Сити, многу наплашен си у задње време, шо е работата?:tv:не бе не навредувам ни провоцирам...ти ме чепна..значи наша политика и крај...нема зошто сеа тука да се вреѓаме
да бе гомното ми се стресе......ајде ооооопааааСити, многу наплашен си у задње време, шо е работата?:tv:
сори братко...не дозволуваKoj e Vodja na CPB, ako vi dozvoluva politikata>>:baeh::baeh:
А шо ти дозволува само да членуваш по форуми и да не даваш никакви информации за твојата група? ако е така зошто посетуваш форуми? за да се бламираш? за да бидеш во тек со случувањата во твојот клуб дека не ни идеш на утакмици? за да провоцираш? зошто на секое прашање што ке ти го постават одговараш со политика на навивачката група?сори братко...не дозволува
а па што к*р тебе те занима за нас.... мене к*р не ме боли за вас така да не се замарам....а ако баш те интересира идам на секоја можна утакмица и знам баш се за клубот и за цпб....а можам да кажам дека ти си од тие „навивачи“ што не знаат ништо и што доаѓаат само на дерби....А шо ти дозволува само да членуваш по форуми и да не даваш никакви информации за твојата група? ако е така зошто посетуваш форуми? за да се бламираш? за да бидеш во тек со случувањата во твојот клуб дека не ни идеш на утакмици? за да провоцираш? зошто на секое прашање што ке ти го постават одговараш со политика на навивачката група?
зико тебе брачко не ти е тука местото...имаш таму фан клуб пелистер провоцирај си се таму а јас со тие таквите битолски клошарчиња и газолижачи не се замарамmozi takva mu e politikata na navivackata grupa:pos2:
А ти бе баце сегде шо се мешаш?:nesum:зико тебе брачко не ти е тука местото...имаш таму фан клуб пелистер провоцирај си се таму а јас со тие таквите битолски клошарчиња и газолижачи не се замарам
а ти си видел кај пишувам јас .....на фени сум баниран исто како и на мзт така да пишувам само на навивачки групи и на оваа тема и нормално на тифозите од скопје...пошто темата е општо за скопјаниА ти бе баце сегде шо се мешаш?:nesum:
Немора одма провокации:smir:
зико тебе брачко не ти е тука местото...имаш таму фан клуб пелистер провоцирај си се таму а јас со тие таквите битолски клошарчиња и газолижачи не се замарам
FAULа па што к*р тебе те занима за нас.... мене к*р не ме боли за вас така да не се замарам....а ако баш те интересира идам на секоја можна утакмица и знам баш се за клубот и за цпб....а можам да кажам дека ти си од тие „навивачи“ што не знаат ништо и што доаѓаат само на дерби....
ај нов си па сеа ке ти објаснам.....муабет е правено на таа тема страни страни....и не провоцирај ако ти се збори збори ако не ајт у пмхехе он ако е гзолижач тогаш што сте вие што му го пушите на потпуковникот бе? а за клошар не можам за него да зборам ама не ми е јасно како ти како член на најклошарската група во светот може да зборуваш за него така
и тоа во нападFAUL