Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55

И после УЕФА не ги фаворизирале Барса, па идете јебете се бе.. :pos:

Шо се буниш бе човече, или глумиш или што да речам ? па сите се сведоци дека од целосни 90 минути топката кај вас беше можеби 5 минути.
Што не ти е јасно??? ако ти е инат и се нервираш кулирај си, го боли курот на Кралскиот клуб за тебе, дали ти или останатите се нервирате или не.
по два дена ке бидеш многу подобар.
Никој никаде не фаворизира, Барса убедливо беше подобра вечерва.
Црвениот црвен Мурињо нели ви викаше дека планирал стратегија со 10 играчи да ја сопре Барса, уште од предвреме ви го кажал одговорот.

Позздрав и не нервирајтесе многу, Уживајтеси.

Освен тоа добра ти е монтажава! Свака Част.

Баш сега гледав дека посет на топка има 28 наспроти 72.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Шо се буниш бе човече, или глумиш или што да речам ? па сите се сведоци дека од целосни 90 минути топката кај вас беше можеби 5 минути.
Што не ти е јасно??? ако ти е инат и се нервираш кулирај си, го боли курот на Кралскиот клуб за тебе, дали ти или останатите се нервирате или не.
по два дена ке бидеш многу подобар.
Никој никаде не фаворизира, Барса убедливо беше подобра вечерва.
Црвениот црвен Мурињо нели ви викаше дека планирал стратегија со 10 играчи да ја сопре Барса, уште од предвреме ви го кажал одговорот.

Позздрав и не нервирајтесе многу, Уживајтеси.

Освен тоа добра ти е монтажава! Свака Част.

Баш сега гледав дека посет на топка има 28 наспроти 72.
И уште еднаш..

:pos: :pos:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
. Тешко е после тоа да се игра, и не му замерувам на никој од играчите, одлично играа ! Најмалку на Жозе Мурињо, тренерот кој после толку години не донесе во полуфинале, ја победи Барселона ни донесе трофеј.

!
Ок се сложувам со се шо кажа претходно само за ова не. И јас му сум благодарен на Мурињо за трофејо и за то шо не однесе 1/2 ЛШ, ама да речам дека не напрај грешка во тактиката? НЕМОЖАМ!

Еве да не го исклучеа Пепе, ќе останеше да речиме 0:0. И? Шо со 0:0? Играме дома полуфинале, и чуваме 0:0? Кој кур ставрно не разбирам? Демек ќе изваевме дома 0:0 и нагости 1:1 ? Не разбирам шо уствари Мур сакаше да постигни вечерва. Сигурно се надеваше пак на контри, АМА СО КОНТРИ НЕ СЕ ОСВОЈУВА ЛШ !! кратко и јасно да ни биди на сите !

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
За сите што мислат дека стартот на Пепе не беше за црвен: СТАРТ СО ОТВОРЕН ЃОН СЕКОГАШ СЕ САНКЦИОНИРА СО ДИРЕКТЕН ЦРВЕН !!!!!!! - Има едно такво правило, ако не сте запознаени . .. НИГДЕ НЕ ПИШУВА, ВО ПОЛУФИНАЛЕ ДА СЕ ТОЛЕРИРА, НЕ ПИШУВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ВО ФИНАЛЕ, НЕ ПИШУВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ТИМ НА МУРИЊО !!!!!

П.С - Се покажа Жозе уште еднаш како ,, злато од човек " - ГО УМЕША УНИЦЕФ ВО СУДИСКИ ОДЛУКИ - ГРЕОВИ !!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
За сите што мислат дека стартот на Пепе не беше за црвен: СТАРТ СО ОТВОРЕН ЃОН СЕКОГАШ СЕ САНКЦИОНИРА СО ДИРЕКТЕН ЦРВЕН !!!!!!! - Има едно такво правило, ако не сте запознаени . .. НИГДЕ НЕ ПИШУВА, ВО ПОЛУФИНАЛЕ ДА СЕ ТОЛЕРИРА, НЕ ПИШУВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ВО ФИНАЛЕ, НЕ ПИШУВА ДА СЕ ТОЛЕРИРА ТИМ НА МУРИЊО !!!!!

П.С - Се покажа Жозе уште еднаш како ,, злато од човек " - ГО УМЕША УНИЦЕФ ВО СУДИСКИ ОДЛУКИ - ГРЕОВИ !!!!

Секогаш ? Или кога е Барса во прашање не важи тоа правило ?

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ок се сложувам со се шо кажа претходно само за ова не. И јас му сум благодарен на Мурињо за трофејо и за то шо не однесе 1/2 ЛШ, ама да речам дека не напрај грешка во тактиката? НЕМОЖАМ!

