Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Тотенхем,хм добра ждрепка вистинска можност Флоро да го пазари Бејл.
Ама не е битно тоа битно е тоа што сме у 1/4 алооооооо
Ако се покажи Марсело како со Лион не знам дали ќе сака да се пазари.

--- надополнето ---

Инаку кажав еднаш дека и Тотенхем ќе биде тешка има време за 3 недели се бидува.А до Барса цела вечност,прво купот и лигата па после ова.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
изгледа 2011 ќе биде година на ел класика :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Real Madrid - Tottenham .... 5ти април
Tottenham - Real Madrid .... 13ти април
досега сме се сретнале само еднаш со Tottenham во Европа, четврт финале Uefa Cup 1984/85.... првиот натпревар во Лондон 0-1, потоа нерешено 0-0 на Bernabéu... истата сезона сме го освоиле Uefa Cup-от....

Пауза само 1 недела. Очекувајте од наредната утакмица на Тотенхем, Мурињо да биде во кадар. :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Моу ја елиминираше барса со Челзи, ја елиминираше со Интер, редно е и со Реал да ја елиминирам. Но, прво да го поминеме Тотенхем, не смееме да ѓи потцениме, имаат одличен состав и феноменален стратег на клупа.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Арбелоа на Ленон никако, ке се бара чаре со Марсело......

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.521
А Releaseyourself незнам од каде тој песимизам дека немаме теоретски шанси за да ги поминиме. Се нервирам ко че го речи некој тоа... ко некој семоќни да се ги прајте. :SS
Пер, едноставно не гледам начин како тоа ние би поминале. Да, може и ќе ги тепаме на Бернабе, ама не гледам начин како ќе успееме да се одбраниме и 90 минути на Камп Ноу. И лани сето ова со Интер за мене изгледаше речиси невозможно, особено кога Барса поведе на Џузепе Меаца со 0 - 1, но се деси тоа што се деси. :) Тоа за понатаму, да го поминеме прво Тотенхем, па со Барселона што биде нека биде, многу фактори ќе зависат тогаш.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Искрено...и ја многу голем песимист сум...
ама можда за помалку да се нервирам потоа...незнам.
од една страна мислам дека ќе идеме даље...ама па од друга си мислам дека ќе биде лошо, т.е мали нијанси ќе одредуваат или секунди ќе се во прашање .

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Додека Мурињо нешто не смени со Роналдо, тешко ни се пишува и оваа сезона. Неможе секој пат со индивидуални потези само да не вади и да рипа над топка по 10 пати во место. Иначе играта без Роналдо ни беше стварно одлична ама иако Роналдо не е тоа тоа, мора да се подобри малце за да успееме да ги победиме конечно Барса у к***ц.

--- надополнето ---

Добра ждрепка задоволен сум јас. Тотенхем тука завршува, чудно ми е како не испаднаа од Милан само ај, тука сме за да ги попрајме грешките :)

За полуфинале секако оди Барса, и со нас мислам дека на тактички план Мур исто како со Интер ќе ги елиминира.

А Releaseyourself незнам од каде тој песимизам дека немаме теоретски шанси за да ги поминиме. Се нервирам ко че го речи некој тоа... ко некој семоќни да се ги прајте. :SS
Знаеш што е проблемот???? Немаме игра за да им парираме сеуште, а ако некој мисли од коа ќе ги напуниме Малага 7-0 дека станавме екипа, сам себе си се лаже и тоа премногу.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Зарем уште не е одредено кога ке се игра дуелот со Атлетко.... На официјалната нема ништо

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Зарем уште не е одредено кога ке се игра дуелот со Атлетко.... На официјалната нема ништо
Утре во 22h, единствено ако не е поднесена жалба поради распоредот може да се премести.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Епа, изгледа само ја не сум задоволен од ждрепкава а !? :)

Прво, нејќев Тотенхем, зошто сакав и тие да догураат до полуфинале. Од друга страна, незгодни се, Англичани, не се занесувајте пред време... нема да биде лесно, тоа сум уверен. Многу полесно ќе ги миневме Челзи или Интер него овие...

А па ако поминеме, пак испаѓа да играме со Барса 4 пати у тек на 3 недели... посрање здравје!

--- надополнето ---

Atlético de Madrid - Real Madrid
Fecha
Sábado 19/03/2011
Hora
22:00

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Пер, едноставно не гледам начин како тоа ние би поминале. Да, може и ќе ги тепаме на Бернабе, ама не гледам начин како ќе успееме да се одбраниме и 90 минути на Камп Ноу. И лани сето ова со Интер за мене изгледаше речиси невозможно, особено кога Барса поведе на Џузепе Меаца со 0 - 1, но се деси тоа што се деси. :) Тоа за понатаму, да го поминеме прво Тотенхем, па со Барселона што биде нека биде, многу фактори ќе зависат тогаш.
И со Интер беше истото, изгубија таму па веле ќе се видиме на кампот. Се видоја на кампот ама пуштија прскалки :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Mou:
Lineker рече дека сите топчиња на извлекувањето имаа иста температура и му верувам и на него и на УЕФА. Едни имаа повеќе, други помалку среќа, но јас не се сомневам во ждрепката. Шансите да се сретнеме во полуфинале со Barcelona, се исти како и оние они да се сретнат Tottenham и Shaktar во полуфинале. Знам како играат англичаните дома, со срце големо колку целиот свет. Tottenham го победи Inter и го елиминираше Milan и има голем тренер. Кога ќе дојде моментот ќе мислиме на тоа.
Higuaín тренира со нас и ќе се врати во најдобриот момент. Неговото опоравување беше фантастично.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Mou:
Lineker рече дека сите топчиња на извлекувањето имаа иста температура и му верувам и на него и на УЕФА. Едни имаа повеќе, други помалку среќа, но јас не се сомневам во ждрепката. Шансите да се сретнеме во полуфинале со Barcelona, се исти како и оние они да се сретнат Tottenham и Shaktar во полуфинале. Знам како играат англичаните дома, со срце големо колку целиот свет. Tottenham го победи Inter и го елиминираше Milan и има голем тренер. Кога ќе дојде моментот ќе мислиме на тоа.
Higuaín тренира со нас и ќе се врати во најдобриот момент. Неговото опоравување беше фантастично.
Е ова ме плашеше...шо прајме сега??Игуаин има кредит од претходните години за прв тим,ама и Карим игра во животна форма,и е најдобар поединец во последниов месец....Адебајор...па и тој..Тешки маки ќе има Мурињо,само да не дојде до расправии во соблекувалната!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom