Фан клуб: Работнички

Член од
5 јуни 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
Добив некои информации, па ајде да фрлам по некоја шпекулација во етерот.

Според мене има 2,3 сценарија....

1. Фершпед блефира заради фрката - т.е. ќе се врати пак.

2. Трифун Костовски се наговестува како нов спонзор.

3. Некоја наша или Странска фирма да стане инвеститор.

Според мене,

најдобро би било Трифун да го земе ОД САМО ЕДНА ПРИЧИНА.
А таа е - човекот сака да игра во Европа (јадранска да ја наречам)

уште подобро сценарио би било да Работнички биде превземен од некоја странска фирма која сигурно ќе направи нешто повеќе од педеров Штерјо !!
------------------------------------------------------------------------

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
И 4 шо никој не го посакуе:

Да не најдете спонзор и да бидете со играчи како МЗТ

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.199
Поени од реакции
959
Zalno e da se raspadne najtrofejniot klub u Makedonija bez nego isto kako da nema kosasrka. Ke imame liga so Ovce pole, Kozuv i koj znae koj dug anonimus u mak basketot. ZALNO.Se nadevam deka ke najdat sponzor. Inaku se zboruva nesto deka Strumica pak ke ima prvoligaska kosarka dogodina. Sponzor T-MOBILE. Kolku ke bidat tocni ovie muabeti ke vidime za nedela dve. Pozzz

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
100% сум сигурен дека нема да се распадне. Прва работа јас како што знам нема долгови, може има према играчите за последните 3 месеци ама како што прочитав, а и според тоа како играа во финалето сето тоа е расчистено. Доколку има евентуални долгови кон КФМ, бидете сигурни дека ќе бидат избришани. Значи не доаѓа предвид распаѓање на Работнички, башка што се работи за еден сериозен клуб.

Можеби откажувањето на на Фершпед ќе се одрази на одбојкарскиот клуб, како што беше случајот со Кометал Студент. Ама тоа се сосема различни поими.

Памтам една година кога веќе се знаеше дека кожарската фабрика Гоце Делчев (т.е. Годел) ќе иде во стечај, цела сезона клубот се соочуваше со огромни проблеми, додека кај нас беше обратна ситуацијата, може грешам ако памти нека ме поправи некој, мислам дека спонзор беше Орка. И пак издржаа цела сезона и тогаш се појави тој Рајковиќ со своите 7 тројки итн.

Да не тупам многу, џабе правите муабет за распаѓање тоа нема шанси да се случи. А за воља на вистината не сакам ни ја да се случи затоа што ќе се изгуби големото дерби.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
od kaj znaes ti mzt kakvi igraci ke ima?????
Дечкото сака да каже како што се деси со мзт дека беа јаки а после тоа останаа без спонзор....

ама тоа на работнички неможе да му се деси како што кажа фемили зашто клубот е потполно чист нема никакви долгови кон никој....а и плус секој би сакал да го спонзорира

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Дечкото сака да каже како што се деси со мзт дека беа јаки а после тоа останаа без спонзор....

ама тоа на работнички неможе да му се деси како што кажа фемили зашто клубот е потполно чист нема никакви долгови кон никој....а и плус секој би сакал да го спонзорира
Зошто поточно некој повеке би го спонзорирал Работнички а не МЗТ?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Зошто поточно некој повеке би го спонзорирал Работнички а не МЗТ?
Зашто Мзт пуни се со дугови повеќе има дугови него што вреди сосе сала а и плус нема и некоја голема традиција како работнички...затоа одма би го земале работнички а и сеа читам нешто изглеа чика штерјо пак ке с врати

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
ke mu ja ukinat an ferpsed kaznata i ke se vrati pak

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
1.522
Зашто Мзт пуни се со дугови повеќе има дугови него што вреди сосе сала а и плус нема и некоја голема традиција како работнички...затоа одма би го земале работнички а и сеа читам нешто изглеа чика штерјо пак ке с врати

Епа тоа е друго ако има долгови..... Инаку слушнав дека Докузовски заминал во Бугарија кај Лукоил пак да му биде тренер.

Кој е Ванчо Каргов? :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Епа тоа е друго ако има долгови..... Инаку слушнав дека Докузовски заминал во Бугарија кај Лукоил пак да му биде тренер.

Кој е Ванчо Каргов? :)
Директор на царинска управа...

Марин ако иде негде тоа ќе биде Лукоил...

Kajgana Shop

На врв Bottom