Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АЛБИОЛ??? нека се ебе.

--- надополнето ---

Real Madrid subs: Adan, Garay, Granero, Kaka, Benzema, Higuain, Adebayor

klupava ej :D
клупата ни е поскапа од 99% првите тимови на другите екипи... вечер се крстам во Рики и Гонзало :) :) :)

Ајде Реал ве чекаме на Вембли.Со среќа вечер

Ајде со среќа вечерва!

REAL MADRID:
Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Lass, Pepe, Alonso, Di María, Özil & Ronaldo.
SUPLENTES | BENCH - RM: Adán, Garay, Granero, Kaká, Benzema, Higuaín & Adebayor

BARCELONA: Valdés, Alves, Mascherano, Piqué, Puyol, Xavi, Busquets, Keita, Pedro, Villa & Messi.
SUPLENTES | BENCH - BARCA: Pinto, Milito, Fontás, Sergi Roberto, Thiago, Jeffren & Afellay.

Највеќе се плашам од Албиол... тој е најопасниот противнички играч!

Момци добра забава вечерва и сите среќни да заспиеме ( ако заспиеме) :)

Момци со среќа нека е вечер и се надевам и очекувам резултат од 1-0, 2-0 за Реал и да се пласираме понатаму. Овој натпревар го чекав со срце, многу ќе ме израдува, а и најмногу од сите овие години ако ѓи плеснеме Барса на Бернабе и после толку лоши резултати против нив отидеме конечно во финалеееееее...:vozbud: Овој двомеч со Барса ми е сон:pipi:
VAAAMMOOOOOOOS REAAAL!!! this night is our night

Педерчина каталонски актерскииии мршшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

мизерно прво полувреме,второ не го ни гледам...едноставно не надиграа на секој дел од теренот,се надевам мурињо во второ ќе излезе поофанзивно и со класичен напаѓач,па што биде нека биде!!

Тоа е тоа момци, очекувано од страна на Моу да ја умртви играта на Барса и да се постигне само 1 гол:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom