Абе што ви е ова Forever? Не сте се собрале на ниедна утакмица повеке од 50 луѓе и тука ми продаваш муда за бубрези. ДОјди да видиш кај нас што е кога играме со било кого. Немора да е дерби па со закани да не соберат колку да се рече дека постоиме. Вчера со Фени бевме 300-400 души. ВИе толку се немате собрано 5-6 години. Вие сте вештачка створевинаBuci напиша:CPB forever!!!!!!
taka e mnogu malku imaat im trebaat poveke navivaciBilla Bong напиша:Da da ja kolku pati sum bil vo park na utakmica niso 50 dusi,a u Mzt po 100 i poeke to e to
Еј ако треба победа ја доаѓам сигурно преполна ке биде салата за Сити Парк Бојс ке нема место:baeh:Radical Boy напиша:Навивачи на Работнички не дошле во Аеродром веке 3-4 години а и сум убеден дека нема да дојдат на 31, зашто тогаш ако му треба на Мзт победата толку многу + роденденот на Family и навивачите на Панатинакос нема жива глава да извлечат од Јане Сандански а не City Park Boys
2pati bea vo MZT pa nisto neka dojde Femeli vo strumica pa ke vidame dali ke go jade cim vo sk ne go jadese vo sr nema sansiBilla Bong напиша:Абе Мзт ке дојде на ред ама нема да има инциденти ако не се прчат навивачите на Работнички а ајдуците ке го јадат од Фемили кога тогашto e to
Па фала богу ти што очекуваш.На темиве како да не се збори за кошарка туку за тепачки пресметки и други глупостиiLe напиша:2pati bea vo MZT pa nisto neka dojde Femeli vo strumica pa ke vidame dali ke go jade cim vo sk ne go jadese vo sr nema sansi
Знам дека ми е многу испод ниво да ти одговорам на ваков пост, ама јеби га, ме испровоцира твојата неупатеност и сељачки локал-патриотизам.iLe напиша:Neka dojde femeli vo sr ke vidame
Леле Радикал полека бе Иле не го изазивај и самиот знаеш дека најдобра и најјака публика е нашата фемилу а шо ајдуци четници не се признава тоа Фемили е далеку попозната публика од Ајдуците поправо ајдуците не ни постојат за повекетоRadical Boy напиша:Знам дека ми е многу испод ниво да ти одговорам на ваков пост, ама јеби га, ме испровоцира твојата неупатеност и сељачки локал-патриотизам.
Прво, кога дојдоа т.н навивачи од Струмица, во бројка од околу 50тина души, ги чуваше специјална полиција во бројка од 100 внатре и 100 надвор, значи 200 специјалци. Затоа толку се јачате. Да беа обични џандари имаше и во Парк а посебно кај нас да го јадете, па да не ви дојде на памет во Скопје да дојдете ни на шопинг.
Второ и основно.... Family и ниту било која друга група неможе да излезе од Скопје, поради тоа што немате услови таму во селото да ја одржувате безбедноста на потребното ниво. Се што имате се сељачки џандари кои ке едвај чекаат да дојдат скопјани и да удрат по нив (поради комплексот на нижа вредност) и поради недостатокот на Специјалните единици, МВР не дозволува ние да патуваме надвор од Скопје, прво заради наша безбедност (како што реков од џандарите) и второ за безбедност на недолжните граѓани кои ке се најдат на нашиот пат