Фан клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.246
На 71-69, Јане даде тројка, потоа направија фаул во напад врз него, па Јане пак 2 од 2 за слободни и воала, лудило од победа, 75-76, покажаа карактер во мечов и мора да се поздрави тоа без разлика што играа против Кожув, психички се убиени но ова е одлична доза за зголемување на самодовербата и моралот во екипата.

И Сајбер, не зезај, не било до тренерот ... , истиот не го ни имаа до сега, од сега па натаму ќе видиме како ќе се одвива сезоната, последниот воз е фатен.
Кожув ако не го победеа срамота ќе беше. А губеа поради тренерска грешка што го утупе Богоев во игра, а не му одеше. Незнам како се одсвивала утакмицата пошто не ја гледавме во живо,. али полувреме по тоа што читав играта била трагедија. Пак центрите биле во главна улога, а тимот имал повеќе шутеви за 3 отколку за 2.
И во вториот дел ве растурија во трета четвртина.
Али сепак со една добро изиграна четвртина Работнички дојде до многу важна победа.
Сепак само прв меч за Лазевски, ќе видиме што ќе биде понатаму:)

M

marko 1996

Гостин
На играчиве како што се покажа изминативе утакмици боље само да играат 4та четвртина другите 3 нека седнат сите на клупа помалце поени ке примат. Неможе еден тим да игра само 4та четвртина истото со Торус,Лирија,АБА па и со овие. Иначе браво сепак од толкава негатива да се вратиш... Да се надеваме работите ке идат на подобро :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Овие вашите играчи гледале пред два дена Партизан со Армани, па решиле денес тие да го повторат перфектниот резултатски пресврт со Кожув :icon_lol:

Иначе, честито победа :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
З

Забавата е во Кругот

Гостин
Честито победа....... Само 4 та четрвртина не ја пратев и ете пресврт.... (немаше кој да ве колне) :) ...... Шала на страна.... Јане треба да има многу поголема минутажа..... 2 те победи што ги имате ги решава он..... Незнам дали премногу противнициве се опуштаат во 4 та четвртина при водство од 20 разлика или пак Работнички се повампирува,но знам дека ова и те како ви требаше да ви се врати самодовербата..... Иако многу го мразам Работнички како тим...... Му посакувам брзо враќање и пред се неизвесни дерби натпревари :)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Neso citam deka letale sisinja vo sala...pljukanici,napadi...iskrsen avtobusot....aj da vidime sega kako ke izreagira federacijava...da se desese ova vo gradski park ili vo jane....uste vecerva ke donesea odluka...sreka sto Rabotnicki nema domasen natprevar se do derbito....ke izmislea neso pak za da se igra bez publika...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.915
Поени од реакции
73.246
Neso citam deka letale sisinja vo sala...pljukanici,napadi...iskrsen avtobusot....aj da vidime sega kako ke izreagira federacijava...da se desese ova vo gradski park ili vo jane....uste vecerva ke donesea odluka...sreka sto Rabotnicki nema domasen natprevar se do derbito....ke izmislea neso pak za da se igra bez publika...
Проблем ли е тоа па и ти :D
Ако не вас, ќе најдат некоја причина за забрана за гостување на ФА :D
Вистина е дека било пеколно при крајот на мечот, и дека летале предмети од трибините, ама домаќините се правдаат дека гневот бил ради судиските одлуки кои наводно биле во полза на работнички и го решиле мечот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924
Овие вашите играчи гледале пред два дена Партизан со Армани, па решиле денес тие да го повторат перфектниот резултатски пресврт со Кожув :icon_lol:

Иначе, честито победа :D
Да истерам оф, утакмицата ја гледав на Спорт Клуб у живо до 6та-5та минута у 4та четвртина, почнаа Партизан да се улетаваат али изгасив си реков теорија и онака нема пресврт да напраат, денес отварам весник и што да видам ...

И баш кога Работнички се враќаа у 4та четвртина ми текна на Партизан али од Кожув и Работнички до Партизан, Армани и Еуролига има разлика ко од тука па до Сатурн. :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.924
Коментариве се од луѓе што коментираат на сајтот од Екипа

DOSOL DOKUZOVSKI DA GLEDA SEIR I DA CEKA SMENA NA PETROVSKI,AMA KE POCEKA,MORA USTE DA ODI NA CICANJE KAJ GAZDITE NA TORUS,HEHEHEH......A VO GRADSKI PARK TE NEMA,GNIDO EDNA.......
imas losa informacija,Vasiot heroj marin se trti za vo mzt, rabotncki mu bil u srce, samo parite im se u srce dusi prodadeni
ne se trt marin, tuku prasaj go ivica zasto go viknal gruevski na razgovor : lobiral za selajckiot tim da mu osvoi titula i da go predvodi vo jadranska liga zatoa sto vashiot bobi mitev baral mnoguuu par,i a vo budzetot na bosilkov nemalo tolku, e zatoaaa
don't kill the messenger. ;)

Да кажам и мој став, за Торус можно е, и тука се спомна пред некоја недела дека наводно преговарал со друг клуб па изводлива е и таа варијанта иако во моментов Петровски добро ги води.
За МЗТ не верувам, ако менуваат тренер ваљда ќе им ја исполнат желбата на навивачите а и тоа со неговите барања, он и со Работнички се поврзуваше а знаеме дека они финансиски лошо стојат па ова некако контрира на оноа дека наводно барал мнооогу пари од МЗТ.

• Tαммι •

Гостин
^
Поголем деген од марин нема бре :) не заслужува да го пљукаш а не па да го величиш! КАде и да оди среќен нека му е патот... му се отвори шу*акот после европско, ни правеше филмови и на крај ни го тури ...ко да сме цигани! Играчи и тренери доаѓаат и си одат остануваме само ние и нашиот тим!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.719
Поени од реакции
3.080
^
Поголем деген од марин нема бре :) не заслужува да го пљукаш а не па да го величиш! КАде и да оди среќен нека му е патот... му се отвори шу*акот после европско, ни правеше филмови и на крај ни го тури ...ко да сме цигани! Играчи и тренери доаѓаат и си одат остануваме само ние и нашиот тим!
Nemozes taka da zboris za Marin, znaci lani bez pari donese kup na Rabotnicki i finale. Kraj na kraevi i toj treba da zarabotuva, e sea u mzt ima neso najavi ama ne mi se veruva da ide i ne smee ako saka da si ostane dostoen na ona sto go zborese javno pred CPB. Za u Torus da ide niso strasno ne e rivalski klub. Ne treba da se ruga Marin treba da sme mu blagodarni sto se napravi za Rabotnicki

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Nemozes taka da zboris za Marin, znaci lani bez pari donese kup na Rabotnicki i finale. Kraj na kraevi i toj treba da zarabotuva, e sea u mzt ima neso najavi ama ne mi se veruva da ide i ne smee ako saka da si ostane dostoen na ona sto go zborese javno pred CPB. Za u Torus da ide niso strasno ne e rivalski klub. Ne treba da se ruga Marin treba da sme mu blagodarni sto se napravi za Rabotnicki
Во МЗТ и да дојде беспари да биде тренер не го примаме..... Не зборете глупости.. Каков Марин .....
И неверувам и дека во Торус ќе отиде.... Боби си е сосема доволен...Супер резултати си постигнува....

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.719
Поени од реакции
3.080
Во МЗТ и да дојде беспари да биде тренер не го примаме..... Не зборете глупости.. Каков Марин .....
И неверувам и дека во Торус ќе отиде.... Боби си е сосема доволен...Супер резултати си постигнува....
Znam deka ne go prmate zatoa i rekov ne smee

Kajgana Shop

На врв Bottom