- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
Mirror Efect т.е. огледало го има и во фотошоп,а ова е направено во некоја програма за едитирање видеаДи Мариа со десната ќе ја отера у 36 редА како се праи ова знае некој?
![]()
Mirror Efect т.е. огледало го има и во фотошоп,а ова е направено во некоја програма за едитирање видеаДи Мариа со десната ќе ја отера у 36 редА како се праи ова знае некој?
![]()
А кој си па ти да го цитираш за ова мислење,си има навивачи на реал кои ќе го цитираат и ќе му кажат нешто ако имаат да му кажат.а кој си па ти да му наредуваш? Дека ти за барселона навиваше и сеа овде ќе му продаваш пуфки?:smir:
Дека супер изглумија вчера, па за тоа че добијат оскари особено Бускец , Маскерано и Педро ... во финалето нели делат..
Ја не знам после изјавата на Мурињо "Сега имам многу повеќе причини да останам во Мадрид" како некој се осмелува да пишува такви глупости, а и како некои па може да веруваат во тоа.. Не викам за тебе да не ме сватиш погрешно.Вистинити се овие информацииве демек место Мурињо ,Бјелса...или дека Мурињо е пред отказ,на негово место друг..или само медиумски "патки"?
Не не уживај.Али сите претходни тренери се соочуваа со вакви изјави баш овој период...и сите си заминуваа.Се надевам дека со Мур немат да е такаЈа не знам после изјавата на Мурињо "Сега имам многу повеќе причини да останам во Мадрид" како некој се осмелува да пишува такви глупости, а и како некои па може да веруваат во тоа.. Не викам за тебе да не ме сватиш погрешно.![]()
Тука се согласувам со тебе. Во новата сезона ќе експлодира Бенз. Техника,дриблинг,брзина... има се што е потребно за модерен напаѓач. Ќе видите дека на крај е подобра опција од козјото брадиче Виља. Не би ми ни сметало и кога би играл лево крило а Кики десно со Игуаин најустурен. Ќе пишам една формација онака чил аут може да се проба на пријателски ако ме прочита Мур.Знам дека ќе наидам на негодување , или мислења дека мојов став е субјективен.....Али мислам дека од друга сезона Бензема требит да е прв избор за напаѓач......![]()