Фан клуб: Рафаел Надал

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Значи ништо од играње во Париз, Лондон и Дејвис Куп финалето :(
Не ни очекував дека ќе се појави таму. Битно, на АО ќе игра, што значи дека најлошите предвидувања дека ќе пропушти и дел од наредна сезона нема да се остварат.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Не ни очекував дека ќе се појави таму. Битно, на АО ќе игра, што значи дека најлошите предвидувања дека ќе пропушти и дел од наредна сезона нема да се остварат.
Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.256
Мене искрено се уште ме плаши ситуацијава, потврдува турнир што е многу далеку. Има уште скоро 3 месеци до тој турнир, кога тој не знае како ќе му е утре или после 1 недела, како ќе знае дека баш тогаш ќе е спремен. Мислам дека е до некаде и нелогички, но камо да се врати барем тогаш.....
Пишуваше вчера дека Рафа се враќа на 27 декември каде ќе одигра егзибиционен турнир но и дека Рафа почнува со тренинзи во полна пареа за две недели!! Тоа значи дека би требало да е 100% спремен за АО, ипак три и кусур месеци тренирање не е малце за да се влезе во топ форма. Е сега единствен проблем може да биде недостатокот на мечеви во нозете на Рафа, долга пауза ќе има од последниот официјален меч до 27 декември, скоро 6 месеци се тоа. Дај боже на турнирите пред АО да ја натемпира формата и да распали во Мелбурн. :)
Како и да е, јас нема да очекувам титула од Рафа во Мелбурн, премногу ќе е тоа по ваква сериозна повреда, но сепак сега сум далеку поопуштен кога дознав дека следната сезона ќе ја почне од почеток. Нема грижи за турнирите на земја. :D Нормално доколку биде здрав. :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене не. Ако добро пратев информации во теков на неговата пауза, неговиот тим ниту еднаш не спомна враќање на терен, па да се повлече. Говориме за официјален став на тимот. Се шпекулираше дека ќе игра на Дејвис Куп, ама Рафа никогаш не рече за никаде 100% играм, викаше ако сум спремен. Во овој случај веќе го пријавиле за турнирот, што значи не се зезаат, цела багра има зад него, знаат кога може, кога не.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.256
Леле му видов една слика на Рафа со Монако на фб здебелен е. :mad: Не е нешто премногу ама се гледа дека е доста паднат.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Моја слика, доста стара, ја направив пред 3 години можеби, сликата на Рафа е од АО 2009 (тогаш тазе :D ) Сега случајно на fb ја видов после долго време. :)
:D

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Леле му видов една слика на Рафа со Монако на фб здебелен е. :mad: Не е нешто премногу ама се гледа дека е доста паднат.
Оваа слика? :X3:

Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.256

Иначе сликава ја објави на 10 Октомври. Читав многу вежбал у вода(пливање) вежби каде што нема многу оптеретување. Јас се надевам дека на АО ќе биде доста конкурентен иако официјален меч нема одиграно доста време.
Ne e taa slika, so Juan Monaco mislam deka bese slikan.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740

Ако ме прашувате мене ја немам никакви замерки на сликава. :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom