Фан клуб: Работнички

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Поздрав до незните момци!!!!

Абе, глеам Аеродромциве цело време кењаат празни места па празни места! Кур мој имало празни места!
И дај доста кењате дека сте биле нешто по опасни од ЦПБ, зашто преку кур ми дојдовте више! Прееска баш клеадв ваши слики од дербито и ко шо видов, пола навивачка група ви се девојчиња! Нејќам повеќе да коментирам, па послем ќе бегаат по влезови, епа ќе бегаат!

ПС: Минатиот пат коа си пишав мислење одма ме бомбардираа со цитати и докажувања како се они бољи од ЦПБ, па дај културно ќе ве замолам сега да не ме замарате со глупи цитати, АКО СТЕ БАРЕМ МАЛЦЕ ГРАЃАНИ!!!

Здраво поздрав до нежните момчиња доста се мавате во гради кој повќе бил и дали имало девојчиња или немало.
Ајде дербито да го видиме од почеток како што го имаат доста навивачи од бивша Југа и го имаат оценето.
1.Напад на ваша трибина и ваша кореографија која ја спаси едно момче од Ѓорче петров.
2.Напад на ваш транспарент и искинат
3.1 наш член кој се тепа со 3 ваши Ч))
4.и тепачка со полиција (13 пријави)

ние додека го обработувавме дербито вие како девојчиња гледавте и се чудевте што се случува и се браневте има на клипови можете да разгледате и да видите кај сте попуштиле.
и доста со детски мубаети ние повеке бевме од вас ајде кажете кај бевте додека ние овие 4 точки ги направивме надвор од македонија не гледаат кој бил поброен кој што направил.
Од србија има позитивни оценки за нас додека вас ве мочаат со емитација на нивниот Иван Богданов.
Хрватска позитивно за нас.
Словенија исто и други земји немам време сега да вадам постови.
А ке заборавев за покривното знаме Победа хехехехе не знам само како градските момци и фаци подпаднаа по влијание на едно момче кое ги води од ѓорче и им вика да навиаат победа прилеп хехеехе вие на дерби навивате за победа ја скандирате колку сте ретардирани Ч)))
И гласини се шират демек аеродромците ја демолирале салата заради дербито да се играло во аеродром.
За вас кај сакате ако сакате во охрид ке го закажеме дербито,а за во аеродром сите ке имате стомачен вирусЧ)))

поздрав и добро гостовање во св николе све поретардирани изгледате Ч))

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Здраво поздрав до нежните момчиња доста се мавате во гради кој повќе бил и дали имало девојчиња или немало.
Ајде дербито да го видиме од почеток како што го имаат доста навивачи од бивша Југа и го имаат оценето.
1.Напад на ваша трибина и ваша кореографија која ја спаси едно момче од Ѓорче петров.

ние додека го обработувавме дербито вие како девојчиња гледавте и се чудевте што се случува и се браневте има на клипови можете да разгледате и да видите кај сте попуштиле.
и доста со детски мубаети ние повеке бевме од вас ајде кажете кај бевте додека ние овие 4 точки ги направивме надвор од македонија не гледаат кој бил поброен кој што направил.
Од србија има позитивни оценки за нас додека вас ве мочаат со емитација на нивниот Иван Богданов.
А ке заборавев за покривното знаме Победа хехехехе не знам само како градските момци и фаци подпаднаа по влијание на едно момче кое ги води од ѓорче и им вика да навиаат победа прилеп хехеехе вие на дерби навивате за победа ја скандирате колку сте ретардирани Ч)))
И гласини се шират демек аеродромците ја демолирале салата заради дербито да се играло во аеродром.
За вас кај сакате ако сакате во охрид ке го закажеме дербито,а за во аеродром сите ке имате стомачен вирусЧ)))

1. Кажи дека пробавте да земете корео и јадевте ќутек
2. Кажи дека проба тој ќоравиот да земе транспарент и беше фатен од наш член има и слика ако сакаш ке ставам.
3. Тој ваш проба да се тепа со тројца наши е сега како помина знае цело Скопје.
4. Не се тепавте полиција туку јадевте ќутек од полиција.

Е сега нашите...
1. Пароли дупло повише од вашите и подобри.
2. Кореографија 10 пати подобра од вашата.
3. Јадевте ќутек целодневно низ цело Скопје после утакмица врвот кај ЈБТ и во ГТЦ каде имаше и 4 наши приведени.
4. Инцидент со полиција каде не изедовме ќутек!
5. На трибина 2500 вие 2000..
6. Погласни тродупло што може да се види и на вашите клипови а допрва ке бидат нашите кои ке ве затнат.

