Брат дали можи да ми кажиш нешто, конкретно шо се збора, ете ти си од играчите си велам дека поќе треба да знајшСо среќа нека му е на филип заслужи да зема пари да види и тој нешто добро од ракометот
Шо да излегват брат шо ке ни се , поарно ич нека не излегват ми се гади неможам да ги гледам коштаплери , и тој законот е курташак само 2 екипи можат да го исполнат .Срамно и жално е во каква ситуација го доведоа клубот али то е то јбг , за другата сезона да се најди совреме салам спонзор и да се исчисти клубот од баграта од нив 1 да не остани и ке почниме од нула , битола има капацитет повторно да изгради добар клуб само ако во управата застанат луге шо сварно го сакат клубот .НИШТО НЕ СЕ ЗБОРА,НИШТО НЕ СЕ РАБОТИ!
Сега ќутат и чекат да видат дали ќе ја бидни работата со трансформацијата(дај боже),ако биди така ќе си одат....(јас не знам како немаат срам да не излезат по сите овие работи шо се случија и да кажат јавно како стојат работите,уште еден доказ дека не се работи ништо).....
Ако остани како шо сакаат сите клуба(да биди курташак како досега)изгледа ќе си останат.....зошто ќе немаат толку трошоци за да останат и да си тераат како досега...
Како и да е,ова е СРАМНО ЗА БИТОЛА,шо сите ќутат,си ја префрлаат топката а клубот дојде на питачки стап...
Во овај момент спас за Пелистер е донесување на законот,оставање на клучојте и ЈАВНО ДА СЕ БАРА ЧАРЕ па и да не се најди одма спонзор,не ќе биди полошо отколку шо е сега,од ова нема бетер,само на поарно можат да излезат работите....
Во право си брат за се, ама јас мислам дека нема Битолчанец шо го неќи клубот ... треба да застанат луѓе шо го разбират ракометот, а не неписмени луѓе во тој поглед , не смејме да дозволиме Даниело да биди управа во клубот, то е надвор од умот, какви легенди има Битола, барем во ракомето, наместо да се наместат тие луѓе, со имиџ, со реноме, Даниело го клале и Ефто шо мисли дека уште можи се насила, еееееее брату нема поќе, кој зеде зеде !!!Шо да излегват брат шо ке ни се , поарно ич нека не излегват ми се гади неможам да ги гледам коштаплери , и тој законот е курташак само 2 екипи можат да го исполнат .Срамно и жално е во каква ситуација го доведоа клубот али то е то јбг , за другата сезона да се најди совреме салам спонзор и да се исчисти клубот од баграта од нив 1 да не остани и ке почниме од нула , битола има капацитет повторно да изгради добар клуб само ако во управата застанат луге шо сварно го сакат клубот .
Во Лига На шампиони или кај сакаш ?А ќе такмичи Пелистер во Европа ???
Добро бе синка полека, многу обично и просто прашање, одговори со да или со не и крај на муабетот, ти си внатре во клубот и зато прашвам, ако знајш кажи.... АКО ИМАЛО ПРЕДХОДНО ИЗВИНЕТЕ НЕ СУМ ВИДЕЛ !!!Во Лига На шампиони или кај сакаш ?