Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде бе овој Роналдо еднаш нека се препороди во Мадрид да ѓи направи мајмуни дефанзивците на Барса:toe:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Според Марка 4-3-3...Само јас на местото од Озил би го ставил Кака или Гранеро :toe:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зашто би стартувал на крај краева Арбелоа лев бек ? Па Марсело и во дефанзива е подобар од него и во офанзива. Једино ако се сака двојно да се појача таа страна може со нив да се игра, а само Арбелоа пред Марсело е тотална утка.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Вечер утакмицава ќе ја има по кафичиве ? Ај ве молам пишете каде сигурно ќе ја пуштаат сакам во град да го проследам натпреварот :)

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
гг прво полувреме,ставајте ако сакате да фатите 4.10 кофц,на едном гг прво на друго 1 чист... :helou:

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
го гледам цитатот и немозам да се дочудам за какво мечтаење зборуваш бе глуп4о еден, пак сон каков сон ова е реалност само радувај се на минатото не реал кој се потпира на туѓи играчи нема играч кој стана ѕвезда од реал сите се купени а замисли барселона стана шампион на цел свет со 7 играчи од своја школа ако не и повеке

пак недостижен ма немој и да ти кажам подобро да живееш во ерата која си сега отколку да се радуваш на титули кој само една имаш видено како крева реал

--- надополнето ---

озил неискусен туку игра игра позната во стилот на барселона и фактички се губи сам во толку играчи и за тоа го извади мурињо на првиот меч годинава

--- надополнето ---

инаку озил е најдобриот играч во реал
Глуп4о можиш дома на татко ти да му викаш а не тука мене ... и ете гледаш и самиот колку си се возбудил и со какви погрдни зборови се обраќаш ... комплексите на форум ги исфрлаш ... и се надевам дека има админ кој прати кој како и каде се обраќа ...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Gareth Bale
I'm not supporting anyone in the FA Cup clash but in the Clasico, you know i respect em Madrid lads a whole lot!

:baeh:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
garethbale03 Gareth Bale
Hoping Real Madrid and Man Utd play a beautiful final, but 1st El Clasico eh? @Cristiano i hope u score another 25 yarder!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Да да, почнува да се умилкува од сеа... :icon_lol:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
со среќа вечер, па и во купот и во ЛШ против барселона

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
го гледам цитатот и немозам да се дочудам за какво мечтаење зборуваш бе глуп4о еден, пак сон каков сон ова е реалност само радувај се на минатото не реал кој се потпира на туѓи играчи нема играч кој стана ѕвезда од реал сите се купени а замисли барселона стана шампион на цел свет со 7 играчи од своја школа ако не и повеке

пак недостижен ма немој и да ти кажам подобро да живееш во ерата која си сега отколку да се радуваш на титули кој само една имаш видено како крева реал

--- надополнето ---

озил неискусен туку игра игра позната во стилот на барселона и фактички се губи сам во толку играчи и за тоа го извади мурињо на првиот меч годинава

--- надополнето ---

инаку озил е најдобриот играч во реал
дечко ти брат на гоче да не си му?
кои титули не ги видел он бе?ти колку години имаш бе цреп?5?па твојот ебан тим освојува ла лига последниве 2 години,истото што го направи реал пред тоа.Да не беше Касиљас жими таквото што шпанија ќе освоеше светско,на двапати на робен му одбрануваше 1на1 шанси.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Со среќа вечер, иако убеден сум дека нема да ви биде потребна :wink:.

Поздрав

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
Добра е замислата на Жозе.....Ми се допага со тоа што Арбелоа ке игра бек а Марсело крило....ЛАЈК
Марсело ке може да му помага на Арбелоа да се справи со Педро и Алвес...
Сега не знам за во нападот...Озил секако би го ставил пред Кака .Примарно зш има повеке утакмици во нозете..
За напред стварно не знам....Дали Му ке се одлучи за брза игра без долги топки или игра со долги топки...
Но како што ми стои Адебајор ке биде стартер.
1.Поради неговата фантастична антиципација на топка
2.Височината.
Реал ке нема проблем да ја шутне топката напред, знаејки дека таму е играч кој може да се избори за неа(слично како Дрогба)
значи за мене овоој состав..
---------------Касиљас-------------------
Рамос----Пепе------Рики------Арбелоа
------Сами-----------Чаби--------------
Крис----------Озил-------------Марсело
-------------Адебајор--------------------
Не сум од оние што кукаат за следната сезона но тој Задњи Везни мора да се најде..Примарноо _ПОЛИВАЛЕНТЕН
Диара,Гаго,Гранеро па и ЛАс ја немаат таа способност да играат во два правца..
Мора да се купи играч сама на ова позиција...
дали ДеРоси дали Швајнштајгер еден таков играч МОРА да се купи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom