Фан клуб: Работнички

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Со оглед на фактот дека во вашата сала нема повеќе од 200 места за гостински навивачи убаво беше што се изигра во борис....а со оглед на другиот факт дека вие кај нас не доагате повеќе од 400,нашата трибина би ви била таман,само незнам колку од вас имаат муда да дојдат у сандански :)
ova neso mene mi repliciras....neam natprevar propusteno na rabotnicki koga igral so mzt gospod znae od koga....koj toa se plasi ??!! Aj,aj dosta e,smesno e veke,ne go pravete aerodrom nesto sto ne e...kako sto pisav i vo prethodniot post megu sebe lazete se i za stravovi necii izmisleni i za boris salata a i samiot zalazuvaj se deka ona primitivno,malo,zguzvano,nikakvo tribince kaj vas moze da go sporeduvas so toa sto 15 godini dobivavte hotel so pet zvezdicki vo park....trazili ste-gledajte :)))))))
ps.hmmmmm...dogovori se so tvoive tuka na forumov zs kontradiktorni ste....do vcera se falea deka po 700 - 900 idele vo park a ti vikas deka nema poveke od 200 mesta za gostinski navivaci....dogovorete se koj e vasiot stav,jas ke ve pocekam :smir:

C-13

Лудо маало
Член од
7 декември 2010
Мислења
260
Поени од реакции
60
Зборам за новите измени во вашиот хотел....во место предвидено за гости сте напукале пола и јаче место за новинари....кај нас се истите услови па само еднаш сте го напуниле тоа мизерно згужвано трибинче,иначе кај вас имаме доаѓано и повеќе од тие 900 што ги збориш,само што хотелот нема толку места за гости....

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.710
Поени од реакции
3.052
Ова е клучниот збор овде! Не знам! Ми рекоа, кажаа на вести, баба ми слушнала!
Ако не знаеш не се јавувај и не изигравај познавач и запознаен со ситуацијата.
Седи си на страна и посматрај, како што уствари и праиш кај двете групи во кои што си член.
Ok ti ako si zapoznaen bolje so toa sto si u KFM toa e druga rabota inace ne mi gi mesaj dvete grupi moze taka??

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Abe aj...sto zboris....Nikoj na nikogo ne moze vo ovaa drzava da mu zabrani da kupi karta...ama nikoj..ni policija ni kfm nitu ni cak noris.....ne tresete samo,odlukata na kfm e zabrana klubot da ogranizira nosenje na navivaci na gostinski teren a ako nekoj od vas toa pri srce epten go sfatil deka ne smee karta da kupi za nekoj si natprevar,ne smee doma voda da pie potoa ne smee bel leb da jade a crn smee itn. toa e vas problem...moze karti da nema vo prodazba voopsto pa da si gi podelite vie i taka nema da ima gostinski navivaci ama nekoj na nekogo da zabrani toa tuka :nenene: a vo Severna koreja,Zimbavbe,Kuba itn. tamu moze...
Pricekajte do utre ke vidite sto kako...iako debelkovo sto ni e komesar se pofali pred nekoj den deka ke se igra vo boris a za gostinski navivaci :nenene: a kako ke go izvede toa site sme vo iscekuvanje....vajda so pomos trikove i magija....i ne se pravete naivni tuka deka vie ste najveke za boris...potajno se molite site tuka vo jane da bide derbivo....do vcera placevte kako boris ne bilo neutralno,ste pesacele mnogu,patiki vi se kinele dodeka vo jane podobra atmosfera imalo....taka da megusebe lazete se komotno a nas tuka postedete ne...
Е па еве ти пошо многу знаеш, ако никој на никого не може да му забрани да купи карта зашто не отидовте во Струмица??? Кој од кого се плашел доволен е фактот што ја намалувате трибината во Парк...или што доаѓате по 7 души во Јане...

П.С. Еве ќе ти признаам, се плашиме од најголемата мобилизација на Балканот

Член од
13 јануари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
6
Ne se plasele od Aerodrom a 5 godini nemaa napraveno gostuvanje!Pa decko Rabotnicki digna titula u Aerodrom a vas ve nemase sto sakas povise? Sve informacii od prva ruka...Ti znaes koj e za a koj protiv Boris Trajkovski.Dali mislis deka ako nie bevme protiv Boris deka prvata utakmica ke se igrase tamu?Nie sme sega povise od bilo koga za Boris!Ako ne se izigra ovaa utakmica u Boris ke treba da vi vratime ponataka vo plej off..Ima pritisok od policija zatoa sto se plasat od incidenti.Oni do sea nemale iskustvo so vakvi utakmci i ne ocekuvaa vakvo derbi kakvo prosloto vo boris.Ke vidime sto ke se desi.Se menjaat rabotite od den na den.Sansite se 50-50 pomegu boris i jane!

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Е па еве ти пошо многу знаеш, ако никој на никого не може да му забрани да купи карта зашто не отидовте во Струмица??? Кој од кого се плашел доволен е фактот што ја намалувате трибината во Парк...или што доаѓате по 7 души во Јане...

epa ajde jas ke te prasam sega tebe kako FA bese vo strumica ??? Im zabrani li nekoj da si kupat karta ??!! Bea li spreceni ??
So svoj kamen po glava ti e postov tvoj...mesas ti prijatele babi i zabi,edno e zabrana klubot da organizira kako sto bea spreceni cpb organizirano da idat vo strumica a sosema drugo e toa sto go mislis ti deka ovaa brkonjava smee da ni go skrati pravoto na mene i tebe da si kupime karta pred sala....toj film nema da go gleda ona a ti ako veruvas vo toa deka ima pravo ona,bujrum odi procitaj go ustavot zosto ocigledno ne si gi znaes pravata tvoi..a bolje za tebe da gi znaes zosto ke te sisaat ko mala ovca..

ps.ne mi prakajte pm,dosadni ste....mene jasno mi e deka ni jas vas ke ve ubedam nity pa vie mene taka da sto pobrzo go sfatite toa,toa podobro za site tuka....tuka debatirame samo malce kolku da utepame vreme i da se nasmeeme malce....nisto poveke ni pomalce...

Член од
13 јануари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
6
Decko ti da ne si gastrabajter, da ne si negde u stranstvo pa si pomesal nesto?Koj crni ustav koj prava be.Pa uste prava na navivaci.Of of of.Izgleda a1 ti e momentalno omilena televizija tebe.Deka e demokratska neli.Priznaj.Eve ke svrtime eden telefon da gi zamolime da vi napraat po uste edno intervju i na vas i na komiti za policiskata brutalnost!!!Do vcera derbito u boris bese najcrno nesto sto se slucilo i se javuvaa sekakvi eksperti.Pred nekoe vreme komiti koj se branea na poznatiot most u Gorce i koj bea napadnati so SEKIRI bea huligani, na kameni most koga napadnaa napadnale deca pa uste i grujo doma im otide u cair na poseta a denes koga treba da padne carli capiln aj da im zememe po edna izjava.Ama ako dodeka ima ovci ke ima i volna.Koj ustav koga ti poprecuva osnovno pravo a toa e sloboda na dvizenje?Koj ustav koga Albancite igraat bez drzavno zname i peat uck sto e kaznivo so zakon a nikoj ne reagira?Koj ustav koga ti go simnuvaat znameto u sred drzava a nikoj ne odgovara.Koj ustav koga u po nas mavaat kako nenormalni i apsat da pluknes u teren a u Tetovo kade sto postojat i snimki kako e napadnata policijata nema eden priveden?

