЕНУ ТИ ПОСАКУВАМЕ УШТЕ МНОГУ УСПЕСИ ! СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИКЕР КАСИЉАС !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom