Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
El Real Madrid tiene hasta las 19:15 para comunicarle a la UEFA y al Barcelona dónde se va a sentar Mourinho. Aún no está decidido...

тогаш ќе се реши дали Мурињо ќе гледа од хотел и ќе комуницира со Каранка или ќе гледа од ложата без комуникација...

According to Marca, José Mourinho has donated €600,000 to those affected by the earthquake and tsunami in Japan. He asked that this information not be publicized, but I guess someone found out! What a grand gesture. :)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Вечерва ќе врие на кампот,ќе има ненормално голем притисок(сега играчите ќе бидат подржани од многу гласната публика)и се надевам дека нема да подлегнеме на притисокот.Ќе одиграме машки ( и нема да добиеме црвен),а колку би сакал само да бидеме ладен туш за таа жешка атмосфера,но се ќе биде јасно за некои 6 часа.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Немам некоја посебна желба за составот единствено повеќе сакам да почне Кака пред Озил што знам дека е невозможно али јбг желба ми е. Си знае Мурињо најдобро.
И да, имам уште една желба: Албиол 95' за 0:2 :) :)
Заборавив нешто прееска... да има претходно жолт, да го соблече дресот за време на славјето и да добие црвен за да не биде во опција да игра против Шалке на Вембли :)

B

Beck's

Гостин
El Real Madrid tiene hasta las 19:15 para comunicarle a la UEFA y al Barcelona dónde se va a sentar Mourinho. Aún no está decidido...

тогаш ќе се реши дали Мурињо ќе гледа од хотел и ќе комуницира со Каранка или ќе гледа од ложата без комуникација...

According to Marca, José Mourinho has donated €600,000 to those affected by the earthquake and tsunami in Japan. He asked that this information not be publicized, but I guess someone found out! What a grand gesture. :)
LOOOOL :zver::pos:
da ne mi bide celiot post off,so sreka vecerva,pa neka pobedi podobriot tim t.e Barca :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.083
Инаку вечерва судењето на Франк Де Блекере ќе го надгледува кој друг ако не Пјерлуџи Колина . . .

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
А да си го пикнеш сам в газ!!!...:pos2:

Не се срами, се гледа дека си голем дркач...:drk: :pos2: :pos2:
Да те ебаваме сите овдека шо сме од глупава тема, дури и тој шо ја отворил.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Пуууууууу СМРДЕИ се СИТЕ до еден во Реал М... (ни името не можам да го изговорам, ми се повраќа...бљак... :tapp: :pos:)

Посебно ПЕДЕРИТЕ Роналдо и Мурињо... абе крвта им ѓупска, да им е*ам се живо...колку се ИДИОТИ...шо не ги манат од светов...:vozbud:
ЏАБЕ им е СЕ, и да се исклецаат еден со друг (не дека не се :drk: :pos2:) пак ке бидат такви ПРОСТИ и НИКОЈ И НИШТО...:tapp: :pos2: :pos2:
Да не загази сношти во некој gang-bang со црнци?

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Вечерва очекувам нашиве да изиграат со срце,борбено,машки...Одиме на победа !

HALA MADRID !

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
Вечер што и да се случи, јас ќе си легнам во дресот. Just saying... :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Mourinho ќе го гледа натпреварот на ТВ, на фотеља, во хотелската соба....

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.728
Поени од реакции
22.874
И вашите играчи(само 5-6 минути после нашите) пристигнаа на Камп Ноу, без Мурињо:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Дечки најдов еден интересен податок. :)
Кога Реал изгубил од Сарагоса дома во 2002 година,сме ја исфрлиле барса од полуфинале и сме освоиле ЛШ.
Дали може ова да се повтори ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom