Фан клуб: Работнички

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Ало бе, има ли модератори овде?

Инаку вчера просечна игра на Работнички, несватливо пак Богоев игра 7 минути повеќе од Јане а кога е кај него топката на сите коски им се тресат.Лазовски мора да го промени ова!!!Димче искусно ја реши и он ја направи разликата со влезови ,фаул кошеви и што не.Павлович играл топ во прво ама не го видовме тоа.Брендон играше некако немотивирано и доста кошеви паднаа од играчи што он ги чуваше.

Ние отидовме точно 50 луѓе со 10 коли со свои пари за превоз и карти.
Во сабота со Куманово ,најважен натпревар во директна битка за 5то место.Мора да славиме и иако е теортски можно да стигнеме и до 4то место пред супер лига.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Ало бе, има ли модератори овде?

Инаку вчера просечна игра на Работнички, несватливо пак Богоев игра 7 минути повеќе од Јане а кога е кај него топката на сите коски им се тресат.Лазовски мора да го промени ова!!!Димче искусно ја реши и он ја направи разликата со влезови ,фаул кошеви и што не.Павлович играл топ во прво ама не го видовме тоа.Брендон играше некако немотивирано и доста кошеви паднаа од играчи што он ги чуваше.

Во сабота со Куманово ,најважен натпревар во директна битка за 5то место.Мора да славиме и иако е теортски можно да стигнеме и до 4то место пред супер лига.
Сите веќе знаат..... Богоев игра само против МЗТ :)

Во супер лига влагате 100%,А Куманово и Лирија ви се конкуренти за Плеј офф.... Но дома и тие и тие ќе ги добиете.... Многу ви се битни другите победи,за да не го сркнете на гости кај горе наведените и да биде мн тешко да влезете меѓу најдобрите 4..... :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нас ќе не добиете пошто сме дупиња на гостински терен ...поразите против Козув и АБА го докажуваат тоа. Борба ќе се води меѓу Лирија и Работнички. Ние со Вардар за 6то место. Инаку со среќа утре и очекувам фер и коректно навивање.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Секако, Мацко - карпош 1 центар за странски кај јана кафаната повелете.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Секако, Мацко - карпош 1 центар за странски кај јана кафаната повелете.
хахахахахахахаххахахаха Значи и адреса ќе ви даде.... Дома дојдете му.... Секако најавени :)
Несмеам да пишувам/провоцирам,многу негативни поени имам,ќе јадам бан.... Мацко со тебе у инбох ќе се разбереме :D

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Огромен комплекс ви набил Гого,чим повеке вие плачете по него,него ли цпб.Без гајле - се збори дека кај и да е ке дојде кај вас на трибина-конечно ке заличите на несто,нема да ви гледаме веке неуспешни кореографии,знамиња наопаку и чаршави на трибина.
--- надополнето: Dec 9, 2011 5:57 PM ---
http://www.cityparkboys.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=31:100-city-park-boys&catid=2:2011-11-06-21-42-07&Itemid=1
По известувањето дека едноставно после сите напори не е возможно да се најде превоз, онака спонтано без некакви значителни договори 14 коли одпатуваа во Струмица

Na slikata od strumica ve ima 40 dusi i sami pisuvate negde 10 negde 14 koli nagradno prasanje kolku koli se :)))
Nie na zabrana idevme lani pogolema brojka od vasava pa vie imavte i zatoa odgovor.
Sega sto ke kazete prevoznicite se zafateni za novogodisnite praznici ili vo 10 koli po 5 dusi se vozite :))) stvarno ste slabi cim ve sobira 5 vo kola i ste edinstveni :)))

М

Мартин`

Гостин
П.с. Вампири повеќе не постојат како група. Се прекрстија во Гемиџии, а и нивниот Борец не е втора лига туку трета, а во втора лига не играат сигурно 10-тина години ;)
Грешка си за ова, Вампири сеуште постојат и не се прекрстиле во Гемиџии. Истите Вампири може не се најактивни сега баш но идат на секоја утакмица на Борец (во ракомет) околу 20-30 души и сите се 35+ години. Гемиџии (повеќето) се далеку помлада генерација од Вампири ..

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Јане со секоја утакмица се повеќе докажува дека треба да добива повеќе време на паркет од Богоев. Штета што не даваат пренос на ваква интересна утакмица, да ја проследиме и ние што не бевме во можност да отидеме во градски парк.

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Работнички со негатива влегува во последната четвртина..

Kajgana Shop

На врв Bottom