Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Једино што осеќам дека 2 метрашот ќе папа ќотек ко магаре а Бејл нема да мрдне (после Роналдињо, не знам некој да му кршел кичма на Рамос)... И дека Реал оди до финале... друго не знам :)
охооох... рамос колку само му ја кршеле кичмата додека играл десен бек.... многу играчи, едноставно подобар е штопер и не прави мал милион грешки наместо кога игра десен бек... и не е ни малку супериорен ко шо го пишаше!!!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Како бе може Рамос да биде подобар како штопер одколку десен бек??? Значи сите тренери се глупи чим не го приметиле тоа и СПЕЦИЈАЛНИОТ:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ај само да се насмеам... не вреди да коментирам :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Зошто немамо некој квалитетен десен бек (Арбелоа е добар, ама Арбелоа би бил најдобар десен бек пред 30 години кога играле само дефанзива бековите, а за современ десен бек треба да знаеш и напад да играш), затоа Рамос игра десно. А и Пепе и Карваљо едноставно “мора“ да играат централни, затоа е така. Иначе се согласувам со Бати, сум кажал и ја 100 пута. Многу е подобар како централен, далеку посигурен, сконцентриран итн.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да му ебам небањатиот кај даде гол

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Khedira, Alonso, Ozil, Cristiano y Benzema.

De Gea, Ujfalusi, Godin, Domínguez, Filipe, Mario SuArez, Tiago, Reyes, Elías, Kun y ForlAn.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Составот вечер...

Casillas
Ramos - Pepe - Carvalho - Marcelo
Lass - Xabi - Khedira
Ozil - - - Ronaldo
Benzema

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
4-3-1-2 !? Ај и ова чудо да го видиме... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom