Фан клуб: Работнички

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
So lovken iako nemase golem broj na navivaci na cpb atmosferata bese super spored mene,jas dojdov pokasno na utakmicata i zateknav mn dobra atmosfera a u salata imase edno 400-500 luge

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Кого лажеш, себеси или другиве што не знаат!? Оваа година Работнички нема народ, го кажуваат тоа сите твои надредени во групата. Додека не се сменат некои работи кај вас никогаш нема да мрднете од ова сивило.

П.С. ПРЕПРАТИ НЕКА СЕ ШИРИ (СМС 5 ден + 18% ДДВ)
Mnogu neso zagrizen i vo isto vreme preoptereten si mi okolu cpb ili taka mi se cini mene a??!!!ti sto vikas??!!
Vrati nekolku strani ponazad pa ke vidis,posle sekoj post na nekoj od cpb nekoj od vas nadopolnuva,normalno samo toa sto ti i uste nekoj ke go napise na forumov e vistina se drugo e laga i ponekad ke se procitaat vakvi trogatelni izjavi vo isto vreme smesni postovi kade sto gi hrabrite cpb za promeni i podobro utre......:helou: :helou:

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
НЕ... атмосферата отсега па натаму ке се осека само во живо бидејки сликите не ја опишуваат доволно...инаку едно од подобрите изданија сезонава заедно со она од овче поле....

Jasno mi e ! ne sakate da prikazete usete edno bledo izdanie...

nemase golem broj na navivaci na cpb
Sea gleam deka ova bilo edno od podobrite izdanija na cpb ovaa sezona:uvo:

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5

АТМОСФЕРАТА на утакмицата со ловќен е доказ дека РАБОТНИЧКИ е срцето на Скопје...Тие што дојдоа знаат зашто го пишувам тоа, слики нема да има бидејки ние не живееме за форум и интернет туку живееме за РАБОТНИЧКИ !!!

ЕДИНСТВЕНИ...

дај идете на вашиот топик зашо гледам бојкотот не ви беше баш успешен како што вие го кажувавте мзт е послаб од кога и да било порано...:smir:

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.242
Поени од реакции
2.483
На оваа утакмица ЦПБ не биле повеќе од 40 души... незнам на што се должи волку слабата бројка на ЦПБ на ваква европска утакмица, оваа година имаа неколку добри изданија ама дефинитивно ова е многу слаба бројка за една европска утакмица.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110

Pred minatiot pat koga ne ve pustija vo sala vo park rece/rekovte "bevme MNOGU i bila toa nevidena brojka za razlika od vas"(citaj cpb),poslednava vo park "bevme pomalce od vas ama ve nadvikavme" taka da gluperdo edna ne e brojkata se vo zivotot i ostaj go digitronot bar na 5 min od race,gore bese pisano atmosfera,ne bese pisano kolku bevme,tolku bevme..koga si sam vo sala i koga nema druga navivacka grupa moze atmosfera dobra da napravat 50 dusi za razlika od 500 ako 90% od niv ne peat...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Па у Дневник пишуваше дека у салата имало 250 луѓе,за ЦПБ не знам а и не ме интересира . Не знам од каде ова за 400-500 али мислам дека нема потреба од лажење .
Не дека мене ме интересира сето тоа околу вас, само да не се лажеме овде .

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Па у Дневник пишуваше дека у салата имало 250 луѓе,за ЦПБ не знам а и не ме интересира . Не знам од каде ова за 400-500 али мислам дека нема потреба од лажење .
Не дека мене ме интересира сето тоа околу вас, само да не се лажеме овде .
Nejkam da bidam pogresno svaten,nity da ubeduvam nekoj deka imalo 3000 na rabotnicki,nego ne treba da se zimaat tie podatoci kako relevantni zosto ima mal milion primeri kade sto ne e tocno toa sto go pisuvaat,ke pocnam so fudbalski natpevari kade vrska si nema toa sto e napisano vo vesnik so realnata sostojba a ke zavrsam so minatata utakmica pomegu rabotnicki - mzt kade sto bese pisano vo eden vesnik 1300 a po drugite 1500...znaci ni ednoto ni drugoto ne e tocno,od kaj gi vadat informaciite za toa kolku ima ne znam ama u sekoj slucaj ili se 30% - ili se 30% + vo brojkite stalno....ova ne ti repliciram vo vrska so brojkata na cpb tuku na toa deka ne se tocni brojkite vo vesnik,moze se na se imalo 150 na rabotnicki a oni pisale 250,moze imalo 500 kako sto pisa pogore nekoj sto bil na natprevarot a pisale oni vo vesnik 250..

