Фан клуб: Работнички

Член од
12 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
14
Da se ispee nekoja patriotska pesna od albanskite navivacki grupi ili nedaj boze nekoj huligan simne zname od jarbol togas e toa necivilizirana teroristicka diva bagra koja ne saka sozivot i celo vreme kukate kade sto ke stignete, pocnuvajki od samite ljubiteli na sportot ,politickite partii, po mediumite se pravat razni crnobeli bumbari, janko jadi govna, Srpska Informativna TELevizija, razni ministerstva izleguvaat so soopstenia, duri se barase Lirija da se iskljuci od liga, itn.

a koga istoto ke go napravi nekoja makedonska grupa togas toa e super navivanje, prava zurka na tribina, odlicna atmosfera

ne ne, narodot ne pie grcka nafta!!!

Член од
21 ноември 2010
Мислења
127
Поени од реакции
23
Бројката им беше некаде 300+ и навивањето беше супер, посебно во второто полувреме, само минус е тоа што пеењето на кореографијата беше неусогласено, левата и десната страна од покривното знаме пееа различни сторфи
Pominat mi e limitot nemozam da stignam do koreografijata :). Inace BRAVO za peenjeto anti-albanski i patriotski pesni.
Ama ocekuvav poveke da se soberat, ama niso....
Inace ocenka od 1 do 5, 4ka :)

M

marko 1996

Гостин
Da se ispee nekoja patriotska pesna od albanskite navivacki grupi ili nedaj boze nekoj huligan simne zname od jarbol togas e toa necivilizirana teroristicka diva bagra koja ne saka sozivot i celo vreme kukate kade sto ke stignete, pocnuvajki od samite ljubiteli na sportot ,politickite partii, po mediumite se pravat razni crnobeli bumbari, janko jadi govna, Srpska Informativna TELevizija, razni ministerstva izleguvaat so soopstenia, duri se barase Lirija da se iskljuci od liga, itn.

a koga istoto ke go napravi nekoja makedonska grupa togas toa e super navivanje, prava zurka na tribina, odlicna atmosfera

Шипо не се пали , ко прво вие имате двапати повеќе права од нас , ко второ сите глупости што ги прават албански навивачи се казнуваат некако? Ви влагаат у трибини со пендарци глави да ви кршат ? Си правите што сакате и каде сакате неказнети така да ќутете си дур не дојде некој Хитлер на власт , а после тоа , вие мислете ние ке уживаме :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Иди у Албанија па пеј до 101 и назад, овде немој да не замараш и шириш идеологии.
И да, тие што симнуваат знаме од јарбол (а и тие што не го истакнуваат македонското а треба да го прават тоа) се нецивилизирана сепаратистичка банда и како таква треба да биде и третирана ... а нажалост нема.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6

normalno deka ke se bara koga nemavte zakacheno 3 utakmici makedonsko zname u sala , a se natprevaruvate vo prva MAKEDONSKA liga , logichno e toa druze ...

--- надополнето ---

bujrum

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Браво се повеќе се доближувате до Ф.А ако продолжете со бројка и редовност ќе ги надминете.А дали имаше Шверцери в сала,као што зна ЦПБ и Ф.А секогаш гостувале во Чаир.

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
Niedna od grupite ne gostuvala bidejki i nemalo kosarka. Bojsi imaa sansa ne otidoa u butel a nie bevme u kale, a za butel sansa ne sme imale

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
radi ***** .... ona pustata barashe

Ако немаш одговор подобро ќути
Модератор

--- надополнето ---

A AKO NEKAM da chutam ? ke me baniras ? : )))
kuti i pusi :))))

--- надополнето ---

pffff...daleko bilo ti da mi se pravdas...samo da vidat drugite kolku si kontradiktoren so postovite i nisto poveke...odi pravdaj se tamu na nadleznive na forumov,zosto te postavile tuka red da voospostavis a ti si megu prvite tuka puleni koi pravat haos na ovaa tema...tvoite moderatorski sposobnosti gi uvezbavas na "tvojata" tema kade sto debatiranje za sudii na kosarkarski natprevar za tebe e tema nadvor od kosarkata a tuka mi drzis demagogii kolku stolcinja ima vo boris trajkovski...i da sekako tvojot odgovor na se toa ova e "ne vadi od kontekst"........taka da sega jas ti kazuvam ako nemas odgovor podobro kuti zosto nisto ne e izvadeno od kontekst...
ps.jas imam gledano video od derbito...koj gi postavuva na youtube i koj snima od cpb vrska nemam,ova video e napraveno od sosema treta licnost koja vrska nema so cpb ...koreografijata top izgleda,navivanjeto top duri ne se ni slusa vaseto navivanje voopsto,ne deka tolku bile nadmokni cpb tuku deka kamerata e poveke na cpb stranata i natamu e nasocen mikrofonot....taka da ne znam koja e pricinata zosto nema video officijalno od cpb...inace sega mene mi e jasna onaa parola na cpb..."Od ovci vo sala kako zanimacija, do ultra kultura kako preokupacija"

vi go nema toj siptarot da vi snima klip sto vi e vo grupa kaj vas sto ne slikase vo park so drugi obelezja sto sme bile na nas.
vi falea uste 3 naselbi indjikovo,dejadrovce,batinci za da bidete komplet :))) sega i boys cegrane i boys saraj ke izlezat uste malce :)))

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
cpb koga vi e otvoranjeto na fan shopot i kade kje se naogja tocno? slusam dosta interesni raboti kje se vadele, duri i nekoi noviteti.

Kajgana Shop

На врв Bottom