Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Епа братче ако мислат да бркаат резултат и во прво барем гол да се постигне без да се прими тогаш ќе мора мојата формација да се игра, офанзива!!!
Не трипај човече и јас сакам да тепаме и да пројдеме понатаму во финалето ама со ова твоја замисла ќе примиме гол уште во првата минута. Дабл-пивот мора да има. МОРА! Останатиот дел од тимот ќе биде онаков како што ќе одлучи Мур. Лас и Алонсо мораат да играат иначе ...

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Јас би изиграл вака...
Casillas
Lass - Arbeloa - Carvalho - Marcelo
Xabi
Ozil - Kaka
Di Maria - Benzema - Ronaldo
Со ваква поставеност, резултатот би бил 11-3 за Барселона.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Со ваква поставеност, резултатот би бил 11-3 за Барселона.
Знам за тоа дека е многу ризично ама мора да се ризикува и да се најде тим што ќе им ја пре*бе тактиката со пасови само. Башка ако мислат да играат како на минатите натпревари во 60 минути да имаат две шанси за гол, тогаш треба Роналдо да биде Супермен, Бензема да биде Роналдо дебелиот во најдобрите години, Озил - Зидан, за да се искористат двете шанси што ќе се имаат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
- Икер -
- Арбелоа - Гарај - Карваљо - Марсело -
- Лас - Чаби -
- Ди Мариа - Озил - Роналдо -
- Бензема -​

Според мене ова е најдоброто што може да се извади вечерва и што може да донесе добар резултат.

Единствено што сакам е да има ФЕР СУДЕЊЕ, нешто што го немаме видено којзнае од кога, кога игра фарса важни утакмице. Нека има фер судење, веруем дека може да тепамо. Незнам зошто, мислев дека све е завршено...ама некако неможем да не се надевам.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Aston Villa have suffered another setback after losing out to Real Madrid in the race to sign Turkey midfielder Nuri Sahin. Real have beaten them to the punch after agreeing to meet the release clause in his current contract and receiving word from the 22-year old that he will head for the Bernabeu at the end of the season.

Under the terms of his Dortmund agreement, Sahin could join another club in Germany for around 5million but would cost anyone from outside the Bundesliga just over 8m. Sources close to the newly-crowned Bundesliga champions confirmed to Sportsmail that Real have dashed Villa's hopes by reaching a verbal agreement to add Sahin to Jose Mourinho's squad during the summer.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1382809/Aston-Villa-beaten-8m-Nuri-Sahin-signing-Real-Madrid.html

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Немам некоја посебна желба за составот единствено повеќе сакам да почне Кака пред Озил што знам дека е невозможно али јбг желба ми е. Си знае Мурињо најдобро.
И да, имам уште една желба: Албиол 95' за 0:2 :) :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Немам некоја посебна желба за составот единствено повеќе сакам да почне Кака пред Озил што знам дека е невозможно али јбг желба ми е. Си знае Мурињо најдобро.
И да, имам уште една желба: Албиол 95' за 0:2 :) :)

Член од
4 февруари 2011
Мислења
12
Поени од реакции
0
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Пуууууууу СМРДЕИ се СИТЕ до еден во Реал М... (ни името не можам да го изговорам, ми се повраќа...бљак... :tapp: :pos:)

Посебно ПЕДЕРИТЕ Роналдо и Мурињо... абе крвта им ѓупска, да им е*ам се живо...колку се ИДИОТИ...шо не ги манат од светов...:vozbud:
ЏАБЕ им е СЕ, и да се исклецаат еден со друг (не дека не се :drk: :pos2:) пак ке бидат такви ПРОСТИ и НИКОЈ И НИШТО...:tapp: :pos2: :pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Пуууууууу СМРДЕИ се СИТЕ до еден во Реал М... (ни името не можам да го изговорам, ми се повраќа...бљак... :tapp: :pos:)

Посебно ПЕДЕРИТЕ Роналдо и Мурињо... абе крвта им ѓупска, да им е*ам се живо...колку се ИДИОТИ...шо не ги манат од светов...:vozbud:
ЏАБЕ им е СЕ, и да се исклецаат еден со друг (не дека не се :drk: :pos2:) пак ке бидат такви ПРОСТИ и НИКОЈ И НИШТО...:tapp: :pos2: :pos2:
wow.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Гоче да не ти е род нешто? И после ние сме биле комплексари...

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

Епа кога темава е глупа што ја отвораш ?

п.с. глуп си !

Голијат&

...зависи...
Член од
10 мај 2010
Мислења
271
Поени од реакции
9
МНОГУ ГЛУПА ТЕМА...

да ти го пикнам в газ :wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom