Јас мислам дека Пепе заслужи црвен и жалам, нема да си ја сечам главата (некој наназад така препорача). Многу добро игра, но исто знае бетер од животно да се испонаша. Покрај тоа што беше неспортски потег, беше нефер спрема соиграчите. Се виде голема разлика од ко го избркаа. Исто и Серхио. Сигурна сум дека поинаку ќе завршеше натпреварот да не се случеше ова.
Кога би го сретнала Ди Марија, би му одржала лекција за неговото глумење. Сакав да добие жолт!
А Крис..
Фала му многу за голот
во продолжението на Копа дел Реј. Незнам вие како го оправдувате. Се нарекува најдобар, зема најголема плата, а на големи натпревари нигде го нема! Тоа што си игра за себе и не за клубот, јасно е. И никој не бара од него хет-трик на секои 90 мин. Сите трчаат ко луди насегде, тој чека топка. Не му се допаѓала тактиката на Моу.. Нормално, вака се помали шансите да стани прв голгетер. Слободно нека си оди. Патем, професионалците наоѓаат начини да се прилагодат.
Албиол не планирам ни да го коментирам.
Озил последниве утакмици е многу ослабнат. Се виде дека недостига Карваљо во одбраната. Исто, не ми е јасно зошто Моу не ги пушта Гонзало и Кака?!
Искрено, и мене ми е веќе смачено со тие критиките до судиите. Судел, ко што судел, ни се допаѓало тоа или не. Нека се осредоточат на работи кои можат да се сменат - играта. Барса заслужено победија и браво за Афелај. Hala Madrid!
п.с. Меси требаше да добие жолт.