Фан клуб: Работнички

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
Волку глупости во едден пост немам прочитано којзнае од кога.
Ајде пошто се правбиш толку голем навивач да ти подобјаснам некои работи, пошто очигледно си од старата школа фанови кога секој тип одел на 3-4 трибини истовремено.
Се сменија бате многу работи оттогаш.
Се појавија нови генерации на трибини, вистина е дека на сдерби можеби ќе видиш некој што оди на Вардар да дојде на трибина со ФА или ЦПБ исто како што ќе видиш и нивни членови со нас на меч со Шкендија/Пелистер ама нема веќе тоа ротирање на навивачи.
Правите навивачи не се гледаат на дерби средби ;)
Дали си навивач ако одиш само од дерби на дерби?
Зошто Работнички нема толку навивачи цело време???
Се знае, сите Скопски групи имаат по 200-300 навивачи, а останатото се дерби фанови, кои еднаш моѓже да дојдат со Пирати кога Металург игра ракомет во ЛШ, другпат со ЦПБ/ФА на дерби, третпат со нас на Вардар, ама битно да извадат некоја слика и да ја стават на ФБ.
Ајде чекам да ставиш слика од се тоа што си пишал.
Ниту еден од водачите на Комити не оди на Работнички, а на обичен меч нема ни 2-3-ца ротирачки членови. Нормално може да има некои што си следат од неутрална...
Тие екса воџи или видни луѓе на Комити одамна не се дел од групата. Тоа што се појавуваат од дерби на дерби, не е наша работа. Комити сме оние кои редовно идеме на утакмици и дома и гости, и секако оние кои оправдано неможат да проследат некоја утакмица заради работни обврски.
Не ми е гајле мене дали некој што водел навивање во 1995-та или незнам ти која денес одел со Работнички, кога на Вардар не доаѓа или па чека дерби за да дојде ;)
И ФА, и ЦПБ и Комити во моментов имаат тотално различни членови.
Лани ЦПБ им фрлија пари од партија, и им направија маици на сиоте маала, па сите постари членови ни ги собраа. Тие што ти ги нарекуваш воџи наши, и видни членови. Видоа гага влезови, видоа гага пиење и се попалија. Ама годинава и ЦПБ ставија членски, опнаа плаќање и трт Милојко освен на дерби тие ликови никаде ги нема.
Ако сакаат комотно и со Шверцери нека одат на утакмици.
Досега ништо не пишав во склоп со случувањава.
И одново лажеш.
Немој да глумиш лудило дека оние од трибината А не знаеле дека имате Шверцери на трибина.
Ама не биле шверцери они, ако се сликани позади знаме на подгрупата Wild boys :ROFLMAO:
Вистина е, ни јас искрено не ги познавам типциве што седеле на трибина, а исто и тие што се околу нив никогаш не би знаеле кој се, ама оние што им дале карти добро знаеле со кого делат трибина ;)
Значи од вашите горни слоеви специјално за нив се одвоени карти;)
Можеби ти не си знаел, и останатите не знаеле, ама тие што требало да знаат си знаеле ;)
Ќе кажам среќа што 1060 не се запознаени, иначе имало како партали да летаат овие.
Искрено ми е гајле со кого делите трибина, пошто ЦПБ и ФА не се групи од спортот во кој навивам....
Но што е нелогично???
Од кај да почнам, хммм....
Ви го обија фан шопот, да Шверцери ви го обија а не ФА како што сакате да претставите. Ви го ишкртаа графитот РАБОТНИЧКИ Е СРЦЕТО НА СКОПЈЕ, а и ви земаа три маици во Ченто.
И на истите тие сте им дале карти ;)
Гледам сакаш да ги дискредитираш Комити...
Кои 100 фракции бе мајсторе??? Кога последен пат си бил на трибина???
Работите се средени, си работиме по теркот на сите Европски групи. Добиваме пофалби од секаде, и што е најважно тоа го правиме со наши средства.
Никоја партија не ни дели маици, никој не ни помага, а џандарите знаат само за една навивачка група. Следени како најголеми терористи, кривични насекаде, оцрнување во секој весник. Но и тоа неможе да не спречи, наместо да плукаме ние имаме хуманитарни акции и одлично навивање ;) Гостуваме каде сакаме. Сме единствена група која гостува кај Албански екипи, и можеби единствени кои се грижиме за Македонијава.
Јадеш гомна за Ченто гледам...
Незнам што имаш толку против Комити Ченто. Најорганизирана група, млади дечки, акции колку сите групи во Скопјево заедно. Ангажираност до максимум, нови бајраци со сопствени пари, графити колку сакаш...
Извини што нема типци од 30+ години, што оделе на трибина пред 17 години и ради партии смениле 145 тима во својата навивачка историја.
Може Комити Ченто немаат битанги од по 170 кила, мафијашки фаца, рекетари со грб позади себе, ама имаат нешто што за другите е непознат збор - МУДА...
А и за Драчево сереш...
А и за Вардар...
Па Вардар ако не е бренд кој е бренд???
Некој успеал да не убеди дека Миравци е бренд? :pos:
Сме молеле за богат Вардар:pos:
Мочко тоа што последниве генерации го имаат направено за Комити другите групи може само да учат. Нормално и ФА го спасија МЗТ од мртвите.
Дојде ново време, излези малку од минатото.
Три групи кои се најдобри во Македонијава.
ФА најдобра во кошарка, ЦПБ чекор зад нив, Комити неприкословени во фудбал.
Споредба неможеш да правиш, а и да направиш секој ќе ти каже која е најпозната навивачка група во Македонијава ;)
Вистина е дека низ годиниве минувале секакви ликови кај нас, тоа е нашето минато. Се навивало јако, имало луди фаци ама се било гага, од секаде се фрлале пари. Комити биле институција, но политиката си го направи своето.
Целосен распад на Комити, ама ете успеавме да се вратиме од мртвите, и да бисдеме константни и НАЈДОБРИ во секој поглед.
Кој рекол дека Вардар-Работнички било најако дерби?
Мислиш ваљда на Вардар-Пелистер :sneaky:
Друга работа...
Гледам дека многу од вас сакаат да претстават дека Шверцери доаѓале со нас на трибина на дерби утакмици :eek:
Најголема лага. На неутрална трибина може и Марсовец да седне, ама никогаш нема да се случи да има некој од Шверцери со нас. А и да се случи некој поединец да залута, пошто на дерби можеш да ги видиш и оние кои најмалку си очекувал дека воопшто некогаш тоа сигурно нема да биде заради тоа што добил карти и специјална покана од нас, туку дека си дошол си купил карта и навивал со нас, мада и тоа е рамно на научна фантастика. А да дознаеме после утакмица дека некој од нашите им дал карти и ги викнал со нас на трибина, ондак истиот тој ќе биде исфрлен и заборавен засекогаш ;)
А интересно е како тие делови на Скопје се толку Анти Аеродром...
Што имате толку против Аеродром?
Или тоа ради случката на плоштад кога пред 4-5 години имавте фајт во кој ве прегзиле како пикавци?
Го заборавив главниот дел:D
Нашата трибина била сиромашна со бројка???
Баш сиромашна, 150 со 11 Октомври во Прилеп, 1 200 со Работнички дома, 250 со Напредок во Кичево, 500-600 со Ренова дома, 230 со Охрид на гости, 350-400 со Силекс дома, 40 со Брегалница на гости но поради тоа што Македонија тој ден играше со Русија во борбата за бронзата, 180 со Тетекс на гости, 1 300 со Шкендија дома, 350 со Металург на гости, во Ѓорче на домашните мечеви имаме просек од по 200 и кусур луѓе, Работнички 700 души во Маџари, Ренова 100 души сред тетово во работен ден во 13 часот, 250 во Кратово, и плус уште 100 души останаа во Скопје.
Навистина мала бројка, сите групи во Македонијава секој меч сен по 1 000 души, а ние кутрите не сме можеле да напуниме трибина. Додека другите ја пунеле салата секој меч :ROFLMAO:
Друга работа шти фудбалот е убер неатрактивен со ниедна ривалска група и се игра рано посабајлечки. Бројката дома ни падна ради тоа што играме на смак света во место каде што немаме многу фанови и тоа во 13 часот.
Што е убаво да навиваш на топло во сала, во сабота во 18 часот или недела во 18 :)
Нема голема разлика нели???
Затоа сите групи само на кошарка навиваат,. а иако имаат и тимови во фудбал не се осмелуваат да отидат пошто знаат дека има разлика од небо до земја.
TI SI BOLEN DEFINITIVNO

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Ко прво и основно никој не е компетентен да збори за ЦПБ тука !!! АМА НИКОЈ !!! Сите до еден сте рекла-казала фаци и фацички,вклучувајќи те и тебе па така на таа тема заврсено е.
И џабе везес со писување сине кога не си упатен,оди кај главниот на NATIONAL SECURITY,се ке ти разјасни он во врска со вардар и комити и која е целта за ВОСКРЕСНУВАНЈЕ на вардар и претпоставувам дека ке ти остане муцето отворено после тој разговор.И копилј еден мрсулав најмалце имате вие право "патриотите" да објаснувате за скопје зосто и како...јас,ти,чаирчани,драчевци-ЦЕЛО СКОПЈЕ даваме пари за вардар-мршецви а никој не не прасал за да добие соогласност за тоа !!!И не се огледувај на ФА,они ПОШТЕНО го спасија клубот а вие МАРШ У ВТОРА ЛИГА па таму на вампири,плашила,ханриевци итн. правете им ИНВАЗИИ ко сто правите до сега!!

Огромен комплекс ви набил Гого,чим повеке вие плачете по него,него ли цпб.Без гајле - се збори дека кај и да е ке дојде кај вас на трибина-конечно ке заличите на несто,нема да ви гледаме веке неуспешни кореографии,знамиња наопаку и чаршави на трибина.ПАЗАЕТЕ СИ ГИ НАРКОМАНИТЕ НА ТРИБИНА-ЗА НАС НЕ ГЛЕДАЈТЕ !!!

Тука ке си се одјавам за да не станам тоа сто највеке го мрзам како сто се мнозинството тука-чувајте си ги репликите за во себе,нема одговор да добиете...во мегувреме продолзете да давате подрска за васите тимови како сто и до сега правите на интерент и само на интерент!!
Затоа се случува само кај нас тоа кога ке победи тимот на стадион/сала да има 200 луге а на фб 1000 лике !!!
Уште еден тежок феил...
Не треба мене никој нипшто да ми објаснува, доиволно сум информиран а и сам размислувам, не дозволувам некој друг да влијае врз моите ставови.
Зошто воскреснал Вардар???
Од истата причина затоа што и власта застана зад МЗТ Скопје.
И двата тимови имаат голема армија на навивачи, заболени по своите тимови, па мислат дека на тој начин ќе заработат повеќе гласови, мада и онака поголем дел од групата е ултра десничарска.
Зашто нас би не интересирало тоа???
Ме боли кур, надвор од трибина секој може сда си биде и ВМРОВЕЦ и СДСОВЕЦ и што сака, ама на трибина сите сме Комити. Единствено што не интересира е успех на Вардар, а која била заднината ради која градот застанал зад Вардар ми е гајле колку и за ланскиот снег.
Ќе ни остават чисти сметки и ќе кршат глава на крај.
Подобро тоа отколку да тапкавме години и години со блокирани сметки.
Што ти смета тебе јак Вардар???
Најсмешно ми е кога кретенчиња кои имаат некој комплекс од Комити (од само нивни познати причини) се обидуваат на и онака неинформираната раја да им претстават како Вардар незаконски бил вратен во лига.
Нема ништо незаконско, си го купивме местото во лигата, нешто што претходно го направиле многу тимови во Македонија и во светот.
Ама кога некој несака да го рзбере тоа џабе му збориш:icon_lol:
Ете ти шанса, незадоволен од тоа што градот инвестира во Вардар можеш комотно да гласаш против овој градоначалник на следните избори.
Аеродром си инвестира во по кое населбата е препознатлива, Работнички знаеш од чиви пари опстојува???
Ќе се лажеме сега нешто? СДСМ ви фрла пари еден куп, нашите пари идат од џебот на граѓаните, исто како што парите во Работнички влегуваат од рекет кој се врши врз граѓаните ;)
Исто така Скопје си вложува во она по кое градот е препознатлив во спортски рамки.
Епа неможе сите да бидеме задоволни така?
Затоа постојат повеќе политички опции.
Дали мене ми сметаше со години го крадеа Вардар и никој не рерагираше?
Да ми сметаше, ама ти тогаш си ликувал, а сега ти остана само да плачеш и да гледаш.
Јак мој сограѓанину, изгледа забораваш дека цела сезона Комити бе спонзори на Вардар? Заедно со УГЕ...
Мала работа стварно, особено што цела група сме "милионери" ;)
Сам си зеде да јдеш гомна за Комити, па сега мора и да се соочиш со реалноста.
Ти кажав, една група може да оди нагоре само ако во неа нема исполитизирани полтрончиња, т.е. во врвовите на групите.
Е ФА и Комити расчистија со тоа. Никој не се трга од нашето минато, тоа сум го кажал.
Комити имале доста гомна во своите врвови, (не ја кривам цела група туку поединци) поради што групата го допре дното но полека се издигнува ;)
Само се чека појака лига, за зголемување на бројката.
Стандардно бројче си имаме, макар што тоа е бројка од 250-300 души, младо водство, кореографии, самофинансирање и слично.
Што ни фали на кореографиите извини???
Пак пукаш во празно момак, уште еден доказ дека натпревар не си проследил од којзнае кога.
Јас не го ни знам тој типот што го спомнуваш, а не па да имам комплекс од него.
А и никој погоре не го спомна.
А и никој од Комити не кењаше на темава, дур не се избаци ти да тролаш тука, и Комити директно да ги обвинуваш за се и сешто.
И не се цела група како тебе, туку тоа сте поединци кој не ни идете на утакмици, ама тука сте да правите раздор во групите.
И ЦПБ си има своја млада екипа, која ги заменила тие античките фаци на трибина.
Си слушнал за поимот промена на генерации???
Е разликата е што вас партија ве помага директно, а ние сме оставени сами на себе. Да ВМРО стои зад клубот, ама освен тоа што прави јак Вардар, воопшто не се меша во работата на групата а камоли да финансира.
Ама и за мешањето на политиката неможе да се обвини цела група ЦПБ. 90% од групите си одат на трибина за да уживаат и затоа што го сакаат клубот и не им е битно ништо друго, ама секогаш ќе има 10% профитери, кои сакаат да извадат некоја пара, да се наметнат, да шитнат дрога и слично. Тоа го има насекаде по Балканов ;)
П.с. Вампири повеќе не постојат како група. Се прекрстија во Гемиџии, а и нивниот Борец не е втора лига туку трета, а во втора лига не играат сигурно 10-тина години ;)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Pa bas tebe ke te prasaat dali ke davas pari ili ne, Se znae koj e timot vo Skopje sto go obedinuva gradot, ti i uste nekoj kako tebe sto ne navivaat vas problem, edna kofa od okeanot ne praj razlika. Dali e mrsevci li so ti znam ne e tvoja rabota uzivaj si navivaj za kogo sakas drug tim, Kako trgnala rabota na maalcite im smeta eden jak Vardar, sao nemora da jadat burek si imaat funkija vo navijackite grupi i ne im treba poise, GLAVNI STE TAMU :)) pozdrav maalci

не сваќам ова не е тема на тој куртонскиот тим вардар да му ебам вардарот, комити кој кур се тие главни подгрупи драчево и ченто? алоооо куртони едни за греота сте не сваќате???? искомплексирани сте што не ви идат више луѓе како порано па ќе пишувате тука? да ви ебам матер на сите у пичка може??? и на вас и на воџите ваши и на сите

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
TI SI BOLEN DEFINITIVNO
Иам температура, од ладново и грлово ме фатило :S
--- надополнето: Dec 8, 2011 2:42 PM ---
не сваќам ова не е тема на тој куртонскиот тим вардар да му ебам вардарот, комити кој кур се тие главни подгрупи драчево и ченто? алоооо куртони едни за греота сте не сваќате???? искомплексирани сте што не ви идат више луѓе како порано па ќе пишувате тука? да ви ебам матер на сите у пичка може??? и на вас и на воџите ваши и на сите
Кога порано???
Како пред 12 години????
Ние имаме најголема бројка во последниве 12 години :)
Вие не спомнувате нас, никој од Комити не ви тролаше на темава, освен членови на ФА кои ви укажуваа дека лажете кога викате дека не сте имале Шверцери на дербито ;)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51

Кога порано???
Како пред 12 години????
Вие не спомнувате нас, никој од Комити не ви тролаше на темава, освен членови на ФА кои ви укажуваа дека лажете кога викате дека не сте имале Шверцери на дербито ;)

моеш да си видиш и погоре а и башка А трибина е неутрална како што реков а ако имате нешто против слободно дојдете кажете ми во лице карпош 1 може и бившиот ваш воџа слатко ќе ви помогне ај идете сеа у пичку матер може?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
моеш да си видиш и погоре а и башка А трибина е неутрална како што реков а ако имате нешто против слободно дојдете кажете ми во лице карпош 1 може и бившиот ваш воџа слатко ќе ви помогне ај идете сеа у пичку матер може?
А што реков јас во мојот пост???
Знам дека е дугачок, ама го кажувам истото што и ти.
ФАКТ е дека добиле карти од вас и дека они се таму знаеле само поединци од кои добиле карти (мање-виште што тиен поединци ви се меѓу главните, иако мене не ми смета искрено, ако сакате и Марсовци имајте, и тоа си е ваше право) ама факт е и дека ако поголем дел од групата дознале дека имате такви ликови на трибина, можело многу густо да биде (а потврда добивте од 1060 ;)).
Смешно беше само како се обидувате при слики и докази да скриете нешто. Значи збориме за тоа дека сте им дале карти, а не дека не седеле на главна трибина :)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
А што реков јас во мојот пост???
Знам дека е дугачок, ама го кажувам истото што и ти.
ФАКТ е дека добиле карти од вас и дека они се таму знаеле само поединци од кои добиле карти (мање-виште што тиен поединци ви се меѓу главните, иако мене не ми смета искрено, ако сакате и Марсовци имајте, и тоа си е ваше право) ама факт е и дека ако поголем дел од групата дознале дека имате такви ликови на трибина, можело многу густо да биде (а потврда добивте од 1060 ;)).
Смешно беше само како се обидувате при слики и докази да скриете нешто. Значи збориме за тоа дека сте им дале карти, а не дека не седеле на главна трибина :)
на ова може секој да се претстави секако нели? како прво да имало членови на шверцери имало и на комити ќе имаше фрка меѓусебна така??? како второ ако биле Албанци немало да дојдат дека ние запаливме нивно знаме, трето тие членови што беа се луѓето што беа во инцидентот во 2009та значи ипак они си патат од комплекс :) а и вие не сте поарни гледај нагоре колку комити коментирале.. затоа може и вие сте дел од искомплексираните :) почнувајки од тоа: ќе идете со цпб или со нас на некој членови, и затоа се распадна калабрија поздрав

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
на ова може секој да се претстави секако нели? како прво да имало членови на шверцери имало и на комити ќе имаше фрка меѓусебна така??? како второ ако биле Албанци немало да дојдат дека ние запаливме нивно знаме, трето тие членови што беа се луѓето што беа во инцидентот во 2009та значи ипак они си патат од комплекс :) а и вие не сте поарни гледај нагоре колку комити коментирале.. затоа може и вие сте дел од искомплексираните :) почнувајки од тоа: ќе идете со цпб или со нас на некој членови, и затоа се распадна калабрија поздрав
Дали реков негде дека се Албанци???
Реков дека се Шверцери, а тоа го заклучивме од фактот што стојат зад знаме Wild boys, а и познати биле на јавностаб по тоа што се фалеле дека се Шверцери (ова неможам да го потврдам пошто искрено не ги знам момците)...
За другиот дел објаснив се во мојотн подолг пост, и немам намера пак да повторувам.
Колку Комити коментирале?
Никој освен dimitar 171 дури не се избаци типот што се знае :D
За Комити, ЦПБ и ФА ги сметам оние кои се редовни на мечеви, и за да дадам мислење на групата ќе го ценам само нивното мислење. Ако правев непријатели меѓу групите, од рекла казала муабети од луѓе кои не стапнале на трибина 100 години, доседга секој ден ќе закажувавме тепачки со сите групи во градов.
Терајте си по свој пат, и не ги спомнувајте Комити во секоја каша.

Постот го пишав пошто момакот почна да сере за Вардар и за две подгрупи кои ми се најдраги ;)
За тоа дека сме терале некој да бира, не сум сигурен, ама ја поздравувам таа одлука.
Како што кажале и други порано, време е да се стави крај на ротирачкото навивање :)
И вас да ве одбрале пред Вардар, пак ми е сеедно...
Тој што го сака Вардар ќе доаѓа на трибина, молби не ни требаат.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
NE zaboravaj od kade si iskocil ;)

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
јас? нај искрено се каам што сум отишол 3-4 пати со комити после тоа лани коа се испичкаа 1200 комити на 50 шверцери да им се пуштат

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4

Кога порано???
Како пред 12 години????
debilu glup nie ne sme sverceri niti sme cpb nie sme cair ekipa iame nerascisteni raboti so fa i sme prijateli pogolemiot del od cpb isto taka i so sverceri i daj te molam da ne te bie komplkes veke za nas

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
јас? нај искрено се каам што сум отишол 3-4 пати со комити после тоа лани коа се испичкаа 1200 комити на 50 шверцери да им се пуштат
Mnogu raboti neznaes ocigledno. druga rabota vide kolku zelki i se imase kako mozes da otides aj kazi? ako e taka posto gleam mangup se prais, so ne im se pustivte be na aerodromcive bevte na 10m od niv, a da ne zaboravam sverceri bea u prvi redovi tuka oni vi ja branea tribinata. eden od fa vi se pusta na vas da vi zeme niven rekvizit a vie sto? ne zbori gluposti ne se praj neso koa znaes i samiot kako e koa se ima zelki.Dali se picime ili ne tebe ic da ne umara toa, gledaj ti pravi akcii i kjuti si nemora da bide se kazano. Za toa so vikas ne ni idele lugje pa standarna brojka sme 250-300 , neame derbi koe stana pomodarstvo , faca si ako ides na tribina od toa sto go vidov koj se bese na derbivo mi stana jasno. Pomina toa vreme koa porano idea spremni ekipi i koa ne bese moda da ides na utakmica tuku idea tie koi sakaa kosarka , koi bea spremni za bilo sto da se slucuva a ne ko sea (da ne se povtoruvam pak sto e kako e ) . Denicarska grupa a 90% sdsm levicari HAOS

