Фан клуб: Рафаел Надал

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Ај и тука да си замолам ако некој најде слика кај што го гризе пехарот, нека ја стави тука! Pretty please! *трепка*
Очекувај да стават на официјалната на Роланд Гарос. Сеуште нема таква слика не е целосна галеријата. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Е сега сме сите исти со аватарите.. :D :D

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Сашенко ајде и ти ист аватар стави си:) И тогаш сите ист аватар ќе имаме:D

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
^ Уште јас не сум ви приклучан со аватарите. хаха.

Секоја чест за Федерер и Надал, авторитетно финале, незнам како друго би го опишал, едноставно феноменално и конечно 10тата титула на Рафа дојде на Роланд Гарос, доволно е секоја година по 1 да освои и ќе го стигне Федерер, бидејки сите јадат за овие гренд слем титули, не гледаате кој е повеќе, кој има повеќе меѓусебни дуели, мастерси и разни други.
Се надевам деќа ќе продолжи вака, и ќе има амбиции за освојување на Вимблдон иаку ке биде тешко. Кога почнува Вимблдон ?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Мојот е најпрецизен у рамката, ко Надал сум прецизен :D
Е неее, мојот е подобар:p
--- надополнето: Jun 5, 2011 6:23 PM ---
Ајде Xfire приклучи ни се и ти, да се знае на форумов кои фаци се за најдобриот тенисер.:D

С

сашенко

Гостин
Сега ке го средам и јас мојот па ке видите чив е најбољи

Edit:Еве го бе

С

сашенко

Гостин
4 од последните 5 гренд слема ги има момаков.Можда формава годинава не му е многу за фалење ама секоја чест за се што има постигнато за негови години.Некои на негови години немаат ни 1/3 од ова.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
На пример, второ пласираниор тенисер на АТП листата, или пак четврто пласираниот... Пример велиме :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Е ова е мојот омилен и најсладок момент!!! Традицијата продолжува! Ѕверот гризе! :D
Што убаво му стои пехарот! :p

А еве и уште една интересна слика: :D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
газење секоја чест пополека се враќа во форма ви се придружувам со аватарот за неколку секунди :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Xfire и Сашенко педери, немате аватар ко нас:D

Kajgana Shop

На врв Bottom