- Член од
- 10 март 2011
- Мислења
- 23
- Поени од реакции
- 3
tebe ic kur da ne te boli i vie bolji nema da pomineteСлушам сте го сркнале од фени?
jebiga nov poraz od seljacite feni, ovoj pat so 72-65
abe da ne ste bile na nekoja tabla sinoka pa tripate? so vi e na vas be? od 1 post so napisav deka nie od 1060 sme naj jaka podgrupa ve fati paranojata i si napraivte 300 filmovi. fakt e deka 1060 sme naj jaka ekipa u cpb i toa nekomu izglea ne mu se sviga. so kur ne e jasno? koj barase rcka so nas si dobi po glava. moabetot mi bese deka vo sekoja navijacka grupa si ima edna grupa sto e glavna. taka vo delije se glavni belgrad bojs, vo grobari alcz. u cpb glavni sme nie. toa e toa. nie ne se zakacame so nikogo toa od prosliot pat neka bide lekcija za site. stom nas pripadnik nekoj zakaca nie site sme dolzni da go branime. i pak ke kazam ne si igrajte so ogin ne turajte u usta luge od gorce
sedete si mirni i krstete se u nas da ne vi se desi havarija kako na tie u duplata dvojka
a ti be konju sto pases i-li pusis treva nemoj ti na mene ip adresi kurac palac da ne te snajde nesto nepredvideno. on ke mi kazuel mi probil ip adresa. ako znaes koj sum ke me najdes lesno po ip adresata a ne da mesas babi i zabi i da spomnuvas treti luge ovde. RED BOY se pretstavuvas kako covek od gorce a pisuvas protiv covek od gorce. toa u nase maalo go nema. se gleda deka si nekoj centarski peder ili nekoj maneken stom taka zboris. drzi si ja ustata zatvorena da ne ti ja zatvorime nie! gorce ne e centar da ogovara svoi luge toa moze samo vo pederski maala da go ima! RED BOY ti i ponatamu probivaj ip adresi a ja na sve zensko sto imas u familija da im gi probijam membranite ako imas nekoj nevina socuvana
pozdrav od ekipata na klipov
nego imajte u glava deka treba da napunime cela sala za na sledno derbi da im pokazeme na seljacite kako grmi gratski park.