city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Фала на честитките.....на тие што им е криво незнам како да им помогнам...а јас можам да се надевам на титула...РАБОТНИЧКИ ШАМПИОН!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: AUUUU OVA E NAJSMESNOTO NESTO STO SUM GO SLUSNAL VO ZIVOTOV!!!!Па и со право ја најавувате...кога зад вашиот грб стои кошаркарска федерација на една држава:smir:
Ти реков ли вчера..не се опуштајте...ај наздравје ..ви избега титулата :smir:
Пати сељачинооо!!!
Па ако не тажиш значи немаш емоции спрема тимот.Како и да е, сите знаеме каков клошар си и дека си се само не смешен.Дечки, не знам од кај ви беше идејата да се закачкате со Фоката, има 5 души да ве грабне и да ве начука под тестиси :tv:
X 100000000000000000000000...
Мислам дека и ова не ја опишува мојата тага во моментов![]()
Нормално дека немам емоции кон тимот...кога навивам за пиво, за работа во Фени, интернет кафе и сендвичиПа ако не тажиш значи немаш емоции спрема тимот.Како и да е, сите знаеме каков клошар си и дека си се само не смешен.
А свињата дебела (звани Фока) може да ми го исцица сеа пред да си легне.Колку само беше тажен на крајот и мене ми падна жал.![]()
Обично луѓето копнеат по тимот чиј човек е твој газда (под ова се мисли пошто ти обезбедува услови за житвот) и на тимот, ама ти изгледа си посебен случај и надвор од психолошката логика.:baeh:Нормално дека немам емоции кон тимот...кога навивам за пиво, за работа во Фени, интернет кафе и сендвичи
Хахаххаха....ај така нека биде(за Фок`та)![]()
Пишал сељачаната хахахахахахахахахаххахахаха:pos2::pos2::tv:
Хахахахха, дечкото со истуреното стомаче.:tv: