Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мора да се купи играч сама на ова позиција...
дали ДеРоси дали Швајнштајгер еден таков играч МОРА да се купи...
Јас сум за Евер Банега(само незнам колку би се снашол во Реал) да се доведе многу добро игра типот иако Де Роси е ѕверка, само што Банега нејќе да го слуша тренерот во Валенсија и затоа си грее клупа понекогаш.:)

SenoraRamos

Tu voz - nuestro sentimiento!
Член од
20 март 2011
Мислења
191
Поени од реакции
108
del Bosque: It will be a festival of football in Spain with four games. :vozbud:

Незнам за вас, но јас сум подготвена. Време е да ги победиме, поготово на Бернабеу.

И сериозно, треба да престанат со рекламите Крис vs Меси. Мадрид vs Барса е!

Да ве потсетам на видеово, старо е, вервам сите го знаете:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Прв пат во животов гледав утакмица на Реал надвор од домашни услови..т.е. во кафич,против Тотенхем..и погодете шо се случи...Реал тепа.И вечерва ќе ја гледам надвор,па се надевам на исти епилог како со Тотенхем1 :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Вечер ако Реал тепа, има да ме нема. Ке ме најдат ваљда пред смртен случај да се деси :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Денеска рушиме нова традиција конечно победа против циганите после 5 утакмици :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
ако марсело игра прва како крило,а ди мариа е резерва,губиме 100%

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
ако марсело игра прва како крило,а ди мариа е резерва,губиме 100%
Се кладиме дека нема да е така !? Еве во дводневна пауза пишување у фан клубов почнувајќи од утре. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ја мислам ако Адебајор игра прва а Бензема резерва тогаш губиме 101.2%
и тоа исто,го дигнаа у воздух адебајор со тие 2 гола

--- надополнето ---

Се кладиме дека нема да е така !? Еве во дводневна пауза пишување у фан клубов почнувајќи од утре. :)
и ја нејќам да биде така,ама го гледавте ли марсело у средата и целата мината сезона,незнам зошто вакви експерименти на ваков важен натпревар,нека го стави дудек ако не,нека го одмара касиљас за во ЛШ.Нејќам да се кладам зошто сакам заедно со вас вечер и утре или да пцујам или да се радувам.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
и тоа исто,го дигнаа у воздух адебајор со тие 2 гола

--- надополнето ---

и ја нејќам да биде така,ама го гледавте ли марсело у средата и целата мината сезона,незнам зошто вакви експерименти на ваков важен натпревар,нека го стави дудек ако не,нека го одмара касиљас за во ЛШ.Нејќам да се кладам зошто сакам заедно со вас вечер и утре или да пцујам или да се радувам.
Пишав вчера зошто сакам Марсело да проба у средина... и кладбава не е за од вечер од 00.00 (и ја сакам да исплукам ако не иде после утакмица), мислев од утре сабајле до понеделник 23.59h.... :)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Против Барса се искористени сите комбинации....и тоа сите неуспешни...така да ,незнам,се шо ќе поставит вечер Мурињо,мислам дека ќе е веќе видено....

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Што и да се случи не сакам да се расипе атмосферата тука како после натпреварот со Хихон.Сепак ова е само загревање за наредните 3. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Пишав вчера зошто сакам Марсело да проба у средина... и кладбава не е за од вечер од 00.00 (и ја сакам да исплукам ако не иде после утакмица), мислев од утре сабајле до понеделник 23.59h.... :)
океј бе,дај боже да ја изгубам,али ако марсело игра бек кладбава пропаѓа?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
океј бе,дај боже да ја изгубам,али ако марсело игра бек кладбава пропаѓа?
да да, само ако Арбелоа е бек а Марсело крило важи... :)

Prosinečki: Mesi izvini, Ronaldo vredi 200 miliona

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom