Фан клуб: Работнички

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Мислам дека го направија тоа до полу сезона, а за дербиво секако дека може да дојдат и ЦПБ зошто тоа нема да биде "организирано гостување", исто како што беше на Тетекс-шкендија, а исто така разбрав дека ова дерби може да се игра и во Јане Сандаски поради тоа што имало многу скршени столчиња на минатото, ако некој знае повеќе нека ме демантира или потврди
Derbito 90% ke e igra vo Jane Sandanski od sigurni izvori... Pricinata e toa sto moralo da ima derbi i vo Aerodrom... Se nadevam CPB ke dojdat

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Derbito 90% ke e igra vo Jane Sandanski od sigurni izvori... Pricinata e toa sto moralo da ima derbi i vo Aerodrom... Se nadevam CPB ke dojdat
Не е точно, уште една утакмица ќе се игра во Борис, после се враќаме секој во своја сала. И нормално, истите проблеми со недавањето на карти на ривалите од страна на ЦПБ

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не е точно, уште една утакмица ќе се игра во Борис, после се враќаме секој во своја сала. И нормално, истите проблеми со недавањето на карти на ривалите од страна на ЦПБ
Зашто?!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Правев муабет денеска со Анте Дуковски, виде и сам, он вика дека се враќа дербито во Јане Сандански

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Не верувам дека така ќе се деси зошто тоа би било неправда кон Работнички, зошто нивниот дуел се играше на неутрален терен а на Мзт ќе се игра у Аеродром. Навистина срамно би било ако така напраат! Според мене сите дуели меѓу Работничи и Мзт треба да се играат во Борис, зошто ова дерби тоа го заслужува.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Не верувам дека така ќе се деси зошто тоа би било неправда кон Работнички, зошто нивниот дуел се играше на неутрален терен а на Мзт ќе се игра у Аеродром. Навистина срамно би било ако така напраат! Според мене сите дуели меѓу Работничи и Мзт треба да се играат во Борис, зошто ова дерби тоа го заслужува.
Ќе се сложам со тебе, ама тоа навивачите не го даваат, во Јане Сандански атмосверата е различна од таа во Борис, таму имаат паднато многу јаки екипи, а еве сеа и Фени кој пак дома ги тепаше 30 разлика, сеа види која предност ја има МЗТ у Јане Сандански

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
i ne samo toa :)) Boris e isto kako da e doma rabotnicki... vo svoja opstina .. i na cpb im odgovara ....
a na MZT i F.a im e mn poloso .. za derbivo preku 20 kilometri izodevme do boris :)) im vlegovme dlaboko vo centar :))
kako sega da bese boris u lisice i da vikame deka e neutralen teren :) ne odi taka :))
neka dojdat u jane da vidat kakva atmosvera ima :)))
loso e sto ke ima malku karti ali toa e toa :))

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
go nema cegevara da ne e vo kumanovo :)))

i ne samo toa :)) Boris e isto kako da e doma rabotnicki... vo svoja opstina .. i na cpb im odgovara ....
a na MZT i F.a im e mn poloso .. za derbivo preku 20 kilometri izodevme do boris :)) im vlegovme dlaboko vo centar :))
kako sega da bese boris u lisice i da vikame deka e neutralen teren :) ne odi taka :))
neka dojdat u jane da vidat kakva atmosvera ima :)))
loso e sto ke ima malku karti ali toa e toa :))
femily grmat vo strumica i tamu izgleda imaat dedovci,vujkovci :)))

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
City Park Boys Џандарска држава... 2 полни автобуси и неколку коли стигнавме до пред салата во Куманово, добивме подршка дека може да се влезе во сала, кога делегатот одобри, дојдоа џандарите по наредба од МВР СКОПЈЕ дека по никоја цена не смеат да не пуштат во сала!
Во каква држава живееме ние!?
Забраната изгледа важи само за нас!?

пред 11 минути · Види коментари (12)Сокриј (12)

Жалосно да не бев навивач ке ви поверував и ке се сожалев со вашава објава
а вие како прави навивачи имате милион начини да влезете и да присуствувате на натпреварот ама по се изгледа сте сакале да бидете вратени кога се најавувате 1 недела однапред.
ве немаше во струмица,ве немаше со лирија,ве нема во куманово вие сте 0 помножено со 10 што дава ништо.
поздрав до вас 2 буса што сте биле а останатите 1900 спартанци останале во скопје да гледаат на тв АБА-МЗТ Ч)))

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
City Park Boys Џандарска држава... 2 полни автобуси и неколку коли стигнавме до пред салата во Куманово, добивме подршка дека може да се влезе во сала, кога делегатот одобри, дојдоа џандарите по наредба од МВР СКОПЈЕ дека по никоја цена не смеат да не пуштат во сала!
Во каква држава живееме ние!?
Забраната изгледа важи само за нас!?

