Поздрав до незните момци!!!!
Абе, глеам Аеродромциве цело време кењаат празни места па празни места! Кур мој имало празни места!
И дај доста кењате дека сте биле нешто по опасни од ЦПБ, зашто преку кур ми дојдовте више! Прееска баш клеадв ваши слики од дербито и ко шо видов, пола навивачка група ви се девојчиња! Нејќам повеќе да коментирам, па послем ќе бегаат по влезови, епа ќе бегаат!
ПС: Минатиот пат коа си пишав мислење одма ме бомбардираа со цитати и докажувања како се они бољи од ЦПБ, па дај културно ќе ве замолам сега да не ме замарате со глупи цитати, АКО СТЕ БАРЕМ МАЛЦЕ ГРАЃАНИ!!!
Здраво поздрав до нежните момчиња доста се мавате во гради кој повќе бил и дали имало девојчиња или немало.
Ајде дербито да го видиме од почеток како што го имаат доста навивачи од бивша Југа и го имаат оценето.
1.Напад на ваша трибина и ваша кореографија која ја спаси едно момче од Ѓорче петров.
2.Напад на ваш транспарент и искинат
3.1 наш член кој се тепа со 3 ваши Ч))
4.и тепачка со полиција (13 пријави)
ние додека го обработувавме дербито вие како девојчиња гледавте и се чудевте што се случува и се браневте има на клипови можете да разгледате и да видите кај сте попуштиле.
и доста со детски мубаети ние повеке бевме од вас ајде кажете кај бевте додека ние овие 4 точки ги направивме надвор од македонија не гледаат кој бил поброен кој што направил.
Од србија има позитивни оценки за нас додека вас ве мочаат со емитација на нивниот Иван Богданов.
Хрватска позитивно за нас.
Словенија исто и други земји немам време сега да вадам постови.
А ке заборавев за покривното знаме Победа хехехехе не знам само како градските момци и фаци подпаднаа по влијание на едно момче кое ги води од ѓорче и им вика да навиаат победа прилеп хехеехе вие на дерби навивате за победа ја скандирате колку сте ретардирани Ч)))
И гласини се шират демек аеродромците ја демолирале салата заради дербито да се играло во аеродром.
За вас кај сакате ако сакате во охрид ке го закажеме дербито,а за во аеродром сите ке имате стомачен вирусЧ)))
поздрав и добро гостовање во св николе све поретардирани изгледате Ч))