З
Забавата е во Кругот
Гостин
Друже неме напаѓај мене за тоа како што биле титулите како било било минато за минато иднина за иднина, несум некој изгорен фан на Работнички пред се сум фан на кошарката во светов па така и у македонија глеам утакмици од копиљ небитно дали мзт работнички струмица куманово вардар или некој друг, и неми кажувај за титулите на работнички кога глеј си својот двор и кажи како мзт од ниво на едно мизерно тимче пред распаѓање стана владин проект преку кој се вртат и перат милионски суми, како преку ноќ се напраи екипа со завидлив буџет што конкурира дури и у аба лига, ме боли мене кур за политика се мења време едни се горе други доле, баш мие мило што ете има и македонија сериозен преставник и што ете мзт преку спортот како и металург успешно ја преставува мизеријава кај нас
МЗТ Скопје од секогаш бил бренд во македонската кошарка, не е од нигде негде.Некои знаеа да кажат за МЗТ, "секогаш втор".
МЗТ стана општински проект зошто се најде простор да се вложи во нешто што е препуштено само на себе, а е бренд со еден куп навивачи позади него.
МЗТ е наш проект, односно на сите жители на општина Аеродром. Бучетот на општината се составува од нејзините жители.
Не би рекол перење милионски суми, зошто кошарката е спорт каде што и неможе да се исперат многу пари.А не ни гледам како се перат во МЗТ.
Екипата не се направи преку ноќ, туку пројдоа 4 години од кога влезе општината.