Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
обратно пропорционално читам или некој сака да ги преврти зборовите фрлени за 2 години...
убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Овај КАка звер,овај Игуаин кога го купивне?..мн јак чоек...Тој чељавиот,ја не зна како шо пушчиле да си ѓи вљечкат цревана потерен...не зна..Ја се слага со Батистутата,овај чељавиот требит да се пушчит да продават пиперки и пепуни на пазар..не е за во Реал.Да се фрлит на првото џубре шо ќе се најт, па јана мајка нека е......

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.
и јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбата ;)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
и јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбата ;)
факт е дека бензема треба уште многу да се докажува и дека некои го дигнаа во небо откако даде 2-3 гола.Ама vamosreal го сака многу,многу на свет,негова најголема желба е како што гледате да биде фудбаљер

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Каква прогноза:party3:
И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....

Иначе уба атмосфера владеј во клубов моментално, сакам да продолжи истото и среда :D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....

Иначе уба атмосфера владеј во клубов моментално, сакам да продолжи истото и среда :D
полека бе чоек,наместо да се радуваш што си утнал и што ги растуривме овие ти ме напаѓаш,а викаш убава атмосфера,извини ако се навреди:smir:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Кои нема да играат првата со фарса ?

ElNinho

Мадридиста!
Член од