Еве да не го исклучеа Пепе, ќе останеше да речиме 0:0. И? Шо со 0:0? Играме дома полуфинале, и чуваме 0:0? Кој кур ставрно не разбирам? Демек ќе изваевме дома 0:0 и нагости 1:1 ? Не разбирам шо уствари Мур сакаше да постигни вечерва. Сигурно се надеваше пак на контри, АМА СО КОНТРИ НЕ СЕ ОСВОЈУВА ЛШ !! кратко и јасно да ни биди на сите !
Мурињо кажа дека доколку не се случел црвениот картон ќе го внесел Кака’ на местото на Ласс и ќе тргнел по гол... што сакаш ти од почеток да нападни па после да се брани? поубаво е да нападнеш во третата третина од натпреварот, да внесиш свеж играч, брз, како што е Кака’ со кој сигурно дека ќе се постигнеше гол... а секако и еден од Игуаин или Бензема ќе беше внесен...
Мурињо не погреши ништо, немојте да се правите поголеми стручњаци од него, јас секогаш ќе стојам зад неговите одлуки, затоа што без разлика на се, тој е најдобриот тренер што некогаш се појавил во фудбалот...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
За другио дел од постот објасними не за ова
Се заебавам море, ме мрзи да објаснувам, али накратко мислев дека некаде од 60, 65 минута ќе се внесеше некој од Кака/Игуаин и Бензема и ќе тргневме малку поофанзивно. Главното беше да не се прими гол, па потоа да дадеме, а се можеше да се случи доколку не се десеше тоа.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Добро бре несме непобедливи па да се правдаме Мурињо погрешил со тактиката. Едноставно премногу е една ваква Барса неколку пати да биде сопрена со таа тактика. Требаше некое изненадување некоја измена...плус факторите мотивација и моментална инспирација беа оставени на Местаља. Правење на клипчиња каде Роналдо брка топка и овие се додаваат во триаголник чисти глупости човекот мава топка врши пресинг а нема никаква подршка од соиграчите нормално дека ќе биде исходот таков. Не е никакво понижување тоа за Роналдо кој впрочем беше единствениот кој се обидуваше да направи нешто и слабо му одеше. Истиот тој Роналдо може да не коментира глупости од типот дека нејќе да игра во еден дефанзивен Реал...да не биде циник пошто кога играше за Манчестер и тие исто настапија вака против Барса и во полуфиналето и во финалето.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853

Секогаш ? Или кога е Барса во прашање не важи тоа правило ?
Сликава е од купот.Ама интересно,оти тогаш не се жалавте на тоа?А извини , тогаш победивте.Муабетов ти е исти како сега јас да ги вадам офсајдот на Милито и чистиот гол на Кркич кој не кошташе финале во ЛШ.Помина друже,минато-други судии,друг натпревар....се различно.Сега ќе речеш секогаш е за Барса али не си у право(читај болд).

П.С:Извинете за оф топик,само компарирав.

Поз

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Пепе ве оставни на цедило, за мене шо знам, мислам дека е црвен, ама гледам слика сте постирале каде и Бускетс слично се поставува,ако е за тоа требаше да добие црвен и тоа копиле што само се фаќа за лицето. Како нема некој стварно да го бапне по лице да му откорне и вилица и све па тек тогаш за лице да се држи. Нејсе, при секој фаул паѓаа и се собираа на судијата како муви на гомно, и го предизвикуваа да извади картон. После црвениот, се растури цела концепција у игра ...

У Барселона, се сложувам со Вори, 1-0, 10-0 ич не е битно, Мурињо познавајќи го ќе стави се на 1 карта. Па со среќа на реваншот, иако ќе ви биде мноооогу тешко.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
И сеуште не ми е јасно оти Бензема не игра туку Адебајор ? Еве Игуаин повреден беше не е доволно спремен. А овие 2цава ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Сликава е од купот.Ама интересно,оти тогаш не се жалавте на тоа?А извини , тогаш победивте.Муабетов ти е исти како сега јас да ги вадам офсајдот на Милито и чистиот гол на Кркич кој не кошташе финале во ЛШ.Помина друже,минато-други судии,друг натпревар....се различно.Сега ќе речеш секогаш е за Барса али не си у право(читај болд).

П.С:Извинете за оф топик,само компарирав.

Поз
Не сум бил запознаен со тие правила дека со отворен ѓон се давало секогаш црвен, еве сега се запознав, и гледам дека не баш секогаш се дава црвен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom