Фан клуб: РК Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.559
Поени од реакции
8.773
Сценарио и така завршува платформата вгодина ко дојде овие умрените сред Битола да не победат не заслужуваме титула страмота само најватрените ќе одат курбан ништо друго !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
13 август 2023
Мислења
76
Поени од реакции
157
Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata

Член од
5 ноември 2024
Мислења
135
Поени од реакции
534
Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata
Promena na vlast vika hahahahahaah

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.523
Поени од реакции
1.927
Не биди плачипичка 14 пенала ви досудија и плус гол на Борозан последна минута поништија судиите.Прифатете еднаш машки пораз.Не партија,судија крив.Сами сте си криви.

Член од
6 февруари 2011
Мислења
913
Поени од реакции
3.951
Се шо можеше да тргни надолу тргна, еспиња животна утакмица во клучни моменти одбрани и тука беше разликата. Како и да е немаме право на кикс ако сме шампионски материјал треба да го заслужме на терен. Ќе славиме титула на сред Скопје. Марк мај вордс :D :misticen:

Член од
20 септември 2023
Мислења
475
Поени од реакции
2.634
Абе не заебавај, на толку пари фрлени една постава не можете да погодите со години, секоја сезона нови играчи, трупај само без план и терај. Вие треба одговорност да барате од оној што ви ги носи играчиве, илјадници и илјадници евра фрлени буквално во бунар. Среќа што бауштелецов не успеа да научи три збора германски и се врати кај вас, иначе далеку од титула ќе бевте денеска.

Kajgana Shop

На врв Bottom