- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Така е последниот воз, од денеска на подобро би требало.
Кожув ако не го победеа срамота ќе беше. А губеа поради тренерска грешка што го утупе Богоев во игра, а не му одеше. Незнам како се одсвивала утакмицата пошто не ја гледавме во живо,. али полувреме по тоа што читав играта била трагедија. Пак центрите биле во главна улога, а тимот имал повеќе шутеви за 3 отколку за 2.На 71-69, Јане даде тројка, потоа направија фаул во напад врз него, па Јане пак 2 од 2 за слободни и воала, лудило од победа, 75-76, покажаа карактер во мечов и мора да се поздрави тоа без разлика што играа против Кожув, психички се убиени но ова е одлична доза за зголемување на самодовербата и моралот во екипата.
И Сајбер, не зезај, не било до тренерот ... , истиот не го ни имаа до сега, од сега па натаму ќе видиме како ќе се одвива сезоната, последниот воз е фатен.
Проблем ли е тоа па и тиNeso citam deka letale sisinja vo sala...pljukanici,napadi...iskrsen avtobusot....aj da vidime sega kako ke izreagira federacijava...da se desese ova vo gradski park ili vo jane....uste vecerva ke donesea odluka...sreka sto Rabotnicki nema domasen natprevar se do derbito....ke izmislea neso pak za da se igra bez publika...
Да истерам оф, утакмицата ја гледав на Спорт Клуб у живо до 6та-5та минута у 4та четвртина, почнаа Партизан да се улетаваат али изгасив си реков теорија и онака нема пресврт да напраат, денес отварам весник и што да видам ...Овие вашите играчи гледале пред два дена Партизан со Армани, па решиле денес тие да го повторат перфектниот резултатски пресврт со Кожув
Иначе, честито победа
DOSOL DOKUZOVSKI DA GLEDA SEIR I DA CEKA SMENA NA PETROVSKI,AMA KE POCEKA,MORA USTE DA ODI NA CICANJE KAJ GAZDITE NA TORUS,HEHEHEH......A VO GRADSKI PARK TE NEMA,GNIDO EDNA.......
imas losa informacija,Vasiot heroj marin se trti za vo mzt, rabotncki mu bil u srce, samo parite im se u srce dusi prodadeni
don't kill the messenger.ne se trt marin, tuku prasaj go ivica zasto go viknal gruevski na razgovor : lobiral za selajckiot tim da mu osvoi titula i da go predvodi vo jadranska liga zatoa sto vashiot bobi mitev baral mnoguuu par,i a vo budzetot na bosilkov nemalo tolku, e zatoaaa
Nemozes taka da zboris za Marin, znaci lani bez pari donese kup na Rabotnicki i finale. Kraj na kraevi i toj treba da zarabotuva, e sea u mzt ima neso najavi ama ne mi se veruva da ide i ne smee ako saka da si ostane dostoen na ona sto go zborese javno pred CPB. Za u Torus da ide niso strasno ne e rivalski klub. Ne treba da se ruga Marin treba da sme mu blagodarni sto se napravi za Rabotnicki^
Поголем деген од марин нема бре не заслужува да го пљукаш а не па да го величиш! КАде и да оди среќен нека му е патот... му се отвори шу*акот после европско, ни правеше филмови и на крај ни го тури ...ко да сме цигани! Играчи и тренери доаѓаат и си одат остануваме само ние и нашиот тим!
Во МЗТ и да дојде беспари да биде тренер не го примаме..... Не зборете глупости.. Каков Марин .....Nemozes taka da zboris za Marin, znaci lani bez pari donese kup na Rabotnicki i finale. Kraj na kraevi i toj treba da zarabotuva, e sea u mzt ima neso najavi ama ne mi se veruva da ide i ne smee ako saka da si ostane dostoen na ona sto go zborese javno pred CPB. Za u Torus da ide niso strasno ne e rivalski klub. Ne treba da se ruga Marin treba da sme mu blagodarni sto se napravi za Rabotnicki
Znam deka ne go prmate zatoa i rekov ne smeeВо МЗТ и да дојде беспари да биде тренер не го примаме..... Не зборете глупости.. Каков Марин .....
И неверувам и дека во Торус ќе отиде.... Боби си е сосема доволен...Супер резултати си постигнува....
На крај пак во РаботничкиZnam deka ne go prmate zatoa i rekov ne smee
Sea z sea ne mi se veruva, posto na Lazovski mu dale 2 god dogovor i celosna sloboda pri izbor na irgaci i se ostalo taka da osven ako ne pokaze rezultat dobar Lazovski togas da dojde MarinНа крај пак во Работнички