- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 3.475
Судиите се криви
Promena na vlast vika hahahahahaahGo proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata
Не биди плачипичка 14 пенала ви досудија и плус гол на Борозан последна минута поништија судиите.Прифатете еднаш машки пораз.Не партија,судија крив.Сами сте си криви.Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !
Do sledna promena na vlast nema so da barame vo fudbal,rakomet ili pak sala tolku od nas ni ja skroja kapata
Vuko se setase po teren so dignat dres na Vardar i go naljuti Fitilj pa ovoj morase da go opravda nadimakot. Pred toa Stole imase verbalna raspravija so del od publikataZosto se stepaa na kraj, sto se sluci ?
Абе не заебавај, на толку пари фрлени една постава не можете да погодите со години, секоја сезона нови играчи, трупај само без план и терај. Вие треба одговорност да барате од оној што ви ги носи играчиве, илјадници и илјадници евра фрлени буквално во бунар. Среќа што бауштелецов не успеа да научи три збора германски и се врати кај вас, иначе далеку од титула ќе бевте денеска.Go proglasuvam rakomet0t za umreno vo Bitola nema so pokje da barame titula posle ova nema sansi Nikolov pa I Nacevski da sudat za nas isto ministerot pa I mvr samo cekaa incident plus nasite tn igraci a najmnogu trenerot ova bese rezil !