Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
И после све ова шо го виде светов пак Мурињо го јадел,официајлно ова?7 наптревар,па дали се нормални овие бе!
На Ас.ком пише Реал кажал кој ги ебе Уефа,Платини и Вилар и правдата ќе ја бара на највисокиот суд за спортски права и нешто такво се викаше судот.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Како се радуваа циганите кога победија во Мадрид!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
as.com
URGENTE: La UEFA sanciona con cinco partidos a Mourinho por sus declaraciones tras el partido de Champions ante el Barça http:www.as.com

5 натпревари казна за Мурињо. Ваљда ќе има некоја жалба.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
официјално... Комисијата за контрола и дисциплина на УЕФА го санкционира Мou со 5 натпревари поради изјавите за судиите .... во тие пет натпревари влегува и оној кој веќе си го “одлежа“ на вториот полуфинален натпревар, значи му остануваат уште 4, од кои последниот е условен (значи уште 3) .... клубот ќе поднесе жалба на оваа одлука на Апелациониот суд на УЕФА, и ако треба и на Интернационалниот Спортски Суд....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
И двајцата нека ги спакуваат и нека ги носат во Либија..
Посебно Албиол ке му ебам главата...И оваа година мора да се донесе стабилен технички поткован дефанзивец
Според мене ова ни е најпотребно за другата сезона, и ја мислам дека освен еден топ централен дефанзивец ништо друго не ни е потребно. Мој избор, Киелини.

:icon_lol:
кај го најде Киелини технички поткован... :) Пепе има одлична техника ко за дефанзивец, само психолог да му се ангажира и топ. Дефанзивец ако се зема треба да биде млад, резерва за Карваљо. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
кај го најде Киелини технички поткован... :) Пепе има одлична техника ко за дефанзивец, само психолог да му се ангажира и топ. Дефанзивец ако се зема треба да биде млад, резерва за Карваљо. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Комисијата за контрола и дисциплина на УЕФА го санкционира Рере со 1 натпревар за грубиот старт врз Alves, санкција која веќе си ја “одлежа“... од клубот сметаат дека ваквата мала казна е затоа што УЕФА увидела дека црвениот картон кој го доби Рере е неправеден ... и отворени се дисциплински досиеја за Casillas и CR поради гестовите и изјавите кои укажуваат на судиските неправилности...

Пепе - Киелини:salut: крвишта ќе летаат низ шеснаесетник

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хаха сега и Касиљал ќе ни го казнат,хаха да им ебам све од Платини па све по ред.

--- надополнето ---

Од кога бе и гестови не смеело да се прави,тие суди против ние треба да се смееме.Болна работа!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Абе Киелини = Видич = црвен на секоја трета утакмица во Ла Лига. Овие се ептен физички силни а послабо технички, не се за шпански фудбал. За кај нас е некој Бразилец или Португалец... :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе каков Киелини не тропајте.Ептен тапа играч и ич не е за во Шпанска лига (а уште помалку за во РЕАЛ).Многу ми е криво што Челзи ни го зема Давид Луиз,детето е ѕвер.Таков сличен на него ни треба,млад,силен,доволно брз за дефанзивец(детето е Карваљо II)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Абе Киелини = Видич = црвен на секоја трета утакмица во Ла Лига. Овие се ептен физички силни а послабо технички, не се за шпански фудбал. За кај нас е некој Бразилец или Португалец... :)

Ме претркал Фико... можеше да се извадат уште 20 милиони за детево зимата ептен ќе се исплатеше

Attachments

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Naoružani policajci upali u stan Cristiana Ronalda u Portugalu

TIM naoružanih policajaca upao je u stan u Portugalu koji pripada Cristianu Ronaldu. Nogometaš u njemu ne živi, već ga iznajmljuje, a njegov podstanar je osumnjičen za mnogobrojna protuzakonita djela. Neimenovani muškarac navodno je upleten u prevare s automobilima te pljačke, a ne zna se kako mu je Ronaldo iznajmio stan.

"Policija je upala u zgradu u 5 sati ujutro. Bili su naoružani i iz stana su izvukli muškarca u lisicama te ga strpali u kombi", rekao je jedan susjed novinarima. Ronaldo je za to vrijeme bio u Španjolskoj i pripremao se za polufinalnu utakmicu Lige prvaka utakmice sa svojim klubom Real Madridom.

Кај бе Роналдо изнајмува стан под кирија бе леле(што ли прави со тие пари од киријата),а па уште и овој кај го нашол :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Премногу мерак ми прави Тиаго Силва ама шансите се никакви...Роландо од Порто би можел да се донесе:)

--- надополнето ---

Алтинтоп, Сахин и Озил = Turkish Power:helou:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Е Луиз ќе беше премија, ама Челзи го грабнаа на зима. Али има и во Шпанија квалитетни (и надежни ко Албиол :icon_lol:) млади стопери ,пр. Торехон, Мусачио... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom