Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Po loso poluvreme nemam gledano nitu onaj Babic ko bese nitu Brance za edno poluvreme ni dadoja 17 gola srekja i samo so eden so gubime ako tepame denes blisku sme do titula ako ne loso ke bidi edini spas go gledam vo sudiite da ne drzat vo igra oti ova na nisto ne lici
Mi se plasi okoto denes e najvazno da pobedime milum ili silum barem za publikata i grad0t
Inaku mislam na nikoj ne mu odgovara da barame sala poarno da sme slabi kako vo fudbalot I mirna glata za vlastite no toa od nas zavisi pa bez razlika dali ke zemime titula nase e da barame toa so ni vetija isto kako za stadionot barem ke ostani #СакамеСала во #Битола [emoji3515]
Mora vtoro poluvreme da se razbudime i pocnime da igrame nesto !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Сценарио и така завршува платформата вгодина ко дојде овие умрените сред Битола да не победат не заслужуваме титула страмота само најватрените ќе одат курбан ништо друго !

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata

Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata
Promena na vlast vika hahahahahaah

Не биди плачипичка 14 пенала ви досудија и плус гол на Борозан последна минута поништија судиите.Прифатете еднаш машки пораз.Не партија,судија крив.Сами сте си криви.

Се шо можеше да тргни надолу тргна, еспиња животна утакмица во клучни моменти одбрани и тука беше разликата. Како и да е немаме право на кикс ако сме шампионски материјал треба да го заслужме на терен. Ќе славиме титула на сред Скопје. Марк мај вордс :D :misticen:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom