Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Според АС, Мурињо сакал Матеос да го задржи.

и најверојатно на трофејот Бернабе ќе играме против Раул... ова де Шалке. :)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Не знам колку сте го гледале Нури Сахин, но јас тоа што го видов(на Јутјуб) е фасцинантно...
таков преглед таква контрола таква брзина таков пас па и таков ,,германски,, инает тешко дека во моментот можеш да најдеш...
Нури Сахин е атакинг мидфилдер...
Таа формација Моу што ја играше ова година може лесно да стане 4-1-2-3 (со еден задни везни) во случајот Чаби а Озил(кој мора да поработи на физичката спрема)заедно со Сахин да играат во нападот...
Според мене Сахин е феноменален фудбалер па и на тоа додај дека го продават за помалку од 10 мил..пффф таков играч тешко дека ќе најдеш..

Истото и за Калехон..Феноменален играч брз агилен добар дриблинг осет за гол...ми се допага и фактот што и двајцата се млади но талентирани и ГЛАДНИ за успех....
Во аут можат комотно да одат Мамаду, Гаго, Албиол, Гарај...па и Леон(иако не доби некоја посериозна шанса)..

Barrios said: “I think that Real Madrid have made a good purchase. The people in Madrid will like him because he is a great player.

“For me it is clear that Nuri will play alongside Xabi Alonso.”

Indeed, the expected arrival of Sahin raises the question of just how he will fit into this current Madrid system, as he is a player not dissimilar to Alonso who has this season been partnered by the more aggressive and defensive Sami Khedira or Lassana Diarra.

Sahin’s expected arrival could perhaps look to a change in approach from Mourinho as he looks to wrestle away Barcelona’s stranglehold on honours.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе како планираш и без Гарај и без Албиол? и кој Мамаду? :pos:

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
И двајцата нека ги спакуваат и нека ги носат во Либија..
Посебно Албиол ке му ебам главата...И оваа година мора да се донесе стабилен технички поткован дефанзивец

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
И двајцата нека ги спакуваат и нека ги носат во Либија..
Посебно Албиол ке му ебам главата...И оваа година мора да се донесе стабилен технички поткован дефанзивец
Според мене ова ни е најпотребно за другата сезона, и ја мислам дека освен еден топ централен дефанзивец ништо друго не ни е потребно. Мој избор, Киелини.

:icon_lol:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Саин просечко. Киелини не си заминува од Јуве. Треба се проба со Тиаго Силва.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Саин просечко. Киелини не си заминува од Јуве. Треба се проба со Тиаго Силва.
Баш обратно е Киелини побрзо би го зеле отколку Тиаго Силва , Силва нема шанса да си замини од Милан неколку пати изјави дека бил многу среќен таму :wink:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933

Го заборавивме овој :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
^
Тој у Јуве иде. :)
Bruce, Мамаду си отиде, ако мислиш на Лас.... тоа ти е друга политика.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
УЕФА сака да не “дисциплинира“ ... планира да го казни Mou со 7 (според Марка), односно 4 натпревари + парично (според Ас) за прекршување на член5 од Дисциплинскиот Правилник, со што ги прекршил “принципите за лојалност, интегритет и спортско однесување“ за време на првиот полуфинален натпревар ... односно поради изјавите во кои ги споменува судиите, УЕФА и Villar, и со кои “го валка угедот на УЕФА како институција“ ... ниту клубот, ниту Mou ќе прифатат било каква казна и ако е потребно ќе го однесат случајот и до Интернационалниот Спортски Суд ...
... дали ќе има казна или не ќе знаеме денес, а на 16-ти мај УЕФА повторно ќе расправа и за жалбата на Real Madrid за несоодветното однесување на играчите на Barcelona на истиот тој натпревар ...

... и Casillas и CR се под “закана“ за санкција или во најмал случај отварање на дисциплинско досие поради гестовите и изјавите кои ги дадоа укажувајќи на судиските неправилности ...

M

Mario Gómez

Гостин
Сахин е многу добар играч, со тешко срце признавам можит и од Швајни да е подобар во моментов, а и тој сам се испофали дека е подобар од него.

http://ca.news.yahoo.com/real-eye-bayerns-altintop-085006439.html

Real eye bayern's Altintop.

Мурињо има фетиш кон германски турци. :pos2:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Криво ми е што сите наши ке ги казнат дури и по најситните изјави, а нема да погледне УЕФА на што укажуваат и да си ги испита своите грешки и кои судии ги пуштиле да судат. Сами си се криви.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Касиљас
Маикон-Киелини-Тиаго Силва-Коентрао
Саин-Фернандо
Алтинтоп-Озил-Калехон
Кавани​

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
И после све ова шо го виде светов пак Мурињо го јадел,официајлно ова?7 наптревар,па дали се нормални овие бе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom