Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ејјјј многу шпекулации во врска со Бенз, мамата нивна ме фураат.:)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
само да ве поздравам, со Чендо...

и специјален поздрав до iggo_s и vamosreal...

:icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Во Интер доведе играчи како Мунтари,Пандев,Марига... тука сака да ги продаде Бензема,Кака,Игуаин... ќе донесе просеци. Не го сфаќам Мур. Бензема на помалку утакмици даде повеќе голови од тртлето зет на џанкерот. Плус факинг 50+ милиони. Иде летото ќе има многу пцуење на адреса на управата и Мур.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Во Интер доведе играчи како Мунтари,Пандев,Марига... тука сака да ги продаде Бензема,Кака,Игуаин... ќе донесе просеци. Не го сфаќам Мур. Бензема на помалку утакмици даде повеќе голови од тртлето зет на џанкерот. Плус факинг 50+ милиони. Иде летото ќе има многу пцуење на адреса на управата и Мур.
Од тројцава мислам дека само Кака ќе биде продаден, а за овие другиве двајца е само булшит на весниците.

и специјален поздрав до iggo_s и vamosreal...

Кога веќе ни ги покажуваш спонзорушиве, дај барем најди ги да ги видиме и од Флоро и Мурињо жените и швалерките. Чисто од почит према нив.. :) :) :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.621
Поени од реакции
14.497
Од тројцава мислам дека само Кака ќе биде продаден, а за овие другиве двајца е само булшит на весниците.
Kaka: "El club me ha dicho que voy a seguir la proxima temporada aqui"

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
^ Eпа значи и за тројцата е само срање на весниците. :)

Ако би било инаку, џабе ќе биде зборувањето на Мурињо како сме нова екипа, неуклопена итн итн. Ако продава по 3-4 битни играчи и на нивно место носи нови, секоја година ќе сме нова и неуклопена екипа. Ако се продаваат нека се продаваат оние стварно шо џабе дремат и земаат плата за чешање јајца и лежење по болници.

--- надополнето ---

Comunicado oficial: Hamit Altintop, nuevo jugador del Real Madrid.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330058343784/noticia/ComunicadoOficial/Comunicado_oficial:_Hamit_Altintop,_nuevo_jugador_del_Real_Madrid_2011-05-19.htm

Епа честито, I guess..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
уште еден Турчин, со живеалиште во Германија... од летово со живеалиште во Мадрид... Hamit Altintop играч на Real Madrid во наредните 4 сезони ...
... ај со среќа...

Кај го зедовме кај се запустивме.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Со среќа нека ви е Алтинтоп ама не знам што потреба имате од него? Да, солиден е и флексибилен, плус без пари иде ама сепак некако чудно ми е сево ова. Иначе Алтинтоп, Шахин и Озил имаат ист менаџер, можеби тоа има некоја врска.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што ќе ни е ќебапов турски бе? Ама ајде ќе траем, и Кедира го кењавмо овде па не демантира свите :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честито нека е само што го видов на официјалната. :) Ај уште еднаш да ве потсетам со неговиот најубав гол во кариерата.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^хахахахахахахахахахахах:pos:

--- надополнето ---

Кога веќе ни ги покажуваш спонзорушиве, дај барем најди ги да ги видиме и од Флоро и Мурињо жените и швалерките. Чисто од почит према нив.. :) :) :)

прв пат во бернабеу се плеснале:)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нек пукне од мака Мур...Педро Леон ми е најдобар играч на ФудбалМенаџер2011! :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom