Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Гаго останува,нема никаква шпекулација да го поврзуваат со некој клуб :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Дудек си заминува на крај на сезона, утре ќе го изигра последниот натпревар

... и незнам кое е поголемо изненадување, Педро Леон 2 пати по ред или Хоселу конечно што е повикан :)
тешко Хоселу да игра утре, зошто играат во недела плеј оф...

а за Дудек, сакав да остане уште една сезона, (добар беше за курир :icon_lol:), ќе се менуваа на клупа со Адан, а Мехијас ќе останеше во Кастиља зошто е добар голман и им е потребен доколку се пласираат во Сегунда.

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Среќен Роденден КАПИТЕНУ САН ИКЕР ! Да ти се множат и да останиш меѓу стативите уште барем 10тина години ;)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
http://www.soymadridista.com/victor1988/$id3/$id2/2683/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=soymadridista

списоците од вмро :pos2::pos2:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Нека му е среќен роденденот со мало закаснување.

Гаго останува,нема никаква шпекулација да го поврзуваат со некој клуб :)
Несмеат да спомнат дека е на трансвер листа, ке настане хаос во Мадрид и многу гужва со цел да го соберат потписот на Гаго.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
нека му каже некој на Акси одоколу дека нема да има црвени на новиот форум, ама немојте набрзина наеднаш ќе добие шок

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Нека го продадат Леон, а Каналес на позајмница 1 сезона.

--- надополнето ---

нека му каже некој на Акси одоколу дека нема да има црвени на новиот форум, ама немојте набрзина наеднаш ќе добие шок
Бетер е од мало детенце кое се фура за ситници и пука црвенки демек да те нервира:pos2::pos2:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Изгледа задоволно и како играч кој ке грее клупа и настојува да се труди и да влезе во први 11. Ретки се играчите со вакво мислење во најдобрите години кога само требаат да играат. Ми се свиѓа ова.

Adebayor (20.05.11 - As): За мене најважно оваа сезона, која беше сензационална за екипата, е најважно што меѓу играчите постои разбирање и дружба. Ова е клуб кој може и мора да освои се, но освен тоа е и клуб во кој се чувствувам сакан.

Кога дојдов овде си ја намалив платата и би го направил тоа уште еднаш. Би направил се, нема подоба...р клуб во светот од овој. Го сакам Real Madrid и сакам да останам овде Моите пријатели ми викаат дека сум среќен дури и кога сум на клупа.

Се надевам дека City ќе прифати да ја намали клаузулата, интелигентен клуб е. Имаат многу играчи, не можат сите да им останат. Се надевам ќе прифатат.

Важно е да се чувствуваш сакан од тренерот, знаејќи дека имаш некаква улога во екипата. Кога дојдов зборував со него и ми кажа “Те познавам, моето мислење за тебе нема да се промени, сакам да останеш овде долго време, уживај“. И сега ми повтори дека сака да останам. Но крајната одлука не зависи од мене. Од Mourinho се учи секојдневно, но она што успеа да го направи е да ми ја врати илузијата и среќата.

Ако останам во август ќе почнеме од нула и секој од нас ќе треба да се бори за своето место. Јас ќе направам се за да бидам во 11те.

На тренинзи со Mоu главна улога има топката, играме 4 против 4, 2 против 2, 5 против 3 или против 2.... и на одлично техничко ниво.

Mourinho е добар, смирен, се смее постојано, прави шеги. Пред вас е сосема друг, но во соблекувална е вистинскиот.

Можеби ‘el clásico’ дуелите го влошија угледот на шпанскиот фудбал, можеби... Жално е што се случија неколку работи против Real Madrid и не знам зошто. Но добро, имаме желба за одмор и желба да се вратиме со обновени сили. Real Madrid треба да се бори за се следната сезона, Liga, Copa, ЛШ...

Имавме добра сезона колективно и јас индивидуално. Но можеше и подобро.

Познавајќи го Сristiano и амбицијата која ја има, не верувам дека постои клуб во светот кој може да му понуди да биде Златна топка, првак во Liga, ЛШ и најдобра ФИФА играч. Можат да му понудат повеќе пари, но парите не се се. Често се смееме заедно на тренинзи, зборуваме по телефон, иста генерација сме....

Ја имаме најдобрата екипа на светот, со најдобрите играчи на одредени позиции, Casillas, Pepe, Marcelo… со уште двајца-тројца ќе имаме се за да освоиме се.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom