Фан клуб: РК Пелистер

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нема врска знам многу работи оти и јас сум долу на теренот и знам како е зато и не ми кажвај ти како му е на играчите !
Само разликата е во то шо ти играш младинци и немаш никаков притисок од 5 000 души.

Член од
14 октомври 2011
Мислења
111
Поени од реакции
43
пренос некаде за нас обичните смртници ќе има или да чекаме наредните денови некоа реприза?
П.С со среќа битолчани мора да ја одбраните честа на Македонија

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
пренос некаде за нас обичните смртници ќе има или да чекаме наредните денови некоа реприза?
Најверојатно нема да има пренос на никоја програма, жал ми е за вас.
Фала на желбитее :)

Јас заминав !

Z

ziko bt

Гостин
На МТВ видете,можи ке му се згреши во последен момент да се кандисат да пренесват...

Член од
19 август 2011
Мислења
24
Поени од реакции
6
Забавата почнува!!!!! Ајдеее мајстори да видат дека се заебаја шо се смејат и дават различни изјави. ВУЛКАНОТ ПОЧНУВА ПОЛЕКА ДА СЕ СПРЕМА ЗА ЕРУПЦИЈА!!!!

N

Nicky Santoro

Гостин
карти наврата ќе има ?
--- надополнето: Dec 3, 2011 3:11 PM ---
aaaaaaaaaaaaaaaa?

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Па нели пренос требаше на Наша Тв да има???
Баш онај ден гледаах идеше горе на екран лента на која пишеше дека ке има директен пренос од натпреварот.....

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Пренос некаде?! Разбра некој? Нема најава на нашите тв станици...шупелки невидени се...шо се рече во еден пост, нема да не изненадат МТВ ако преносват, тие стално без најава и во последен момент ќе се нацртаат во салата. Барав стрим од некаде на нет, ама ко нема кој да пренесва, џабе....

Едитирано...
18:00 НЕМА ПРЕНОС НИКАДЕ!!!!!!!!!
Ебате телевизиите, ебате...од толку национални тв, ниту една не се најде да пренесува...па овие нашиве, битолските....упм!!!!!!!!

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
ОЧАЈ,МИЗЕРИЈА....:eek:пораз,не знам точно колку,не е ни важно дали е 3,4:mad:
Се остварија моите стравувања дека САМИ ЌЕ СЕ ПОБЕДИМЕ:tapp:
ТОТАЛЕН ХАОС,НЕДИСЦИЛИНА ВО ИГРАТА...посебно на крајот.....:eek:
Имавме неколку шанси за БРЕЈК,ама ПОЧЕТНИЧКИТЕ ГРЕШКИ СИ ГО НАПРАЈА СВОЕТО....
Ниедна салам акција немавме,да напрајме вишок,да подајме на пикер,нешто школски,се беше спонтано,индивидуално,на сила......е умре то време ко се победваше во Европа со ваква игра...:tapp:
Неам нерви да пишам детали...ако сака некој нека напиши...
Само сум тотално разочаран од играта на Папата посебно -КАМЕН.ја имаше утакмицата во свои раце,3,4 чисти зицери му стопи Божиќ,ништо не напрај на линијата,ни простор за бекојте,ништо...:tapp:
Поарно без пикер да игравме...:D
Везенио-тотално во АУТ,првите неколку шута ги звекна во статива, и толку беше од него,второто даде нешто,ама далеку од неговиот просек....
Пинки,го Уби Божиќ,еден куп Поклончиња му поклони...сите удари на СРЕДИНА ГИ АКНА:eek:
Се изгуби,капак беше и повредата....
Чантурија го забораја на клупа....ами смени го малце,нека го одмори Иве,одвај дишеше кутриот....
И на крај за тренерите....тотално потфрлија,иако беа хендикиперани со малку играчи..за то не ги обвинувам,ама....
Кај потфрлија според мене...
Единствениот висок бек,.Мите го остаја на клупа да дреми и да игра само во одбрана,ама гледаш нема идеја во напад клај го,и така не оди....Еден класичен шут од лев бек немавме,ниеден....:tapp: ...шо сакаме појќе?
И накрај...ОДБРАНАТА,....
Колку наивно...леле,леле...
Нека ја сфати оваа критика кој како сака ми е гајле,ама секој шо разбира барем малку ракомет ќе ме сфати шо мислам...
Цело време иста одбрана...Е ПА УПМ НЕКА ОДИ...
Гледаш не функционира,ами смени бе....клај му фластер на тој средниот бек со косите,не уби,мозокот на цела екипа на Брест....
Имаме играч појќе,не одат фластер си играат класично.и јадевме голој,дури и вишок ни праеја...:tapp:
Пробај смени нешто,гледаш не оди,изремети ги малце,дали фластер,дали пресинг.....
40 минута идиме 3 разлика,2 играчи појќе иаме,промашваме пенал....тука можевме да ја скршиме утакмицата...
И примивме неколку гола со играч појќе,и толку беше...
Ги остајвме да не толчат....
То е,толку ни е силата..
Малце се напрај ПРЕГОЛЕМ НЕРЕАЛЕН ОПТИМИЗАМ ДЕКА МОЖИМЕ СО БРЕСТ...
Штета шо се испушти залетот од летото....
Наместо да напрајме гром екипа,а на дофат бевме,ние ја растуривме....:tapp:
Ни заминаа главните играчи,и тие шо остана се исповредија и останавме да зависиме утакмица да ни вадат Кире Митревски,Папата,Иве...секоја чест за дечките ама далеку се од квалитет за Европа,да бидиме рееални и објективи,настрана то дека се Битолчани,наши деца.........
На нивно место да беа Зујовиќ,Нахас,па и Јаќимовиќ (колку и да е слаб не е послаб од Папата),ќе беше друга песна и во одбрана и напад........
Прерано се откажавме од играчите,џабе фрлени пари.....:eek:
За атмосферата,преполна сала,се надевам ќе има некој добар клип....
Им се даде огромна подршка на играчите,за жал ништо не искористија...
То е то...
Сега останва да се надеваме дека на зима ќе се средиме малку,и со пари и со нови играчи......
Иначе ако биди обратно,ќе биди уште една пропадната сезона за клубот и ќе влезиме во уште поголема криза....

Член од
19 август 2011
Мислења
95
Поени од реакции
56
POGOLEM PROSTOTILUK NEAM VIDENO PO PO PO.....ZATO NE NEJKAT NIKOJ POGOLEM PROSTOTILUK NEAM VIDENO...E SEA ZA IGRATA SO DA RECAM POSLABI AMATERI NEAM VIDENO POD HITNO DA SE IZBRKAT SITE...DURI E OVAJA UPRAVA NE STAPNUVAM NA RAKOMET...I ZA KRAJ UPRVA ODI SI BE OSTAJ NE DA UZIVAME VO RAKOMETOT

Член од
3 март 2008
Мислења
151
Поени од реакции
56
KATASTORFA!!! igra nikakva disciplina nikakva....mite katastrofa...mesto tie da padnat na atmosferata nasite padnaja rezilll....ocekuvav mnogu poke...i se vide Maretic kolku ni fali..tamu toj ne izvade...

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Недановски според мене најдобар денес
А Мите се згазив од смеа ко имаше простор 2 метра и тој од белорусите малце го гибна и овој се свитка како ѓеврек :D
Тие не рушија од ќотек а ние како манакени ги галевме :eek:

Kajgana Shop

На врв Bottom