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Imase poise jas koa dojdov tribina A bese 2/3 puna cpb bea negde 50 dusi taka da 250 dusi neam sansi da imalo

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
ние не живееме за форум и интернет туку живееме за РАБОТНИЧКИ !!!
Ама затоа не сликате од горе и ги ставате сликите на интернет. Немој да се лажеш себеси дека намерно не ставате слики. После натпреварот со Торус, дебакалот што ви се случи во Парк каде што и самите си го признавте поразот на трибини нормално е дека постарите ќе ви кажат да не пишувате веќе на ниеден форум.

Пак ќе ти кажам помал си и не знаеш каква атмосфера имало порано на кошарка, па да речеме вклучително и Градски Парк. Ти си почнал да навиваш од кога ЦПБ го прекинаа бојкотот. Навивачки си се образувал од пред некои си 5-6 месеци затоа што и сам знаеш какви детски гафови и постови си пишувал да речеме лани. Ќе ти го спомнам само клипот ЦПБ и Гробари.

Атмосфера за паметење имало со Ловќен......:pop:Па немој да мислиш дека ако сум од Аеродром немам познаници и тоа постари каде каде од тебе во ЦПБ. Не си ми ти репер фала богу, само ја кажав реалната ситуација во која се наоѓате. ОЧАЈ !!!

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Гледајте се себеси коментирајте и критикувајте се,според картите 65-70 навивачи имаше,во салата имаше 600 луге повелете http://www.a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=116171

европска утакмица па преку к***в ако е европска, ловќен за нас е на исти ранг со плајмејкер и другиве смешни екипи од лигава македонска.ЕДИНСТВЕНА енигма за нас е јадранска лига и екипите кои играат таму се на исти ранк со нас...

пс. ке заборавев... ПАТЕТЕ

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
АТМОСФЕРАТА на утакмицата со ловќен е доказ дека РАБОТНИЧКИ е срцето на Скопје...Тие што дојдоа знаат зашто го пишувам тоа, слики нема да има бидејки ние не живееме за форум и интернет туку живееме за РАБОТНИЧКИ !!!

ЕДИНСТВЕНИ...

дај идете на вашиот топик зашо гледам бојкотот не ви беше баш успешен како што вие го кажувавте мзт е послаб од кога и да било порано...:smir:

Ako e rabotnicki e srceto na Skopje, Skope do sea ke trebase da ima doziveano infarkt...

ne zivete za forumi a sliki na forumi stavate koa ste dobra brojka

Bojkotot e uspesen, upravata ja izbrkavme, za razika od vas sto hitler i grne gi brkavte i nemozevte da gi izbrkate.... MZT sto denes postoi e samo zasluga na nas, mozete samo da ljubomorite kolku sme edinstvenii kolku go sakame MZT vo ovie momenti koga e najtesko !!!

Golden Lords

Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Ako e rabotnicki e srceto na Skopje, Skope do sea ke trebase da ima doziveano infarkt...

ne zivete za forumi a sliki na forumi stavate koa ste dobra brojka

Bojkotot e uspesen, upravata ja izbrkavme, za razika od vas sto hitler i grne gi brkavte i nemozevte da gi izbrkate.... MZT sto denes postoi e samo zasluga na nas, mozete samo da ljubomorite kolku sme edinstvenii kolku go sakame MZT vo ovie momenti koga e najtesko !!!

Ииии колку си паметен 10 години ви требаа да смислите одговор-парола...
И со вас бевме добра бројка па слики не поставивме:smir:
Да не се лажеме Скопје мало е се се дознава :smir: најзаслужна што постоите е КФМ или по ново МКФ.

Член од
18 октомври 2009
Мислења
74
Поени од реакции
2
Ииии колку си паметен 10 години ви требаа да смислите одговор-парола...
И со вас бевме добра бројка па слики не поставивме:smir:
Да не се лажеме Скопје мало е се се дознава :smir: најзаслужна што постоите е КФМ или по ново МКФ.

izvadivme 4 paroli ve ubivme.... izliteni se veke vasite paroli... site se isti... farma, selodrom, kompleks.. dosadni ste :toe:

Zasluzni se MKF sto ni dadoa rok 7 dena ama nie znaeme kako ni bese tie 7 dena od organiziranje na marsot za spas do naoganje na sitni sponzori samo kolku da opstaoime... ZNACI MZT STO POSTOI E NASA ZASLUGA !!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom