Фан клуб: РК Пелистер

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
788
Поени од реакции
1.449
Шо се случи со тројцата нивни (наводно) повредени играчи кои биле многу јаки????:вонзем:
Не се секавам на имињата, дали ке играт или не, оти то можи евентауално да ја наруши концепцијата и да биди нивна (евентуална) предност шо не вервам:drk: , ние освен ТОТО друг џокер немаме:unsure:
Како и да е В САБОТА КЕ ГРМИ!!!!!:sneaky:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Зелено Бела е Битола Цела!!!

--- надополнето: Dec 2, 2011 3:18 PM ---
http://www.bgk-meshkova.com/ru/news/makedonskij_barjer

Абе видете ги клошарите комуњарски шо пишат за Битола..
Па како да не ги мразиш после бе?Абе ѓубриња неписмени....:tapp:
Демек до балканските војни доминантно население во Битола биле Грци,....а после Срби..
Абе се да ви ебам и вас,и на вашите другарчиња Срби,Грци...
Море море шо ќе беше неписмени клошари.....багра феудалска диктаторска....
Не е ни чудо шо се толку заостанати,со коефициент на интелегенција ПОД НУЛА....
Затупеа под дикататурата на Лукашенко.....
Арно ви прај ко сте стока....:tapp:
Не се свесни шо ги чека утре овие кумуњарите...
Со ваквите ситни удари уште појќе си го навлекват гневот...
А најдоја со Битолчанец тикви да садат...исто ко со Ѓаолот да садат...:pos:...
Како се здивени сите,владеј невидена еуфорија во градот....
Ни судии ќе ги спасат ни ништо..
Единствена шанса им е ако навистина нема ден Пелистер и да промашват...
Иначе НЕМА ИЗЛЕЗ,ПОРТИТЕ НА ПЕКОЛОТ СЕ ВЕЌЕ ОТВОРЕНИ...:нинџ:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Зелено Бела е Битола Цела!!!

--- надополнето: Dec 2, 2011 3:18 PM ---
http://www.bgk-meshkova.com/ru/news/makedonskij_barjer

Абе видете ги клошарите комуњарски шо пишат за Битола..
Па како да не ги мразиш после бе?Абе ѓубриња неписмени....:tapp:
Демек до балканските војни доминантно население во Битола биле Грци,....а после Срби..
Абе се да ви ебам и вас,и на вашите другарчиња Срби,Грци...
Море море шо ќе беше неписмени клошари.....багра феудалска диктаторска....
Не е ни чудо шо се толку заостанати,со коефициент на интелегенција ПОД НУЛА....
Затупеа под дикататурата на Лукашенко.....
Арно ви прај ко сте стока....:tapp:
Не се свесни шо ги чека утре овие кумуњарите...
Со ваквите ситни удари уште појќе си го навлекват гневот...
А најдоја со Битолчанец тикви да садат...исто ко со Ѓаолот да садат...:pos:...
Како се здивени сите,владеј невидена еуфорија во градот....
Ни судии ќе ги спасат ни ништо..
Единствена шанса им е ако навистина нема ден Пелистер и да промашват...
Иначе НЕМА ИЗЛЕЗ,ПОРТИТЕ НА ПЕКОЛОТ СЕ ВЕЌЕ ОТВОРЕНИ...:нинџ:
Deka nie ne sme komunjari se perfektni , katastrofa! Inace neznam sto im e filmov na ovie belorusive, mosne sum iznenaden so vakvoto ponasanje od nivna strana, Vrdar koa igrase so Dinamo Minsk bea sosem korektni. Inace ova e grcka propaganda defintivno zosto vo Grcija taka i se uci , nivna zamisla e deka do Bitola treba da e grcija , a posle balkanskite vojni juzna srbija, katastrofa

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Налетав на спортските вести на Алфа и реков ќе видам дали ќе кажат за Пелистер, барем дека ќе игра натпревар. Тие кажаја само за Тинекс Пролет, играле утре во Челинџ купот :tapp:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Deka nie ne sme komunjari se perfektni , katastrofa! Inace neznam sto im e filmov na ovie belorusive, mosne sum iznenaden so vakvoto ponasanje od nivna strana, Vrdar koa igrase so Dinamo Minsk bea sosem korektni. Inace ova e grcka propaganda defintivno zosto vo Grcija taka i se uci , nivna zamisla e deka do Bitola treba da e grcija , a posle balkanskite vojni juzna srbija, katastrofa
Кога игравме со Динамо Минск, имаше 50-тина нивни навивачи од спротивната страна и скандиравме ПРАВОСЛАВЈЕ, заеднички пеевме FUCK YOU HELAS, а истотака они извадија маица FUCK YOU HELAS...
Баш ме чуди што сега прават вакви дубари...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Кога игравме со Динамо Минск, имаше 50-тина нивни навивачи од спротивната страна и скандиравме ПРАВОСЛАВЈЕ, заеднички пеевме FUCK YOU HELAS, а истотака они извадија маица FUCK YOU HELAS...
Баш ме чуди што сега прават вакви дубари...
Epa toa i mene me zacudi posle se toa sto peevme so na Minsk ultrasite :D sto im tekna sea na legendive, ali novinari se toa koplinja , grcka propaganda

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Утре ке изгорат ладните белоруси ке се напрат од бели црни во вулкан ВРАТИТЕ НА ПЕКОЛОТ СЕ ОТВОРЕНИ!!!!!!!!!!

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
Налетав на спортските вести на Алфа и реков ќе видам дали ќе кажат за Пелистер, барем дека ќе игра натпревар. Тие кажаја само за Тинекс Пролет, играле утре во Челинџ купот :tapp:
то нормлано е ...ама и до негде ние сме уште по криви да знајш!!!му пишав 100 мејлови на тера и орбис уште пред 2 недели па шо напраја за подршка на ракомето???НИШТО
--- надополнето: Dec 2, 2011 6:11 PM ---
Многу важно е салата да се наполни пред време...
Сега сите шминкери се напраја идат пред утакмица или од ко ќе почни утакмицата,па салата се полни негде на почеток....:tapp:
Значи барем 20-30 минути пред да почни утакмицата...
Почетокот е многу важен,ако ги здрвиме на почеток,да ги фатиме на атмосфера полесно ќе биди....
Порано пред 1 сат беше тинтак салата....
Ко ќе влезеа душманите на загревање ко ќе видеа 5000 луѓе кај шо свират,урлат нозете му се сечеа...:D
Ми текнува Челинџ купот,играчите на ПСЖ ко влегоа да се загреват се чудеа кај се наоѓаат....се стаписаја.....
10 минути на почетокот не можеа да се соземат....
И другите екипи се губеа....е сеа ко ќе играш со Скандинавски екипи е подруго зошто тие имаат јак менталитет и не паѓаат толку во играта....
И нашите екипи Вардар на времето,сега Металург се поднаучиија на атмосферата и не паѓаат толку....
Ама некој шо не е научен на вакво урлање ќе се изгуби 100%.....
Е сеа клошарите БГК никогаш немаат играно пред навивачи,нивната публика е театарска,мува да помини ќе се слушни...
Ќе се изгубат сигурно....немаат искуство да играат под вакви(пеколни)услови....:вонзем:
Сигурно ќе имаат црна дупка во текот на мечот,мораме да ја искористиме,ама ако ги запукаме од почеток ќе биди полесно...
После ќе си влезат во машината и ќе ги сомелиме....
Затоа е многу важно атмосферата да се напрај пред да почни утакмицата,не да се берат луѓето,па дури да се почни да се навива да помини време...секоја секунда е важна,притисокот од трибините мора да биди константен во сите 60 минути,да не му се остај на клошарите комуњарски ни 1 секунда да имаат мирна игра.....да му паѓа топката од раце,да не го слушаат свирчето на судиите(во шо не се сомневам):)
Ако можат да се најдат пак тие сирените како со Вардар лани ќе биди кец на десетка....:нинџ: ...
Да вриштиииии:icon_lol:
Кореографијата е спремна......Добра забава ќе има со гаранција.....
Уште нашите да си ја одбработат задачата и блиску сме до целта...:drk:
тие сирените имаше такви со металург ко изгубивме 1 разлика...иако немаше многу луѓе како со вардар ама буквално играчите нивни не знаеја кај се наоѓат...јас шо бев на трибина во зелениот пекол мене ми сметаја а не да играш онде да се концентрираш уба работа се сирените

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
то нормлано е ...ама и до негде ние сме уште по криви да знајш!!!му пишав 100 мејлови на тера и орбис уште пред 2 недели па шо напраја за подршка на ракомето???НИШТО
--- надополнето: Dec 2, 2011 6:11 PM ---

тие сирените имаше такви со металург ко изгубивме 1 разлика...иако немаше многу луѓе како со вардар ама буквално играчите нивни не знаеја кај се наоѓат...јас шо бев на трибина во зелениот пекол мене ми сметаја а не да играш онде да се концентрираш уба работа се сирените
А да не треба ние да му кажваме на МТВ, Сител итн. дека Пелистер игра евро утакмица?

Член од
17 ноември 2011
Мислења
887
Поени од реакции
360
А да не треба ние да му кажваме на МТВ, Сител итн. дека Пелистер игра евро утакмица?
абе не треба ние!!!ама видов дека ништо не прат па реков да реагирам јас,ама гледам уште на тв ништо нема срам да му е!!!барем локалните телевизии да вршеа пренос,немора да чекаме од мтв и др некои,ама нашите исто како и лани со адемар немаше во живо!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.347
Поени од реакции
5.386
Aуууу оддвај чекам бе !!! АЈДЕ НЕКА ВРВИ ВРЕМЕТО !!!
Утре очекувам +1200 ЧКЕМБАРИ и над 5000 обична публика !!!
А за тие сирените се надевам дека ќе бидат наместени !!! :)

Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.016
Поени од реакции
135
Да не ја има негде на слика закачена беше парола в сала WELCOME TO THE HELL и јас не ја прочитав нешро најдобро само ја ѕирнав

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
абе не треба ние!!!ама видов дека ништо не прат па реков да реагирам јас,ама гледам уште на тв ништо нема срам да му е!!!барем локалните телевизии да вршеа пренос,немора да чекаме од мтв и др некои,ама нашите исто како и лани со адемар немаше во живо!
Зошто ти е пренос. Ќе изгинат на теренот и после нека се фаќат за гла сите шо се случи да се распрашват и да жалат шо не биле в сала и вака поќе луѓе ке има оти ке нема пренос !
--- надополнето: Dec 2, 2011 7:21 PM ---
Многу важно е салата да се наполни пред време...
Сега сите шминкери се напраја идат пред утакмица или од ко ќе почни утакмицата,па салата се полни негде на почеток....:tapp:
Значи барем 20-30 минути пред да почни утакмицата...
Почетокот е многу важен,ако ги здрвиме на почеток,да ги фатиме на атмосфера полесно ќе биди....
Порано пред 1 сат беше тинтак салата....
Ко ќе влезеа душманите на загревање ко ќе видеа 5000 луѓе кај шо свират,урлат нозете му се сечеа...:D
Ми текнува Челинџ купот,играчите на ПСЖ ко влегоа да се загреват се чудеа кај се наоѓаат....се стаписаја.....
10 минути на почетокот не можеа да се соземат....
И другите екипи се губеа....е сеа ко ќе играш со Скандинавски екипи е подруго зошто тие имаат јак менталитет и не паѓаат толку во играта....
И нашите екипи Вардар на времето,сега Металург се поднаучиија на атмосферата и не паѓаат толку....
Ама некој шо не е научен на вакво урлање ќе се изгуби 100%.....
Е сеа клошарите БГК никогаш немаат играно пред навивачи,нивната публика е театарска,мува да помини ќе се слушни...
Ќе се изгубат сигурно....немаат искуство да играат под вакви(пеколни)услови....:вонзем:
Сигурно ќе имаат црна дупка во текот на мечот,мораме да ја искористиме,ама ако ги запукаме од почеток ќе биди полесно...
После ќе си влезат во машината и ќе ги сомелиме....
Затоа е многу важно атмосферата да се напрај пред да почни утакмицата,не да се берат луѓето,па дури да се почни да се навива да помини време...секоја секунда е важна,притисокот од трибините мора да биди константен во сите 60 минути,да не му се остај на клошарите комуњарски ни 1 секунда да имаат мирна игра.....да му паѓа топката од раце,да не го слушаат свирчето на судиите(во шо не се сомневам):)
Ако можат да се најдат пак тие сирените како со Вардар лани ќе биди кец на десетка....:нинџ: ...
Да вриштиииии:icon_lol:
Кореографијата е спремна......Добра забава ќе има со гаранција.....
Уште нашите да си ја одбработат задачата и блиску сме до целта...:drk:
Најголема грешка ке биди салата да се наполни пред 1 сат и да почнат сите да навиваат 30 мин пред утакмицата
оти тие ке навикнат со атмосферата и после ко ќе започни утакмицата се е залудно тие веќе ке знаат шо се случва на трибини и шо атмосфера . Ако се навива треба да се почни со првиот свиреж да се збунат да не знат шо очекуват и тогаш да им се сечат нозете инаку џабе им ги сечиш на загревање ко ке почнат ке ја знаат атмосферата и навивачите. Така беше случај и со Лемго кога Германците излегоја 40 мин порано а нашите грмеаа 1 сат претходно па дур да почни утакмицата тие знаеја како е .

Kajgana Shop

На врв Bottom