пред 11 минути · Види коментари (12)Сокриј (12)

Жалосно да не бев навивач ке ви поверував и ке се сожалев со вашава објава
а вие како прави навивачи имате милион начини да влезете и да присуствувате на натпреварот ама по се изгледа сте сакале да бидете вратени кога се најавувате 1 недела однапред.
ве немаше во струмица,ве немаше со лирија,ве нема во куманово вие сте 0 помножено со 10 што дава ништо.
поздрав до вас 2 буса што сте биле а останатите 1900 спартанци останале во скопје да гледаат на тв АБА-МЗТ Ч)))

Dobro e sto so nivni zborovi im objasnuvas. :P Samo kolku kje te svatat neznam poso tie sto vo momentov im se na tribina tesko deka ja svatile (a i dali voopsto ja znaat) nivnata verzija. :)

M

marko 1996

Гостин
Како беше она на ултра вк. ''Одјеби од темава'' значи замарате не сум некој загреан навивач идев едно време порано више не ама више напињата без факти без ништо јадете бурек на празно коа ке дое дерби сваќам ама коа ке ве видам КОМИТИ87 и Скопје2010 на темава ми се сере , КОМИТИ87 хааххаха дечко ти ко прво немаш пост напишано на тема на фан клуб Вардар тоа играат металург вардар дечкото си пишува пост на работнични тема така џони цепај комита си што да ти кажам најјак си , овој скопје2010 незнам што му е преокупиран е со ЦПБ/Работнички 24/7 виси на темава , сваќам ајде другите што провоцираат од мзт 1-2 поста ама вие бе преокупирани работнични изгубиле ок , сте тепале ок свака ви част . Да имаше некој неутрален модератор или што ти знам со вакво провоцирање не постови бришење не банови на форум интернет ке ви изгасеа.

Член од
2 февруари 2010
Мислења
111
Поени од реакции
10
Fakt e deka deckite ne bile u Butel, Strumica, Kumanovo (iako ima klip sniman od avtobus, no toa ne im e opravduvanje poso samo uste na celo sto ne si pisale "NAVIVACI"... go NAJAVUVAA toa gostovanje znaejki deka postoi zabrana!!! pa treba da si glup javno da kazuvas deka kje ides, koga znaes deka ZABRANETO E!!!). Kakov drug fakt sakas? Da ti dademe sliki od salite koga CPB ne bile prisutni pa da vidis deka stvarno ne se tamu?????? Pa zar ne ti se dovolni slikite sto u posledno vreme gi vadat za da zaklucis deka premnogu nisko padnale i pokraj porastot na cifrata i deka site nasi postovi drzat voda?????? A ti za mene ne se sekiraj, toa sto ne pisuvam na temite na SD Vardar si ima svoe zasto. A za konkretniot slucaj sto go navede, Vardar - Metalurg, ne bev vo Skopje taka da ne sum kompetenten da pisuvam na taa tema. A i uostalom, nikad ne me palel rakomet. :wink:

M

marko 1996

Гостин
Fakt e deka deckite ne bile u Butel, Strumica, Kumanovo (iako ima klip sniman od avtobus, no toa ne im e opravduvanje poso samo uste na celo sto ne si pisale "NAVIVACI"... go NAJAVUVAA toa gostovanje znaejki deka postoi zabrana!!! pa treba da si glup javno da kazuvas deka kje ides, koga znaes deka ZABRANETO E!!!). Kakov drug fakt sakas? Da ti dademe sliki od salite koga CPB ne bile prisutni pa da vidis deka stvarno ne se tamu?????? Pa zar ne ti se dovolni slikite sto u posledno vreme gi vadat za da zaklucis deka premnogu nisko padnale i pokraj porastot na cifrata i deka site nasi postovi drzat voda?????? A ti za mene ne se sekiraj, toa sto ne pisuvam na temite na SD Vardar si ima svoe zasto. A za konkretniot slucaj sto go navede, Vardar - Metalurg, ne bev vo Skopje taka da ne sum kompetenten da pisuvam na taa tema. A i uostalom, nikad ne me palel rakomet. :wink:
Биле у куманово? Биле што сеа они ке не лажат ке ставаат лажни снимки? Значи ја ти викам вие напињате на темава јадете бурек нешто за куманово коа биле факт е? неможеш да го негираш за бутел мислам дека не беа заради тоа рикер или кој беше таму и затоа не отидоа ама незнам така да не лупам зелени зашто не се замрам многу многу ама вие на темава ни ги праите цитрони безвезе зборите глупости се јачате нешто ова она , а на утакмици на мзт 100% само на дерби идете .

Kajgana Shop

На врв Bottom