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
debilu glup nie ne sme sverceri niti sme cpb nie sme cair ekipa iame nerascisteni raboti so fa i sme prijateli pogolemiot del od cpb isto taka i so sverceri i daj te molam da ne te bie komplkes veke za nas
Не се пали толку ало ;)
Кој рече дека сте ЦПБ?
ЦПБ се исмејувани (од страна на ФА) затоа што на вас ви дале карти.
Т.е. со години истото се случува, само немаше досега доказ-слики.
Ти како Македонец може не си во Шверцери, ама како ќе ја објасниш сликана на другиве тројца?
Знаеш кои се WILD BOYS и чива подгрупа се?
Пред доказите и господ молчи ;)
Иц вистина е дека тие што се на трибина не се шпони.
Мене ми е смешно, како ЦПБ пробуваат нас да не вмешаат во целата приказна, постирајќи слика на која наводно истиве ликови седеле на запад.
Како прво сликата е од меч на Македонија, а второ не е од запад туку север.

jamaica cpb

iarba
Член од
16 декември 2008
Мислења
172
Поени од реакции
51
Mnogu raboti neznaes ocigledno. druga rabota vide kolku zelki i se imase kako mozes da otides aj kazi? ako e taka posto gleam mangup se prais, so ne im se pustivte be na aerodromcive bevte na 10m od niv, a da ne zaboravam sverceri bea u prvi redovi tuka oni vi ja branea tribinata. eden od fa vi se pusta na vas da vi zeme niven rekvizit a vie sto? ne zbori gluposti ne se praj neso koa znaes i samiot kako e koa se ima zelki.Dali se picime ili ne tebe ic da ne umara toa, gledaj ti pravi akcii i kjuti si nemora da bide se kazano. Za toa so vikas ne ni idele lugje pa standarna brojka sme 250-300 , neame derbi koe stana pomodarstvo , faca si ako ides na tribina od toa sto go vidov koj se bese na derbivo mi stana jasno. Pomina toa vreme koa porano idea spremni ekipi i koa ne bese moda da ides na utakmica tuku idea tie koi sakaa kosarka , koi bea spremni za bilo sto da se slucuva a ne ko sea (da ne se povtoruvam pak sto e kako e ) . Denicarska grupa a 90% sdsm levicari HAOS

братче бев на мостот имаше 2ца џандари :) а вашиот воџа слатко седеше со 3 девојчиња а желките беа пред стадион

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Па добро бе .... живи не сте ако не ја отепате работава до јаја ....

Никој не збори за тоа како на навивачки и играчки план за дербито, ЦПБ и Работнички им ја скршија кичмата на проколнатите, не се пиша за победата во Струмица и мотивираноста на одредена банда со коли да отиде и да го подржи клубот, не се пиша еден асален пост од тролањето на многу луѓе, само за тоа зошто дечки од чаир и бутел биле во сала ...

Купиле карти и точка ...
Ако се сликале во животот со шверцерска застава и биле 3 4 пати на утакмици, дали ги прави тоа шверцери, а сите велите дека по националност не се Фасонки !?!?!

Јас, па се имам сликано со Ана Ивановиќ, ама не сум ја ебел !!!!

Едно дете додека ја изгради својата навивачка култура кај нас ќе помине низ сито и решето, а за конкретно тие дечки што биле на трибина не може да се каза ништо конкретно, освен дека се анти аеродром ... и дека се симпатизери на Работнички, да беа Фасонки ке идеа на Слобода Сарај ....

ЕДНО Е ЈАСНО КОЈ КЕ СИ КУПИ КАРТА ЌЕ ВЛЕЗЕ .... ТАКА Е И ВО ОВОЈ СЛУЧАЈ ... ПАРИ СЕ ПОТРЕБИ ЗА ГРУПАТА И КЛУБОТ А НЕ ВАШИТЕ ДЕМАГОГИИ ...

Е да, пазете си ги сестрите ... ви се ебат со фасонки

Kajgana Shop

На врв Bottom