Фан клуб: Работнички

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Фино, фино...само на дечково у првиот ред , доле, најлево сте можеле една маичка да му пуштите да не доаѓа со овaa од Лавови Ѓорче...:)

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Фино, фино...само на дечково у првиот ред , доле, најлево сте можеле една маичка да му пуштите да не доаѓа со овaa од Лавови Ѓорче...:)
Mislam deka ne e lavovi maicka,tuku makedonija znameto(staroto) e vo sredina i dole pisuva makedonija..imam doma takva....na lavovi slicna im e no deckovo makedonija maicka nosi...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Mislam deka ne e lavovi maicka,tuku makedonija znameto(staroto) e vo sredina i dole pisuva makedonija..imam doma takva....na lavovi slicna im e no deckovo makedonija maicka nosi...
аха...океј, можда сум се збунил ,знам дека ѓорчевци имаат слични маички...

Член од
5 јуни 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
Сум бил на многу натпревари на Работнички - почнувајчи од 7,8 титула ...
А од 100% натпревари од 1999 до сега сум бил на 95%

Жал ми е што не сум во Скопје на овој натпревар - или да се изразам - ми иде да си гризнам од ку*от !!!
:lut:

Во секој случај .... ќе го :drk: пред телевизија !!!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
немој да си гризнал...уживај си... ја ке навивам за тебе... утре ке биде паклено...

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Ne e od lavovi maicata,na lavovi se so lavce napred ne zname, deckoto na reprezentacija valjda idel...

Kajgana Shop

На врв Bottom