п.с. Реплика за останатите!
-Е сега малце за св.николе после утакмица се славеше победа со играчите и почна песна против мзт и се пееше заедно со играчите само поздрав дека добивте битка а не и војна на терен, на трибина јасно беше!

поздрав!

а за тоа дека ве поздравиле сите навијачки групи на балкан па секако имаше претставници со нивни реквизити низ цела ваша трибина хахахахахах

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.712
Поени од реакции
3.062
2. Кажи дека проба тој ќоравиот да земе транспарент и беше фатен од наш член има и слика ако сакаш ке ставам.

Е сега нашите...
3. Јадевте ќутек целодневно низ цело Скопје после утакмица врвот кај ЈБТ и во ГТЦ каде имаше и 4 наши приведени.
6. Погласни тродупло што може да се види и на вашите клипови а допрва ке бидат нашите кои ке ве затнат.

-Е сега малце за св.николе после утакмица се славеше победа со играчите и почна песна против мзт и се пееше заедно со играчите само поздрав дека добивте битка а не и војна на терен, на трибина јасно беше!

поздрав!

а за тоа дека ве поздравиле сите навијачки групи на балкан па секако имаше претставници со нивни реквизити низ цела ваша трибина хахахахахах

Ne se pofalija za toa cudna rabota...

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Оууууууу по долго време бојкотирање на форумската настава се јави и младиот командант. па ајде команданте раскажи ни ги средношколските тепачки.Многу командати у центарот само се помалце војници неможеме више да ви ги памтиме имињата :)))

Член од
1 септември 2010
Мислења
25
Поени од реакции
5
samo me intersira site od FA na kogo mu objasnuvate tuka? sto ve boli kur sto peat oni sekoja utakmica? sto ima da se objasnuvate so kako bilo na derbi? PREKINETE so pisuvanje na ovaa tema, ako imate nekoj izvestaj da dadete pisete vo MZT skopje temata, i dosta vlagate u glupi raspravii

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
samo me intersira site od FA na kogo mu objasnuvate tuka? sto ve boli kur sto peat oni sekoja utakmica? sto ima da se objasnuvate so kako bilo na derbi? PREKINETE so pisuvanje na ovaa tema, ako imate nekoj izvestaj da dadete pisete vo MZT skopje temata, i dosta vlagate u glupi raspravii
!!!

Следат банови за непослушните.

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2

Е сега нашите...

поздрав!

drugar da ti kazam pravo dzabe se umaras na seljak da objasnis oni sea ke iznajdat use 399991909 izgovori i ke smenat maubeti i ke gi isprevrtat sluckite i nema niso da bide taka kako sto stv bilo. spored niv ne jadele kjutek ne bile tepani na poveke mesta vo sk aa i da ako im spomens za slcukata megu decata sto se izbodele ke ti odgovorat: DEKA TOA NEMALO VRSKA SO NIV ! ! ! ! a se znae samo picki bodat ! ! ! kolku i da te tepaat ne se vadi noz.... pozz EKIPA 1060

--- надополнето ---

vie stv ste retardirani. emitacija na ivan bogdanov ako coek stai fantomka. pa se glea kolku sledis slucki niz cel svet. turcite sekogas imaat fantomki za tepacki i na tribina iskacaat so niv, ete go srbinot, italijancite isto koristat fantomki mn navivaci ima na sliki od napoli, u brazil isto taka. i kazi mi sto oni site da ne se kopiraat megu sebe toa e normalna rabota koj saka ke stavi za da ne go jade u dzanadri. ali vie imate golem kompleks pa i so da se napravi odma AAA KRADENO zoso nemate za sto drugo da se fatite mora za sitinci.

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
koga sakame..i kako sakame ve drobime

Republic of Aerodrom !

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Највероватно си влегол малце покасно на трибина па незнаеш дека вашите луге влегоа на трибина со фантомки додека утакмицата уште не ни беше почната.Мора да сте видовити.
како до сега не ви текна да ставате фантомки? највероватно имате некој врачар на трибина што ви кажува што ке се деси па влеговте спремни да не ве апсат :)))))
и да цело време читам серете нешто за бодењето и носењето на ножеви,ни јас ни никој од групата не го оправда тоа али тоа се десило ВО ШКОЛО,а зашто никој не го спомна вашиот што го уапсија за време на утакмицата и му најдоа нож?
сигурно го земал по грешка :))

Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Na ovoj forum treba da letaat mnogu banani i neznam sto cekaat administratorite.Namesto da se tezi kon toa forumot da stane kvaliteten,se pisuvaat prazni paradoksalnosti,muabeti od tipot ''rekla-kazala'',i so samoto toa se gubi kvalitetot i smislata na ovie podforumi.Neka se stesni krugot na odreden broj na clenovi,neka se lupaat banovi na site clenovi sto namesto da citaat,da se informiraat pa duri togas da se obidat da pisuvaat...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Ај иди рикај на некое друго место!!!!
и продолжи да пишуваш блогови за челзи,пошто појма немаш од нешто друго....не дека за тоа те бива ама ај!!!
Абе ја сум на право место него ти не си! Али ај, не планирам овде да се расправам со тебе или некој друг за глупсти, пошо ич не ми е гајле шо мислиш ти за мене! Ова ми е прв и последен пат да се расправам за тоа кој е подобар на трибина зашто никад нема да можам да се докажам, така да отсега па натаму тешко дека ќе пшувам нешо у баскет фан клуб, пошо овде се збори само за тоа кој е бољи навијач, а не за тоа како неговиот тим ја одиграл утакмицата! Така да ве советувам малце да обрнете внимание на таа тема, а не само да се лупате во гради која навиачка група е подобра, ЗАШТО ЗА ТИМОТ ГОВОРАТ РЕЗУЛТАТИТЕ! Толку од мене овде! ПОздрав

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Ние не сме навивачи, не сме сипматизери па да се палиме на успесите на клубот. Нормално дека успесите не се битни, али наша примарна цел е да се докажеме на трибина и што можеме поише да му помогнеме на клубот да победи. Али, добро вие ова никад нема да го сфатите!

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Ние не сме навивачи, не сме сипматизери па да се палиме на успесите на клубот. Нормално дека успесите не се битни, али наша примарна цел е да се докажеме на трибина и што можеме поише да му помогнеме на клубот да победи. Али, добро вие ова никад нема да го сфатите!
za prvava recenica sto si ja napisal najgolemiot demant ke ti/vi bide koga ke osvoi mzt titula.ke ti poveruvam koga posle osvoenata titula nema da slavis nisto posebno,tuku ke se ponasas kako da e izvojuvana samo edna obicna pobeda.ali posto i sam znaes deka takvo nesto nema da se sluci,ne se blamiraj ziti se ovde javno da pisuvas kako ne ti/vi bile bitni uspesite na klubot.pa za koj k** doagjaat sponzori,gradonacalnici,i sve ostalo? za slikanje,za dobar vpecatok??? daj bidi realen,dosta so toa potturanje pod nos kako tebe/vas ne vi bil biten rezultatot,da ne se lazeme vaka javno.
vikas PRIMARNA cel vi e da se dokazete na tribina.pa neli ste dokazani,komu uste se dokazuvate?neli ste broj 1! komu ima potreba da se dokazuvate? najdobrite nema potreba da se DOKAZUVAAT!
kontradiktoren si neverojatno! vo ist post pisuvas kako ne se palite na uspesite na klubot,za da vo drugata recenica napises, cel vi e da pomognete klubot da pobedi!!!
taka da stvarno na site nas tesko ni e da te/ve sfatime,ali pogolem problem e toa sto TI SAM NEMOZES DA SE SFATIS!!!

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
За да ти стана јасна првата реченица треба да ја дочиташ и втората, нели.
Значи нашата задача као навивачи е да изгинеме на трибина и да му помогнеме на клубот да победи, без оглед дали ќе победи или ќе изгуби силата се глеа во тоа што и после поразите навиваме. Тоа го докажавме и лани која беше најлоша сезона за клубот, а ние докажавме дека сме на врвот на македонската тифо сцена. И кои рече дека јас нема да се радувам на освоена титула и на секоја нова победа, али доколку не биде така сигурно нема да се повлечеме ко пички само ради тоа што не сме освоиле(победиле).
Ние лани бевме во скоро иста ситуација као што е сеа Вардар/Комити, само разликата е во тоа што „најдобрата навивачка група у Македонија“ не е свесна за ситуацијата во која се наоѓа и на своите играчи им пее „играјте педери“, за децана кој пред да дое бркон не земаа ни денар за да си извадам слободна и да идат секој ден на тренинг(прашање е и сеа дали им дал некој денар). Али, добро тоа е друга тема и не би разглабал оклу тоа.
Целта ми беше у тоа шо никој не рече дека ние нема да се радуеме на титула, али за да имаш лице да се радуваш на истата треба, a тоа лице го ствараш преку цела сезона со тоа што остануем у сала пола саат после утакмица во која твојот тим изгубил 40 разлика иако дома те чека меко перниче.

Kajgana Shop

На врв Bottom