Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Слабо слабо,нашиве изглеа чекаат да им се посреќи некој гол па на Кампот пак по старо бранење.Не бе,напни тука напрај разлика и спиј рат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На секоја утакмица, буквално на секоја утакмица кога нешто не им одговара ете ги копилињата валдес и пике до судијата, трчаат по 50м. да се расправаат со судијата, и на ниедна утакмица не им се дава жолт картон!

Добар им е изразот...barcelona mas que un club...клуб + судии! Срамота е ова!

Иначе за играта, у второ полувреме ќе се игра поагресивно и ќе се иде на гол тоа сум сигурен. Ова е обратно од она што го гледавме во купот, во купот прво полувреме Реал се истроши премногу, напаѓаше, играше агресивно и затоа во второ полувреме паднавме. Мислим дека ова беше замислата на Мур, прво полувреме да се издржи без примен гол и без многу замарање, за во второ полувреме да гризат. Ќе видиме дали мислим точно.

A

apidrone

Гостин
Момци со среќа нека е вечер и се надевам и очекувам резултат од 1-0, 2-0 за Реал и да се пласираме понатаму. Овој натпревар го чекав со срце, многу ќе ме израдува, а и најмногу од сите овие години ако ѓи плеснеме Барса на Бернабе и после толку лоши резултати против нив отидеме конечно во финалеееееее...:vozbud: Овој двомеч со Барса ми е сон:pipi:
VAAAMMOOOOOOOS REAAAL!!! this night is our night
Hasta El Final :) Те имаше на голем транспарент пред почетокот :pos:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Битно е да се умртни играта на Барса и потоа со некоја луда контра да се постигне гол и да заврши 1-0, секако и 0-0 е одлично како и да е МОу не планира да изгуби:wink:

--- надополнето ---

Пепе црвен:)

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Чист заслужен црвен , ете му го пепе , ете рамос , ќе биде интересно :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
и мур ајде дечки тое

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Заслужен црвен нема што, се знаеше дека Пепе кога-тогаш ќе лапне црвен во дуелите со Барса. Само господ може да не однесе во финале сеа. Да останеме непоразени на Бернабе е најбитно.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што е овааааааааа????????????????????????????? Не ми се верува...да ти еб*м све Пепе:tapp:

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Конечно ФУДБАЛСКИ момент на Ел Класико. :)

M

Mario Gómez

Гостин
Без Кедира и Карваљо тешко, плус и со црвен картон. Без Пепе и Рамос и со 0-0 слабо шансите. То е то.

A

apidrone

Гостин
Пак нека игра Мурињо со Албиол :tapp: Пак чувај го Гарај на клупа ебате. Ништо, ја веќе немам никакви надежи дека Реал може нешто таму. Кај они го почнаа мечот со 12 играчи, ние со 10, сеа уште и 9 играчи. Без Пепе и Рамос на реваншот... Готово е. И да, пцујте го Пепе, ебате навивачите ебате. И да имало контакт (а ја мислам дека не ни имаше, а беше опасен старт), не заслужил вака да го пцуете. Тој коментаторон на mute го ставив последните 15 минути, мудава цитрони ми ги напраи со тоа како Пепе заслужил црвен ова она, згрешил Мурињо со тоа што таму го ставил и сл.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom