Секоја чест за вас!!!!!!БРАВО!!!Уште се фалите, 20 на 1!
Венец на сите треба да ви дадат!
TI DA NE SI TOJ STO BESE TEPANIOT??????
Секоја чест за вас!!!!!!БРАВО!!!Уште се фалите, 20 на 1!
а ти да не беше од тие со пукнат нос?TI DA NE SI TOJ STO BESE TEPANIOT??????
а ти да не беше од тие со пукнат нос?
za tebe koga sakas i kaj sakas 1 na 1 ili pa grupno ako sakas 20 na 20 ne baram poveke bidejki poveke od 20 nemozete da se sobereteСекоја чест за вас!!!!!!БРАВО!!!Уште се фалите, 20 на 1!
ти имаш 6 иили 9 години...абе лиг.. ке дојдете тука нема да рипнеме 20 на 1 ке ве скинеме сите до еден..да видите што е скопјеza tebe koga sakas i kaj sakas 1 na 1 ili pa grupno ako sakas 20 na 20 ne baram poveke bidejki poveke od 20 nemozete da se soberete
вие можете само да му го :pusk: на симичЈас сеуште чекам на одговор од Тони Симиќ....
Знам дека и вие како верни навивачи сакате да му ги залепите ушите со двокомпонентен лепак, зошто не покренете иницијатива...
ехх....
кој го кркал бе хахаха и тебе ли те лажатvaka taka tepani svi bile hahahahhahahahahahahahahaha sea so se vadite koga sve go krkale 4otekot aj 4e mu vratite vo skopje ko 4e vi dojdat hahahahahhhahahha
Ехххх... сега и сам знаеш дека општо е познато дека тоа е стрикно ваша специјалност...вие можете само да му го :pusk: на симич
абе дај твоја слика да видиме што фаца си ти гарант си погрд од него минимум 2 патиЕхххх... сега и сам знаеш дека општо е познато дека тоа е стрикно ваша специјалност...
Џабе не ви се вика навивачката група (каква-таква) City Park Boys
Превод: Момчињата од Градски Парк....Геј парада на секој надпревар
И зошто не сакате да му помогнете на играчот?
Толку ли неможе да приметите дека ушите доколку му се залепат со двокомпонентен лепак, ем ке добие во брзина и скок (поради аеродинамиката) ем со тоа ке ви се разубави па можеби ке привлечете така некој спонзор од некоја модна куќа.
Како на пример студио "Црнокрак". Тони би бил одличен фронт мен на целиот тим во поглед на модниот изглед, а и вие како навивачка група (каква-таква) би добиле своја икона.
abe barem si kaza deka bevte 60 a od niv najmalku 59 bea mali deca a moze i poveke :pos2::pos2: ali vo sekoj slucaj zosto se pokazavte kako picki koga vi dojdovme na tribinata????хахаха уште се палите на кршење прозори за информација еден прозор беше скршен..и не скршен него пукнат...а тоа докажува дека сте пи*ки....доаѓаме во ваш град..60 души наместо да не средите набрзина вие бегате од нас...ц ц ц ..убаво рекле...од секој човек навивач не бива
епа те лажат...најголемите пи*ки се и сами си докажуваат...доаѓаат на близина од 20 метри..пцујат и бегаат...фаќаат наш надвор сам...(демек ке го тепаат) му мавнале 3 бокса..а овој им пукнал носовите на двајца...епа сеа бато увиди и сам..бев јас таму личноmozebi me lazat jas gledam po kazuvanjevo na forumov deka sve jadele 4otek
Ами чекај бе другар Лозари лани по 32ца ви идеа па ни тоа не му го направивте.Се испонашавте бетер од селодромци.Мававте по обичната публика со семки и други глупости.Влеговте како да сте го ослободиле Кавадарци и дека можите шо сакате да ни правивте.Јас ниту бев ударен ниту ударив меѓутоа си заслуживте се.Почнувајќи од ќотекот од полицијата па од поединци се до кршење на автобусот.Зборам како целина не поединечнохахаха уште се палите на кршење прозори за информација еден прозор беше скршен..и не скршен него пукнат...а тоа докажува дека сте пи*ки....доаѓаме во ваш град..60 души наместо да не средите набрзина вие бегате од нас...ц ц ц ..убаво рекле...од секој човек навивач не бива