Ако го довијат мечот ќе имаат самодоверба малцеШто и да се случи не сакам да се расипе атмосферата тука како после натпреварот со Хихон.Сепак ова е само загревање за наредните 3.![]()
2010/2011![]()
ај пронајдете ја грешката![]()
Сликата бе бот.. го ставиле вистинскиот Роналдо не фејкерот.Ако го довијат мечот ќе имаат самодоверба малцеАко изгубат пак јас сум прв кој ќе биде 300 нафуран тука.
--- надополнето ---
2010/2011![]()
дретика добива 20 поени,браво дретика,сакаш админ?Сликата бе бот.. го ставиле вистинскиот Роналдо не фејкерот.
А ти имаш зеленко од менедретика добива 20 поени,браво дретика,сакаш админ?![]()
Диара не е повеќе во нашиот тим,замина во Монако. :smir:Добра е замислата на Жозе.....Ми се допага со тоа што Арбелоа ке игра бек а Марсело крило....ЛАЈК
Марсело ке може да му помага на Арбелоа да се справи со Педро и Алвес...
Сега не знам за во нападот...Озил секако би го ставил пред Кака .Примарно зш има повеке утакмици во нозете..
За напред стварно не знам....Дали Му ке се одлучи за брза игра без долги топки или игра со долги топки...
Но како што ми стои Адебајор ке биде стартер.
1.Поради неговата фантастична антиципација на топка
2.Височината.
Реал ке нема проблем да ја шутне топката напред, знаејки дека таму е играч кој може да се избори за неа(слично како Дрогба)
значи за мене овоој состав..
---------------Касиљас-------------------
Рамос----Пепе------Рики------Арбелоа
------Сами-----------Чаби--------------
Крис----------Озил-------------Марсело
-------------Адебајор--------------------
Не сум од оние што кукаат за следната сезона но тој Задњи Везни мора да се најде..Примарноо _ПОЛИВАЛЕНТЕН
Диара,Гаго,Гранеро па и ЛАс ја немаат таа способност да играат во два правца..
Мора да се купи играч сама на ова позиција...
дали ДеРоси дали Швајнштајгер еден таков играч МОРА да се купи...