Фан клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
братче бев на мостот имаше 2ца џандари :) а вашиот воџа слатко седеше со 3 девојчиња а желките беа пред стадион
Па женските имаат предност бе море :D
Таа утакмица предизвика најголемо разочарување во мојот живот, ама оттогаш многу работи се сменија на нашата трибина.
Вистина е тој ден, не бевме во елемент и се посрамотивме (особено на навивачки план што особено ме загрижи, пошто тоа е тоа за кое стварно ми дошло а не брканици), ама ситуацијата не е баш иста.
Нас не делеше цела река, а дур да стигневме до кај нив они веќе во Чаир ќе беа :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.335
Поени од реакции
18.411
Siber ја не коментирав како комита..прокоментирав како македонец и пошто ги знам децата на сликата кој се на моја возраст отприлика:) не се 3 цата од сликата на wild boys,само еден иако и другите 2ца не се поарни у овој поглед.Дали се шверцери доволно е фб на едниот да му отвориш,favourite club Слога :ROFLMAO:

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Па женските имаат предност бе море :D
Таа утакмица предизвика најголемо разочарување во мојот живот, ама оттогаш многу работи се сменија на нашата трибина.
Вистина е тој ден, не бевме во елемент и се посрамотивме (особено на навивачки план што особено ме загрижи, пошто тоа е тоа за кое стварно ми дошло а не брканици), ама ситуацијата не е баш иста.
Нас не делеше цела река, а дур да стигневме до кај нив они веќе во Чаир ќе беа :)
Oh rilli ? :D

SSL

Член од
5 април 2008
Мислења
89
Поени од реакции
4
Не се пали толку ало ;)
Кој рече дека сте ЦПБ?
ЦПБ се исмејувани (од страна на ФА) затоа што на вас ви дале карти.
Т.е. со години истото се случува, само немаше досега доказ-слики.
Ти како Македонец може не си во Шверцери, ама како ќе ја објасниш сликана на другиве тројца?
Знаеш кои се WILD BOYS и чива подгрупа се?
Пред доказите и господ молчи ;)
Иц вистина е дека тие што се на трибина не се шпони.
Мене ми е смешно, како ЦПБ пробуваат нас да не вмешаат во целата приказна, постирајќи слика на која наводно истиве ликови седеле на запад.
Како прво сликата е од меч на Македонија, а второ не е од запад туку север.
na ovaa slika ima trojca albanci eden od niv e izbrkan od drustvo a inace mozokot go trueto so banalni raboti mislete sto sakate nie si znaeme kakva ekipa sme i protiv kogo i zasto ideme

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Рили рили исто како кај ридот во гази Баба :)
Џабе се силевте и тогаш, а и овојпат:)
Zosto togas ne si probal da pomines most ? Sega tuka 10 nedeli mozes gomna da jades ali realnosta e rduga ;)

A sto se sluci pred toa u Gazi Baba daj kazi podetalno malce da znaat lugeto podetalno, zosto ne napadnavte sve dodeka ne vidovte deka bea samo 7 luge a nasproti bevte 300 + dusi ? Se dodeka i policija i sve ne ni se pusti pa i vie togas najdovte ? :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Zosto togas ne si probal da pomines most ? Sega tuka 10 nedeli mozes gomna da jades ali realnosta e rduga ;)

A sto se sluci pred toa u Gazi Baba daj kazi podetalno malce da znaat lugeto podetalno, zosto ne napadnavte sve dodeka ne vidovte deka bea samo 7 luge a nasproti bevte 300 + dusi ? Se dodeka i policija i sve ne ni se pusti pa i vie togas najdovte ? :D
Ти кажав дека си ја признавам(е) грешката за мечот со Шкендија.
Имавме некои нерешени работи во групата, и поради неорганизираност се случи тоа што се случи затоа и немаше скоро никакво навивање на тој меч. Таков меч се случува еднаш и веќе никогаш :)
Што се случило предтоа?
Двајца наши членови ви ги шкртаа натписите по ѕидови низ Гази Баба. Сте ги забележале и сте им сте затрчале 10-тина наспрема 3-ца. Овие киднале кај што се собиравме кај Континентал.
После тоа не бевте 7, туку 15-тина и се симнувавте од планината спроти Континентал.
И не тропај за последниот дел. Бевте на солидна далечина и тогаш. Кога осетивме дека сте доволно блиску ви се пуштивме и избегавте. Е тогаш од сите страни почнаа да доаѓаат алфи. Јас незнам од кај излегоа, сто коли дојдоа, плус џандари и неколку дефендери со специјалци. После на вести кажаа дека уствари сме нападнале група Пирати :pos:
Втора ситуација за време на мечот Металург-Вардар фудбал. Е тогаш киднавте од 20 души помлда екипа, ама вашите беа 6-7 души. Сме го правеле муабетов милион пати:)
Вие бегавте кај стигнете. Исто ќе беше и сега.
Никој не е глуп да се тепа 15 на 300 ;)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Ти кажав дека си ја признавам(е) грешката за мечот со Шкендија.
Имавме некои нерешени работи во групата, и поради неорганизираност се случи тоа што се случи затоа и немаше скоро никакво навивање на тој меч. Таков меч се случува еднаш и веќе никогаш :)
Што се случило предтоа?
Двајца наши членови ви ги шкртаа натписите по ѕидови низ Гази Баба. Сте ги забележале и сте им сте затрчале 10-тина наспрема 3-ца. Овие киднале кај што се собиравме кај Континентал.
После тоа не бевте 7, туку 15-тина и се симнувавте од планината спроти Континентал.
И не тропај за последниот дел. Бевте на солидна далечина и тогаш. Кога осетивме дека сте доволно блиску ви се пуштивме и избегавте. Е тогаш од сите страни почнаа да доаѓаат алфи. Јас незнам од кај излегоа, сто коли дојдоа, плус џандари и неколку дефендери со специјалци. После на вести кажаа дека уствари сме нападнале група Пирати :pos:
Втора ситуација за време на мечот Металург-Вардар фудбал. Е тогаш киднавте од 20 души помлда екипа, ама вашите беа 6-7 души. Сме го правеле муабетов милион пати:)
Вие бегавте кај стигнете. Исто ќе беше и сега.
Никој не е глуп да се тепа 15 на 300 ;)
do koga be ke lazite za brojki ziti sve ? prasaj go boki13 on znae podobro kolku bea i sto mu se slucilo (znam tocno koj i koj bea i kolku bea nemoj da lazes ;) )

Ajde ke ostavam po tvoe, me mrzi da se raspravam za toa, tie dosle posle ovaa, po edno nedorazbiranje so tie sto vi go tepaa boki i se sluci sto se sluci , a inaku nemojte da lazete deka VIE ste trcale po niv koga alfite gi brkale do caircanka ! A inaku ako si bil i znaes deka na vreme na kamenuvanjeto pogodile i eden policaec po sto trgnale oni ;)

Inaku koga vie ke napagate vaka ? Ednaska "napdnavte" u karpos i znaes i sam sto vi se sluci :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
do koga be ke lazite za brojki ziti sve ? prasaj go boki13 on znae podobro kolku bea i sto mu se slucilo (znam tocno koj i koj bea i kolku bea nemoj da lazes ;) )

Ajde ke ostavam po tvoe, me mrzi da se raspravam za toa, tie dosle posle ovaa, po edno nedorazbiranje so tie sto vi go tepaa boki i se sluci sto se sluci , a inaku nemojte da lazete deka VIE ste trcale po niv koga alfite gi brkale do caircanka ! A inaku ako si bil i znaes deka na vreme na kamenuvanjeto pogodile i eden policaec po sto trgnale oni ;)

Inaku koga vie ke napagate vaka ? Ednaska "napdnavte" u karpos i znaes i sam sto vi se sluci :D
Океј ти подобро знаеш, иако јас сум присуствувал а ти не :D
Тоа во Карпош не биле Комити колку пати треба да ти кажам...
Си имавме друга тепачка во тој момент :)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Океј ти подобро знаеш, иако јас сум присуствувал а ти не :D
Тоа во Карпош не биле Комити колку пати треба да ти кажам...
Си имавме друга тепачка во тој момент :)
Sto znaci i ti si se ispickal kako tvoite drugari :)
Bidi realen barem ednaska u p****u mater veke preteruvas so lazenje !

Jes ofkors

inaku ne ti vrakam veke zabegnavme mnogu od temata :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087

Е како е бе реалноста ајде кажи имавте првин 4-5 души извидници на патот над полигонот и кога ние се појавивме тие почнаа да мафтаат нешо провоцираа тогаш немаше џандари на мостот околу 20 тина членови го поминаа мостот ама вие киднавте и нашите се вратија и од кога увидоа џандарите си ставија луѓе на мостот и вие после некое време се поајвивте цела група колку бевте 50-70 души а сега можете да ги лажете сите дека не сме смееле да ве нападнеме ама тие што бевме таму знамее како беше

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Е како е бе реалноста ајде кажи имавте првин 4-5 души извидници на патот над полигонот и кога ние се појавивме тие почнаа да мафтаат нешо провоцираа тогаш немаше џандари на мостот околу 20 тина членови го поминаа мостот ама вие киднавте и нашите се вратија и од кога увидоа џандарите си ставија луѓе на мостот и вие после некое време се поајвивте цела група колку бевте 50-70 души а сега можете да ги лажете сите дека не сме смееле да ве нападнеме ама тие што бевме таму знамее како беше
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Sto znaci i ti si se ispickal kako tvoite drugari :)
Bidi realen barem ednaska u p****u mater veke preteruvas so lazenje !

Jes ofkors

inaku ne ti vrakam veke zabegnavme mnogu od temata :)
Јас ако лажам, ти можеш да му конкурираш на Итар Пејо :)
Што сум се испичкал? Ве нападнавме, вие киднавте и кога се пуштивме накај вас дојде полиција и алфи од сите страни.
Просто како грав, незнам што треба да се објаснува.
Сме чекале сда дојдат алфи да ве нападнат па ние сме се пуштиле хахаха
Што сме биле паметни, сме чекале дур вие сте биле 50 пати помалку од нас, и кога дошла полиција, тогаш сме глумеле херои и покрај тоа што биле тука они ние сме ве напшаднале.
Се гледа дека сте браќа со Балистите, кои каѓжуваат дека Војдови бегале од нив, кога беше фрката со солзавецот :D
Се симнувавте од горе, и повеќето останаа над тоа скривнците. А само два-тројца се симнаа доле. Полицијава виде дека ќе настане фрка, и викаа засилување. И таман еден од вашите почна да се приближува накај патот, се пуштивме ние.
За тоа време другите се избегаа по планината, а овие што беа доле, бегаа по тоа новиот пат што го направија.
И после ние го јадевме од алфите...
--- надополнето: Dec 8, 2011 6:02 PM ---
znam i jas, 1000 dusi nemozete da pominete most a na drugata strana 70-80 dusi, a imase samo 10 dzandari na most :)
А од едното до другото место растојание од 700 метри :)
Што се 700 метри, ние сите сме потомци на Асафа Пауел :)

Kajgana Shop

На врв Bottom