Фан клуб: Работнички

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
СТРУКТУРИ????

Факт е дека без таа екипа на Ѓорче, се намалува двојно „екипата за акција“ на ЦПБ.. Ќе биде интересно ако се врати Македонија Ѓ.П во прва лига фудбал, ќе видиме тогаш како ќе функционираат =К. ВОДА + ЦЕНТАР БОЈС + ФОНТАНА УТД + КАПИШТЕЦ-УНИВЕРЗАЛНА + ЛОРДОВИ + РЕД АРМИ КОЗЛЕ + К-3 КАЛАБРИЈА + К4 КЛАН + ВЛАЕ + 1060 + КРИВИНА== Комити-Екипа 1060 (дивизија Ханриево итн)
За болдираниот дел !
Голема грешка имаш тука.
Прво-Таа подгрупа е формирана за фудбал,поточно Македонија Ѓорче Петров и никој друг !
Навиваат само за Македонија Ѓорче и никој друг !
Никогаш,одговорно тврдам,никогаш не навивале (и нема да навиваат) за ниеден друг клуб освен за Македонија Ѓорче Петров позади транспарентот Division Hanrievo и НАЈВЕРНИТЕ !

За останатиот дел горе долу во право си...

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
За болдираниот дел !
Голема грешка имаш тука.
Прво-Таа подгрупа е формирана за фудбал,поточно Македонија Ѓорче Петров и никој друг !
Навиваат само за Македонија Ѓорче и никој друг !
Никогаш,одговорно тврдам,никогаш не навивале (и нема да навиваат) за ниеден друг клуб освен за Македонија Ѓорче Петров позади транспарентот Division Hanrievo и НАЈВЕРНИТЕ !

За останатиот дел горе долу во право си...
tochno , momcite od D harnievo navivaat samo za Makedonija G P

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
ima li pogolem dokaz od ova deka ne postoite ??????????? SAMI SE IZDAVATE.. na domasen teren SAMO 200-250 navijaci... :))) smesni ste mi

dechki be , aman , zasto se zamarate za nas , kako funkcionirame ...
podgrupite se samo za istaknuvanje na zastava na tribina !
NIE SME EDNINSTVENI !! bezrazlika na karpos kozle gjorche centar itn itn ...
nie sme pod imeto C P B ... prestanete da umarata i objasnuate glupavi raboti ...
ekipa 1060 ide na taa tribina od pocetokot na samoto postoenje na grupata
a da eve vi i klip od utakmicata so ABA ... tuzno e kolku luge si idat uste na poluvreme ...

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
абе седи мирен да ти расте тулето у здравје,не се заебавај и не не плаши тука веке молим те
vrti si ti na sala ja sum ozbilen ti kazav tvoe e da dojdes ajde pizdo pozz ne mi vrakaj vise zoso nemas muda...

--- надополнето ---

Агонија? Шкртни го агонија и стави заблуда, поубаво ќе личи...
Ќе видиме како ќе стојат работите... Кога ќе играат Македонија - Работнички, ќе се навива против самото име Работнички... Кога ќе се игра против Вардар, тогаш сакале или не сигурно ќе има дуел со Комити (не е битно на кој начин)... И ќе има една голема ТУРЛИТАВА... Дечки што стојат еден до друг на кошарка, сега ќе бидат на различна трибина на фудбал??? А да, дека 1060 бројката ќе се зголеми, тоа треба да е така... Ама дали мозе да се зголеми толку, што екипа 1060 ќе станат група која ќе навива само за М.Ѓ.П (нешто слично на Фемили)
decko ti si gi izmesal brzinite 1060 od uvek bila na tribina u gradski park pa gjorce koa bil i u 2 liga pa koa i bese sampion na makendonija i imase najvise navivaci.... ne gi znaes rabotite ja sum od gjorce ti kazuvam so kako stoi....

--- надополнето ---

a D.H. naviva samo za Makedonija Gjorce Petrov i za R.K. Gjorce 64 koj se naoga u vtora liga....

--- надополнето ---

ima li pogolem dokaz od ova deka ne postoite ??????????? SAMI SE IZDAVATE.. na domasen teren SAMO 200-250 navijaci... :))) smesni ste mi
abe ljiljakov ne umaraj... i plus so sakas vtornik mn luge se na rabota koj e na skolo vamu tamu zoso koga se igra utkmica nedela sekogas ima poveke luge zoso se poslbodni lugeto .... razmisli malce? ako imas so sto ..

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
vrti si ti na sala ja sum ozbilen ti kazav tvoe e da dojdes ajde pizdo pozz ne mi vrakaj vise zoso nemas muda...

--- надополнето ---

decko ti si gi izmesal brzinite 1060 od uvek bila na tribina u gradski park pa gjorce koa bil i u 2 liga pa koa i bese sampion na makendonija i imase najvise navivaci.... ne gi znaes rabotite ja sum od gjorce ti kazuvam so kako stoi....

--- надополнето ---

a D.H. naviva samo za Makedonija Gjorce Petrov i za R.K. Gjorce 64 koj se naoga u vtora liga....

--- надополнето ---

abe ljiljakov ne umaraj... i plus so sakas vtornik mn luge se na rabota koj e na skolo vamu tamu zoso koga se igra utkmica nedela sekogas ima poveke luge zoso se poslbodni lugeto .... razmisli malce? ako imas so sto ..
aloooo decko ti bese li na utakmica, ocigledno ne... Vo sredata se igrase a ne vtornik i vo 7 saat se igrase koga site se vrateni od rabota....

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
epa supak eden ja sum do 8 saat u skolo !
Примерно детенце а тука на форумов глумиш некој хулиган.......ја коа идев у школо,бегав од часови за да идам на мзт!!!
уште еден доказ дека те боли кур за работнички ти си само уште една ископлексирана фаца анти аеродром

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Да бе ќе бега од школо за со АБА,бегај си ти бегај си ќе станиш како шипуркине уште малу по твојот муабет.

T

ToseFamilija

Гостин
фала на исправката, да заблуда е правиот збор и јас се согласувам. само да те потсетам односно да ми одговорис онака културно, како вие се справувате со комити - пирати кај вас на трибина??? ало па да не се лажеме ако гледаме сите со такви очи тогаш целава мак тифо сцена е голема турлитава :pos2: и во право се другите, што се замарате со нас, гледајте си го вашиот филм :toe:
Зошто да се справуваме со комити-пирати кога пирати само на дерби одат со нас и тоа мала бројка !

Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Koj li ve napravi tolku glupi deca? U koja sredina rastete vaka glupavi? Nema kantar sto moze da ja izmeri vasata glupavost... Neka ni e Bog na pomos so ovakvi generacii....

Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Ел команданте,марион кобрети,до утре пишувајте си како сте сплотени и единствени кога не сте...Екипата со поштенски број е спремна екипа,али јас лично имам другар од нив и сам ми кажува дека 2 пати бил на утакмица и дека кур го боли и за работнички и за МЗТ...Епа момци вие сте навивачи или улични тепачи ???

Член од
10 март 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ел команданте,марион кобрети,до утре пишувајте си како сте сплотени и единствени кога не сте...Екипата со поштенски број е спремна екипа,али јас лично имам другар од нив и сам ми кажува дека 2 пати бил на утакмица и дека кур го боли и за работнички и за МЗТ...Епа момци вие сте навивачи или улични тепачи ???
Две во едно

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Зошто да се справуваме со комити-пирати кога пирати само на дерби одат со нас и тоа мала бројка !
Мајмуне еден мали, не коментирај кога немаш појма!

Останатите ... продужете, интересни сте :)

Kajgana Shop

На врв Bottom