Значи ништо од играње во Париз, Лондон и Дејвис Куп финалето
Не ни очекував дека ќе се појави таму. Битно, на АО ќе игра, што значи дека најлошите предвидувања дека ќе пропушти и дел од наредна сезона нема да се остварат.Значи ништо од играње во Париз, Лондон и Дејвис Куп финалето![]()
Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....Не ни очекував дека ќе се појави таму. Битно, на АО ќе игра, што значи дека најлошите предвидувања дека ќе пропушти и дел од наредна сезона нема да се остварат.
Пишуваше вчера дека Рафа се враќа на 27 декември каде ќе одигра егзибиционен турнир но и дека Рафа почнува со тренинзи во полна пареа за две недели!! Тоа значи дека би требало да е 100% спремен за АО, ипак три и кусур месеци тренирање не е малце за да се влезе во топ форма. Е сега единствен проблем може да биде недостатокот на мечеви во нозете на Рафа, долга пауза ќе има од последниот официјален меч до 27 декември, скоро 6 месеци се тоа. Дај боже на турнирите пред АО да ја натемпира формата и да распали во Мелбурн.Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....
Мене не. Ако добро пратев информации во теков на неговата пауза, неговиот тим ниту еднаш не спомна враќање на терен, па да се повлече. Говориме за официјален став на тимот. Се шпекулираше дека ќе игра на Дејвис Куп, ама Рафа никогаш не рече за никаде 100% играм, викаше ако сум спремен. Во овој случај веќе го пријавиле за турнирот, што значи не се зезаат, цела багра има зад него, знаат кога може, кога не.Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....
"Impossible, no. But difficult, yes," Nadal said when asked whether he would make a comeback before the end of the season.
"I want to go day-by-day, I go every day to the gym, the swimming pool to continue with my recovery. I am trying not to think that far."
Оваа слика?Леле му видов една слика на Рафа со Монако на фб здебелен е.Не е нешто премногу ама се гледа дека е доста паднат.
Ne e taa slika, so Juan Monaco mislam deka bese slikan.Оваа слика?
![]()
Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.
Ако ме прашувате мене ја немам никакви замерки на сликава.Оваа слика?
![]()
Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.