Фан клуб: Работнички

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.738
Поени од реакции
6.429
Реков и вчера ,волкава бројка од СПБ не очекував !! Браво за нив што се собрале во овој огормен број али каде се на другите мечеви? На сликиве како што гледам според моја проценка се над 1,000 , убава организација и доста траспаренти за разлика од Фемили кој имаа послаба кореографија! Се надевам дека следното дерби пак ке се игра во Борис,убаво е кога се враќа публиката во Мак.спорт воопшто!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Ајде кире сеа ти на мене кажи ми,по што заклучи дека фемили немале добра кореографија?!?!?!?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.738
Поени од реакции
6.429
Ајде кире сеа ти на мене кажи ми,по што заклучи дека фемили немале добра кореографија?!?!?!?
Немој да ме сфатиш погрешно дека сум за СПБ,али видов повеќе пароли од нивна страна и голем транс СПБ!! Кај вас видов само еден транс Победа кој бил искинат пола од џандарите ? Епа требало да го чувате убаво трансот,ако сте јака група све ке одбраните! За вашето навивање неам замерки по што сте далеку подобри од СПБ бидејки они на други утакмици се собираат 150 души а сега на дерби пола не ги знаеја песните! Само кажувам рееално,за мене постои една навивчка група тоа се КОМИТИ ЗАПАД!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.889
Поени од реакции
44.762
Ja ко што го разбрав, ЦПБ имале подобра, што не значи дека Фемили немале добро корео ...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Стварно неверојатно беше ова синоќа,одамна не сум видел вакво дерби во Македониа,огромна бројка од двете групи.Браво уште еднаш и се надевам ќе продолжи традицијата во БТ да се игра.Само не требаше да си ја кршиме најубавата сала.

--- надополнето ---

И да,треба да се одржуваат во духот на навивањето а не во духот на хулиганството.Срамота е меѓусебе да се колиме.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Немој да ме сфатиш погрешно дека сум за СПБ,али видов повеќе пароли од нивна страна и голем транс СПБ!! Кај вас видов само еден транс Победа кој бил искинат пола од џандарите ? Епа требало да го чувате убаво трансот,ако сте јака група све ке одбраните! За вашето навивање неам замерки по што сте далеку подобри од СПБ бидејки они на други утакмици се собираат 150 души а сега на дерби пола не ги знаеја песните! Само кажувам рееално,за мене постои една навивчка група тоа се КОМИТИ ЗАПАД!

Абе јак баш ме интересира како ќе браниш кореографија со толку џандари?Извини,тебе супермен ти е прв братучед.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.738
Поени од реакции
6.429
Абе јак баш ме интересира како ќе браниш кореографија со толку џандари?Извини,тебе супермен ти е прв братучед.
Од џандари можеш али од желки малце тешко! Али не ми е јасно како ви го искинале биле ли тоа џандари или желки,мислам дека сте требало да го заштите!

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Од џандари можеш али од желки малце тешко! Али не ми е јасно како ви го искинале биле ли тоа џандари или желки,мислам дека сте требало да го заштите!
Океј следен пат тебе ќе те викнеме,ако преживееш океј,ако не ќе јадеме блага пченица утредента у 12.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
ti sigurno nema da ja branis so 15 godini

nego jaka koreografija nisto posebno navijanje jaka brojka toa e za dvete grupi
i tapa kosarka

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.738
Поени од реакции
6.429
Океј следен пат тебе ќе те викнеме,ако преживееш океј,ако не ќе јадеме блага пченица утредента у 12.
Ја само дадов мое мислење околку ситуацијата,не реков дека ке сум одбранел! Вие како 1,500 луѓе сте требале тоа да го направите бидејки трансот треба да го чувате како своите срца,али ок вие си знаете дали сте можеле или не ! Бројка имате,навивање имате, продолжете така и онака СПБ неможат да се рамнат со вас во тој аспект!

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Кореографијата ни беше уништена....тоа што го дигнавме ПОБЕДА беше само дел,кој не беше чепнат од никој.....под тоа требаше да стои "за плаво белата страна на скопје",тоа го уништи полицијата,кога сакавме и тоа да го кренеме го скинаа и не ни дадоа да ја изведеме кореографијата како што ја замислуваме и како што е ред!!!!
ајде да ги видам мажиштата што ке успеат да исскочат на крај со желките!!! пробавме неможевме,не само ние туку никој во државава!!!!
имавме и пароли....али ок е вие сте ги гледале само цпб,затоа и тресете зелени!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom