убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.обратно пропорционално читам или некој сака да ги преврти зборовите фрлени за 2 години...
убо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.обратно пропорционално читам или некој сака да ги преврти зборовите фрлени за 2 години...
За кој тим да заигра?Кака..добро играм...и мисљим дека че ги поте..побидиме!
ако го има некој клипчето нека го аплоадира на јутјуб ејЗа кој тим да заигра?
За Реаљ Мадриц се разбира,го сака тоа.
за овоа збориме така?ако го има некој клипчето нека го аплоадира на јутјуб еј
и јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбатаубо де, коа е добар добар е, нема да се инатам ко тебе за бензема. Со глава во ѕид. Реален сум.
факт е дека бензема треба уште многу да се докажува и дека некои го дигнаа во небо откако даде 2-3 гола.Ама vamosreal го сака многу,многу на свет,негова најголема желба е како што гледате да биде фудбаљери јас не се инатам, Кака класа фудбалер, не е ко ботот 1 од 10... и плус други фактори беа у прашање на споредбата
И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....Каква прогноза:party3:
полека бе чоек,наместо да се радуваш што си утнал и што ги растуривме овие ти ме напаѓаш,а викаш убава атмосфера,извини ако се навреди:smir:И шо ми јадиш куро сеа ? Мислев дека ќе му ја дајме, или па немора да му ја дајме, мислев дека "2рата" постава не ни е олку силна. И шо сеа ? Мислиш си интересен? Не си.....
Иначе уба атмосфера владеј во клубов моментално, сакам да продолжи истото и среда
Рикардо Карваљо е суспендиран, Кедира е повреден. Други не знам.Кои нема да играат првата со фарса ?