Temava fura so poln kapacitet......maltene mislis deka e Lejkers,Boston,Miami....postovi,postovi.....SVAKA CAST !!
Jas ne bi bil jas ako ne me fati inat i ne proveram do detalj se koj toa pisuva tuka i kako sekoj den po 2/3 strani ispisani...za 5 min. proverka dojdov do frapantni podatoci...pokraj Romanticar,Golden Lords,CPB i ostala ekipa koi so pravo bi trebalo sekojdnevno da pisuvaat tuka ima 3 padobranci koi nikako ne mi ispagaat vo moite matematiki...eve na primer Clint ima okolu 150 posta tuka na ovaa tema samo a ostanatite 250 posta mu se od site drugi temi na forumov...impresivno clint !!!....no tuka ide poneverojaten fakat,hiencevo od Aerodrom "Skopje 2010" od negovite 80 i kusur posta,na temata Rabotnicki potrosil 52 posta a zamislete na negovoto MZT duri 24 posta.....spored moite matematiki ti ako prodolzis vaka koga ke dojdes do 1000 posta bi trebalo nekade okolu 700 posta tuka da imas....SVAKA CAST !!!
tretiot e komitava...on pa od negovite 70 i kusur posta na temata Rabotnicki pridonel so skoro od polovina od negovite posta odnosno 35 a zamislete duri 11 posta na negoviot Vardar vo site konkurencii....fudbal,rakomet....
Moj predlog e do CPB da se izdejstvuvaat napori na ovie trojca "potencijalni" navivaci na Rabotnicki da im se dodelat maicki od Rabotnicki....jas mislam deka go zasluzija toa,deno/nokno kisnenje tuka na ovaa tema i azuriranje so novi informacii bez pritoa da se zapazi vremeto,dali e 7 saat sabajle ili 15.00 popladne ili pa 03.30 po polnok kako sto e vo momentot....ONI SE 24/7....NAGRADETE GI,NAGRADETE GI !!!
ps.ne znam zosto ama osekam deka i uste nekolku hiencinja na forumov miluvaat poveke da pisuvaat tuka ne go li kaj nivnata "ljubov"...aj,aj...vremeto ke pokaze...megu vreme pozdrav i KEEP UP WITH THE GOOD JOB !!!
Edit /// Dur sum go pisuval postov moj,uste posta stignale od ekipava.....vo kratki crti BOLNI STE VIE,ISKOCETE MALCE PROSETAJTE,NE E SE VO MZT I RABOTNICKI....PACIENTI EDNI !!!