Чекаме слики од транспарентотЧекај бе??Кој го тепал , ние или вие???
ВИе бегавте, не ние!!!:baeh:
Ние имаме пворедени само од фрката со џандарите кога 30 желки , во придруѓба со џандари не нападнаа и приведоа многу наши членови.
Ајде сега, Ф.А ЧАООО!
И зочко не псотавувај нови правила, ние ви ја одзмеавме гордоста ваша, сега е наша.
Поздрав и одам ја да славам , а вие лажете ги другите на форумов штон сакте, сите ве сфатија.:helou:
Чекај бе??Кој го тепал , ние или вие???
Ние имаме пворедени само од фрката со џандарите кога 30 желки , во придруѓба со џандари не нападнаа и приведоа многу наши членови.
Ајде сега, Ф.А ЧАООО!
И зочко не псотавувај нови правила, ние ви ја одзмеавме гордоста ваша, сега е наша.
Поздрав и одам ја да славам , а вие лажете ги другите на форумов штон сакте, сите ве сфатија.:helou:
Ајде сега, Ф.А ЧАООО!
Зарем мислиш дека на некој овде му е дојдено до кошарка.Па нели гледаш знаат само за ќотек и по нешто за навивање.Кошарка занив е мисловна именка...Саат време се пише а ја не успев ни резултат да видам.Тоа ти се сељаќишта во душа.А има разлика од селанец како географски поим и сељак во душа...Де некој што беше внатре,како изигра Мачка ?
Дај не треси глупости и ти.Ve natepale 30 zelki?????? hahahahaha pa samo jas ke sredam 10-tina hehehehe
sto ste vie navivaci ili politicari???????
Чекај сеа тоа требе да се прославе.Чекаме слики од транспарентот![]()
Ај бе доста збориш глупости,си мислиш желките се чичковците со мустачиња,па ајде ќе ги тепаш...Ќе ти опне еден пендрак,ќе видш :pos2:Ve natepale 30 zelki?????? hahahahaha pa samo jas ke sredam 10-tina hehehehe
sto ste vie navivaci ili politicari???????
Ај бе доста збориш глупости,си мислиш желките се чичковците со мустачиња,па ајде ќе ги тепаш...Ќе ти опне еден пендар,ќе видш :pos2:
Дај не треси глупости и ти.
Доста се глупостите од аеродромците.
Bole znam deka bole ali taa e vaka vecer soberete se site tamu i tesete se megu sebe deka nisto ne se slucilo i organizirajte si cajanka hahahaЗНАЕ ВОЏАТА КАКО ПОМИНАЛ ВО АЕРОДРОМ :pos2: :pos2: :pos2:
Ајде сега, Ф.А ЧАООО!