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Decko ti da ne si gastrabajter, da ne si negde u stranstvo pa si pomesal nesto?Koj crni ustav koj prava be.Pa uste prava na navivaci.Of of of.Izgleda a1 ti e momentalno omilena televizija tebe.Deka e demokratska neli.Priznaj.Eve ke svrtime eden telefon da gi zamolime da vi napraat po uste edno intervju i na vas i na komiti za policiskata brutalnost!!!Do vcera derbito u boris bese najcrno nesto sto se slucilo i se javuvaa sekakvi eksperti.Pred nekoe vreme komiti koj se branea na poznatiot most u Gorce i koj bea napadnati so SEKIRI bea huligani, na kameni most koga napadnaa napadnale deca pa uste i grujo doma im otide u cair na poseta a denes koga treba da padne carli capiln aj da im zememe po edna izjava.Ama ako dodeka ima ovci ke ima i volna.Koj ustav koga ti poprecuva osnovno pravo a toa e sloboda na dvizenje?Koj ustav koga Albancite igraat bez drzavno zname i peat uck sto e kaznivo so zakon a nikoj ne reagira?Koj ustav koga ti go simnuvaat znameto u sred drzava a nikoj ne odgovara.Koj ustav koga u po nas mavaat kako nenormalni i apsat da pluknes u teren a u Tetovo kade sto postojat i snimki kako e napadnata policijata nema eden priveden?
Anti Aerodrom poleka malce,smiri hormoni i zemi vozduh....ako kutis ko p...a cel zivot ke te gazat i ke te pravat budala vo zdrav pamet a tuka mozes i 500 posta da pises na ovaa tema gabe ti e se,nisto nema da smenis...
ps.vo posledno vreme mnogu mi mavate na politicka tema,ova vo vrska so blondiranovo....od koga ve zema ovoj menagerov na diskoteki pocnavte da butate nos kaj sto ne vi e mesto...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ok ti ako si zapoznaen bolje so toa sto si u KFM toa e druga rabota inace ne mi gi mesaj dvete grupi moze taka??
Не може.

Џабе објаснуваш, цела држава е против Работнички.

epa ajde jas ke te prasam sega tebe kako FA bese vo strumica ??? Im zabrani li nekoj da si kupat karta ??!! Bea li spreceni ??
So svoj kamen po glava ti e postov tvoj...mesas ti prijatele babi i zabi,edno e zabrana klubot da organizira kako sto bea spreceni cpb organizirano da idat vo strumica a sosema drugo e toa sto go mislis ti deka ovaa brkonjava smee da ni go skrati pravoto na mene i tebe da si kupime karta pred sala....toj film nema da go gleda ona a ti ako veruvas vo toa deka ima pravo ona,bujrum odi procitaj go ustavot zosto ocigledno ne si gi znaes pravata tvoi..a bolje za tebe da gi znaes zosto ke te sisaat ko mala ovca..
.
ФА како беа, беа ... тоа не е ни битно толку колку што е битно дека гостовањето е напраено, има материјал, слики,видео итн. Вие како (не) сте биле не ме занима, ваш проблем.
А ти ако мислиш дека можеш да купиш карта заедно со твоите другарчиња од мобилизацијата и да испратиш утакмица во Борис Трајковски, тоа слободно и направи го ... пробај барем ако ништо друго. А колективно читање на уставот пред сала нема да има, него ќе има колективно бегање од желки и пријави.

Но да не идеме пред рака, утре имаат состанок од здружениево на лепотани па ќе видиме што ќе смислат. Дотогаш празни муабети водиме и нагаѓаме само.

Член од
13 јануари 2011
Мислења
15
Поени од реакции
6
Anti Aerodrom poleka malce,smiri hormoni i zemi vozduh....ako kutis ko p...a cel zivot ke te gazat i ke te pravat budala vo zdrav pamet a tuka mozes i 500 posta da pises na ovaa tema gabe ti e se,nisto nema da smenis...
ps.vo posledno vreme mnogu mi mavate na politicka tema,ova vo vrska so blondiranovo....od koga ve zema ovoj menagerov na diskoteki pocnavte da butate nos kaj sto ne vi e mesto...
Decko jas sum smiren ne se sekiraj ti.Nego ova so hormonive letanjeto u oblaci i faza na pubertet (ne izleguvanje od pubertet) me potseka na nesto od kaj vas ama ajde nema veze.Isto mi e poznato i ova so picki ama ajde.Ova so postovive vajda vazi za tebe posto gledam ti si blisku do 500.I u pravo si nisto nema da smenis.Bolje zemi obrazuvaj gi ovie tvoite fino lepo objasni im deka ako otidat negde "neorganizirano" i ako kupat karta od pred sala deka ke uspeat da vlezat zatoa sto neli toa e zagarantirano so USTAV.
Nas ne ne zemal nikoj i nema da ne zeme.Djabe pravis glupavi muabeti.Ne sme i nema nikogas da bideme povrzani ni na najmal mozen nacin so bilo koja pratja!!!!Vremeto na STERJO moze pomina, ama zatoa STEVCE e aktiven kako nikogas do sega, gradi i nezali pari, otvara i menadzira razni kafici i lokali a i ima ambicii da stane premier,da ne go zaboravime i SEFOT BRANKO koj se vraka na golema vrata!!!

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
ФА како беа, беа ... тоа не е ни битно толку колку што е битно дека гостовањето е напраено, има материјал, слики,видео итн. Вие како (не) сте биле не ме занима, ваш проблем.
А ти ако мислиш дека можеш да купиш карта заедно со твоите другарчиња од мобилизацијата и да испратиш утакмица во Борис Трајковски, тоа слободно и направи го ... пробај барем ако ништо друго. А колективно читање на уставот пред сала нема да има, него ќе има колективно бегање од желки и пријави.

Но да не идеме пред рака, утре имаат состанок од здружениево на лепотани па ќе видиме што ќе смислат. Дотогаш празни муабети водиме и нагаѓаме само.
Ne se sekiraj ti voopsto koj kako ke vlaga a pa najmalce za mene i ne go vrti muabetot kako sto tebe ti odgovara....mene samo me zaintrigira recenicava na ovoj pulenov od kaj tebe deka nekoj si ke im zabrani na site navivaci i simpatizeri na Rabotnicki da kupuvaat karta... :vozbud:Do sega istorijata ni kazuva deka ima milion nacini kako da se spreci gostinska navivacka grupa da bide vo sala a on mi kazuva ke vi zabranat karti da kupuvate i bas ke me zaebe...ke mu zapeam na biletarot nekoja pesna od mzt i ne edna 10 karti ke mi dade...:vozbud: :vozbud:
ps.ako ne e problem izdovi bar 3 min. i procitaj mu gi postovite na ovoj Anti Aerodrom i prebaci mu gi vo nekoja druga tema...znam deka temata politika odamna e izbrisana i sega znam i zosto ama ti najdi nekade prabaci mu gi zosto branko,ljube,grujo,a1,velija,sitel,bicikliski nemaat nikakva vrska so ovaa tema....
pps.mi tekna mene,stavi mu gi postovite vo temata Igracnica vo pod tema OCENETE GO PROFILOT NA CLENOT NAD VAS.....ke go zaintrigira 100% ti garantiram..:tv:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.233
Поени од реакции
2.393
Јас како што дознав...јас како што слушнав...најбош муабети...не се знае каде ќе се игра утакмицата поради тоа што КФМ има донесено забрана за навивачи и ќе забрани да се продаваат карти за гостите. Е сега како што знаеме сите (ваљда и дебиливе од КФМ) баскет се игра за публика, ако сакаат да играат во празни сали, бујрум еве им ги Торус, Плејмејкер, АБА Струмица, Водно Санс и такви трето разредни екипи и нека си направат приватна лига за мајки, чичковци, стрини на играчите да доаѓаат да навиваат. Ние како група апсолутно сакаме да се игра во Борис Трајковски, а воедно и ставот на Управата на МЗТ Скопје е да се игра во Борис по секоја цена. Утре има состанок Здружение на Прволигаши и ќе се реши каде ќе се игра. Проблемот е во тоа што МЗТ, Работнички, Пелистер и Куманово би гласале за да укине забраната, остатокот би гласал против што ќе каже 4 према 6. Ако се земе предвид дека од тие четири клуба што би гласале ЗА, барем кај три имаат сопствени навивачи, тогаш треба да се запрашаме сите дали доколку не се укине вреди да постои кошарка во Македонијава. Значи пак ќе кажам, МЗТ Скопје и ФА, сакаат да се одигра натпреварот во Борис Трајковски.
Апсолутно се согласувам дека спортот се игра за навивачи, и дека клубовите што немаат навивачи не се вистински клубови ! Ми се гади веќе од такви кондом-клубови за една употреба, ги има неколку сезони додека има спонзор, без никаква историја, традиција, реноме, и навивачи. Како што се во кошарка овие што ги наброја ти, така во фудбал ги има Ренова, Металург, Силекс, Работнички, Турново... клубови од кои ми се гади !
За кој кур постои тој клуб што нема навивачи ? Зошто постои ако нема кој да навива за него ? Од тука логично е само едно нешто... за да газдите на тие клубови перат пари неколку сезони додека има успеси, потоа пак да продадат се од тој клуб и да го вратат таму од каде што дошол. Затоа и спортот не го бидува. Но кога ќе видиш какви луѓе има во федерациите, АПАШИ невидени, и нив им одговара тоа со таквите клубови затоа што имаат корист.

Жалосно е што имаме тотално неспособни луѓе во спортските федерации не сфаќаат дека спортот се игра за навивачите.
Натпревар без навивачи не е натпребар. Клуб без навивачи не е клуб !!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ne se sekiraj ti voopsto koj kako ke vlaga a pa najmalce za mene i ne go vrti muabetot kako sto tebe ti odgovara....mene samo me zaintrigira recenicava na ovoj pulenov od kaj tebe deka nekoj si ke im zabrani na site navivaci i simpatizeri na Rabotnicki da kupuvaat karta... :vozbud:Do sega istorijata ni kazuva deka ima milion nacini kako da se spreci gostinska navivacka grupa da bide vo sala a on mi kazuva ke vi zabranat karti da kupuvate i bas ke me zaebe...ke mu zapeam na biletarot nekoja pesna od mzt i ne edna 10 karti ke mi dade...:vozbud: :vozbud:
Епа ако не може никој и ништо да ве спречи зашто тогаш не бевте на утакмиците во Струмица,Бутел и во Куманово? Зашто тие мал милион начини не беа искористени во овие 3 случаи?
Сеа ќе ми кажеш дека ти не си од ЦПБ и дека на погрешно место го поставувам прашањето :)

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Епа ако не може никој и ништо да ве спречи зашто тогаш не бевте на утакмиците во Струмица,Бутел и во Куманово? Зашто тие мал милион начини не беа искористени во овие 3 случаи?
Сеа ќе ми кажеш дека ти не си од ЦПБ и дека на погрешно место го поставувам прашањето :)
Aбе петел модераторски ... ти реков десет пати дека беа во струмица, а ти пак бараш снимки ексклузивитетити, послушај некогаш постар !!!!!
Ние не се фалиме како вас 15 души што отишле кај првите роднини, ние или идеме или не вракаат ... и крај .... ... или како што ке следува во Сарај .... дали ќе отидете ... Вие не ни бевте во бутел ... само едно глупо дете кое што уште кошарка нема видено што е во земјава, ..... не си Жив толку ..... Од што сте глупи пак Ќе го сркате навивачки на дербито ....
ДОСТА ВЕ ГЛЕДАМ ЈАДЕТЕ ГОМНА, АКО НЕ СЕ ТРГНЕ ЗАБРАНАТА ВО ЈАНЕ ЌЕ БИЛА, НЕ СЕ СЕКИРАЈТЕ, ЌЕ ДОЈДЕМЕ И ТАМУ, И ДА НЕ ВЛЕЗЕМЕ НАДВОР ЌЕ ВЕ ЧЕКАМЕ ....Само Едно Ке Ти Кажам Стари ЦПБ Ќе Дојдат, а Они Многу Убаво Тепаат Само не заборавај !!!!!!!!!!! Работнички е клуб за кој душата е оставена, за разлика од кај вас, само гзот го тртат со времето !!!!
СМРДИТЕ БЕ ДЕЦА СМРДИТЕ !!!!!!

РАБОТНИЧКИ Е ЕДЕН И ЕДИНСТВЕН !!!!

--- надополнето ---

Од 20 ќе почне со работа Фан Шопот на КК Работнички Повеќе информации за содржините наредните денови !!!!!

Член од
1 септември 2010
Мислења
25
Поени од реакции
5
aiiiiiii so ne kaza porano be deka stari cpb ke doagale? family kraj na diskusijata, go bojkotirame derbito, zasto ni nema spas, starite cpb kaj gazat treva ne raste !

Kajgana Shop

На врв Bottom